NYTT PODAVSNITT: ”20. Småsnobbiga Hanna i Grynets Show”

23:47 2014-02-17

Så var det gjort. Jag släpper avsnittet som innehåller ett minne (nu i form av en ljudfil från 2001) som jag försökt gömma i nästan 13 års tid. Ni som inte lyssnar på detta BRILJANTA och SJÄLVUTLÄMNANDE avsnitt går miste om något. Jag skulle vilja påstå att det är ett av våra bättre avsnitt. Tja, förutom:

1. Lite seg typ åtta minuter in.

2. Martin hörs dåligt typ…. åtta minuter in.

 

Men annars då?! Vad i helvetan innehåller den?!

Public service så kallade ”munkavel” på mig! Martins redogörande kring varför han tänker rösta på Fi! Ett skamfyllt framträdande av tolvåriga småsnobbiga jag! En panikattack på ett köksgolv! Kärleksförklarande till skidåkare! Hur orkar man hålla på med något som har så jävla små marginaler? Martins fantastiska imitation av Björn Ferry som vi tidigare älskar men nu hatar pga ”sköning”-stämpeln och mycket MYCKET mer.

Ni laddar ner appen på Podcaster(iPhone) eller Beyondpod(Android). Äger du varken elvisp eller har netflixkonto kanske det är bäst att du trycker på play (den lilla triangeln) här nedan:

19 kommentarer | “NYTT PODAVSNITT: ”20. Småsnobbiga Hanna i Grynets Show””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Limpan skriver:

  Jag måste ändå säga att jag uppskattar era oklippta podar! Känns som om en kommer närmare ER när fnisset och allt får vara kvar :)))) puss på re snobbhanna

 2. Frida in Thailand skriver:

  Ehhh nåt fel med att varken ha elvisp eller netflix ellerrr?:)))

 3. Singelbloggaren skriver:

  Haha, bryter ihop av Grynet-historien.

 4. E skriver:

  HAHA, alltså grynet-historian!!! :D

  Och ps. jag gillar också den mer oklippta poddversionen! :) Kör på bara!

 5. AnnaH skriver:

  Jaaaaa jag gillar också oklippta podden mer! Känns sååååå äkta! Du verkar tro att vi inte gillar när ni skrattar eller pratar internt eller har långa utläggningar men NÄÄÄ sitter ju hemma och skrattar med er!! Myyyyser

 6. Frida skriver:

  Bröt precis ihop på jobbet under Grynetklippet. Hahahahaha. Behövde det idag. TACK!

 7. e skriver:

  Upprepar vad andra sagt: fniss, misstag och lite interna grejer är superhärligt att höra!

 8. Maria - Dreams of skriver:

  Tycker inte alls det var segt eller ni hördes dåligt. Jag tycker ni är grymma och gör en så himla bra podd, är jätteglad för ni är igång igen!

 9. Frida skriver:

  Alltså jag tyckte att det var URKUL att lyssna på hur du beskriver dig själv som ”småsnobbig” i Grynet tills jag kom på att jag envisades med att beskriva mig själv (inför andra) som ”en lipglosstjej från landet” när jag var i motsvarande ålder. Skamsköljning.

  …. Ägde inte ens ett läppglans..?

 10. Malin skriver:

  Haha! Jobbigt när man sitter på tunnelbanan och lyssnar och verkligen inte kan hålla sig för skratt. Herreguuu

 11. Mella - stolt medlem i PK-maffian skriver:

  Jag känner en så enorm KÄRLEK till lilla Hanna som pratar med Grynet! Och jag både skrattar åt och känner igen mig i vuxna Hannas ångest. Så jävla härlig pod.
  Ni hördes lite bättre den här gången också!

 12. johannapieee skriver:

  Ååh jättebra podd!! Hahahah 13-åriga Hanna var ju urskön!

 13. C skriver:

  Hahahahahahah ÄLSKAR! Har förresten inga problem alls att höra Martin, o klipp för guds skull inget, ni är BÄST!

 14. Ninas modeblogg, utan mode skriver:

  Jag cyklade, som vanligt, när jag lyssnade och när grynethistorien kom höll jag på att kissa ner mig och ramla av cykeln. Det senare var kanske inte så konstigt med tanke på underlaget här i Umeå. Jag försöker få folk att lyssna på er för att de ska bli feminister :)

 15. Anna skriver:

  Hallå!
  Per elofson var ju faktiskt sjuk och inte spritfet…

 16. Lisa skriver:

  Såå bra :D :D

 17. IS skriver:

  asså jag gråter, åååh vad jag skulle varit din kompis när du var 13, hvilken skatt <3

 18. Amandi skriver:

  Asså så roligt podavsnitt!!! TACK för grynetgrejen! Hehehe :):):)

 19. fanny darling skriver:

  heeelt fantastiskt. älskar hela sekvensen när ni pratar om din insats i grynet show och när man hör martins skratt och din ångest samtidigt som grynet-klippet. hehe <3 så glad att ni börjat podda igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla