NYTT PODCASTAVSNITT: ”Återuppståndelsen”

15:15 2014-02-03

AAAAAAH! Det var i april 2013 som vi senaste gjorde det. Martin och jag. Vi avslutade vårt podcastinspelande för att jag helt enkelt tyckte det blev ett för stort projekt, för jobbigt att klippa och för mycket krav. SAMTIDIGT som det var så himla himla kul och jag har saknat både Martin och era reaktioner.

Så vi börjar igen. Nu med en nästan helt OKLIPPT podcast…………….. Vilket resulterade i:

Lite stel stämning mellan oss i början. En jätteointressant historia (ENLIGT MARTIN) från mig om en känsla jag fick när två tjejer sa att jag hade fula byxor. MARTIN SKA BLI PAPPA! Hur går det att vara jämställd i en graviditet? Jag ställer psykiska frågor om graviditeten. Jag kräver ett stort tack pga att jag ligger bakom skapelsen av bebin. En låt som KAN ha varit mitt feministiska uppvaknande. Samt en väldigt kul berättelse om Martins polismöte i förra veckan.

Om någon av er känner för att klippa vår podcast helt jävla gratis (då vi inte tjänar pengar på den, men faktiskt har runt 25 000 nedladdningar per avsnitt!) mejla då gärna mig på hanna@hanapee.com.

Ni laddar ner podcasten på iTunes eller Podcaster-appen, sök bara på ”HanaPee”. Om ni äter bark, är elallergiker och tycker smartphones ”skadar samhället” kan ni istället bara trycka play här:

 

36 kommentarer | “NYTT PODCASTAVSNITT: ”Återuppståndelsen””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Elin Koivisto skriver:

  Du och Tiffany Kronlöf är så galet sjukt lika, my god!!!!!

 2. Alice skriver:

  Hanna och Martin!! Snälla fortsätt att podda för ni är bääääst

 3. Freja skriver:

  Jaaa, fortsätt podda! Så himla kul ju :)

 4. Fia skriver:

  Asså polishistorien!!! hahahah dog!! så sjukt kul! Fortsätt m podcasten, blir bara mer genuint när det inte är klippt :) tumme upp!!

 5. Elin A skriver:

  Hej Häna. Så GLAD att podden är tillbaka. Nu till min ytterst seriösa fråga!!!!! Jag bor i Malmö och vill Så. Himla. Gärna engagera mig i F! unga feminister nu innan valet. Mitt problem: jag känner mig så ovälkommen och som en utomjording. Jag brinner för feminism och det präglar hela min vardag men jag får en känsla av att de inte vill ha mig där. Jag är lite som du, sminkar mig, klär mig hyffat girley, äter kött, fixar fransar och naglar (behagar patriarkatet) OSV, och jag har flera gånger känt en känsla av att mitt engagemang på grund av det ses som fjantigt, oviktigt och att jag minsann inte är ”en riktig feminist” (läste tex. på F! Malmös blogg att de endast bjöd på veganfika och då kröp det i mig FÖR JAG ÄTER JU KÖTT, DÅLIGT SAMVETE OSV) Jag vet inte om du förstår mitt dilemma. Kanske är jag superlöjlig. Men har du någon gång känt som jag?

 6. Tobias skriver:

  Åh, podden var jättebra! Har saknat er! GE OSS MER

 7. Lovisa skriver:

  Åh jag blev så glaaaad! Höll på att skratta ihjäl mig när Martin berättade om polishistorien. Det är oslagbart den bästa podden som finns!

 8. Soof skriver:

  Den var jättebra, fortsätt, det känns som ni har blivit bättre! Eller så är jag bättre på att lyssna nuförtiden… *vänder allt till något positivt om mig själv*
  Polishistorian var hiläärious

 9. Ida skriver:

  Tack gode gud (er) för att podden är tillbaka!!!

 10. Leisel skriver:

  Jätteroligt att podden är tillbaka! Skrattade tokmycket av Martins anekdot om polishaffandet!

 11. Lisa Gokart skriver:

  Hej!!
  Jag är en relativt ny läsare här, och jag vill verkligen tacka dig för att du är en av de fantastiska kvinnor som har inspirerat mig så mycket. Tack vare dig börjar min väldigt välskyddade inre feminist sakta slippa ut. Det hade gjort mig väldigt glad om du ville läsa detta, mina funderingar om mig själv som feminist:
  http://lmg517.tumblr.com/

  Tack för att du är så grym!!

 12. Sandra skriver:

  Som jag längtat!! Bra avsnitt, garvade högt åt Martins möte med polisen ;)

 13. JohannaL skriver:

  Åh äntligen, min måndagkväll är räddad <3

 14. Singelbloggaren skriver:

  Gött, nu fick piss-februari en välbehövd ljusglimt i sig. Mera!
  Förresten hörde jag en psykolog i USA tipsa om att män borde vissla en melodi när de går bakom en kvinna på natten. På så vis kan kvinnan hålla koll på var personen är, och höra om den närmar sig. Hm, det låter lite fånigt, men det är ju onekligen sällan man hört om en visslande våldtäktsman. :/

 15. sara skriver:

  jaaaaaaaa å vad bra jag har alltid velat lyssna men ORKAR inte ladda ner nå jävla itunes eller vadfan!! tack för att du gör det enkelt för mig<3

 16. Stina skriver:

  Jaa fortsätt podda, ni är grymma ju!!!

 17. linn skriver:

  jag tycker att ljudet är ganska dåligt. hör knappt vad ni säger, trots att jag har volymen på högsta, vilket är väldigt synd då jag verkligen gillar er podd :(

 18. Julia skriver:

  Åhh, så kul att ni har börjat med podden igen! Snälla fortsäääätt. Dog fasen lite på Martins polishistoria, haha! Roligaste på länge!

 19. Mella - stolt medlem i PK-maffian skriver:

  Så himla bra! (Ni hördes dock väldigt dåligt, men är det bara jag som upplevde det så så är det möjligt att min dator är boven). Älskade historien om knark-Martin som stod och glodde ner i papperskorgen. Snälla fortsätt göra podden!

 20. Ellen skriver:

  Hahaha åh äntligen! Grymt roligt avsnitt, fortsätt!! :D

 21. Fia skriver:

  Men sluta aldrig med denna podcast nu, Master! För böveln, det är bland det bästa jag hört. Har nu lyssnat ikapp på en massa avsnitt och du är så grym! PS älskade låten i senaste avsnittet!!! <3

 22. ida skriver:

  åååååh så jag har fnissat och skrattat till detta avsnitt, fortsätt plz!!

 23. Sara skriver:

  Började lyssna på din första podd idag (lite efter hähä) och älskar din dialekt! Megafin!

 24. Hanna skriver:

  Hej!

  Jag kommer ihåg att du skrivit flera gånger att du och Anton har haft jobbiga perioder. Hur lång är en period för er? Just nu känns det som att jag och min kille är ur fas, vi ”conectar” inte som vi brukar. Hur ska jag veta om det bara en period eller om det är känslor som håller på att svalna? Vi har varit tsm i 2,5 år.

  Du e bäst hannis! /en annan Hanna i nöd

 25. Funderarn skriver:

  Hanna!
  Vet att du just svarat på våra frågjävlar, men jag har en som jag känner att jag gärna skulle vilja att du besvarar :)
  Tycker du att feminism och jämställdhetsarbete är förenligt med Sveriges högerpolitik? Varför/varför inte? Funderar ofta på detta, det är ju valår och allt! :)

 26. Weronika skriver:

  Kul att ni är tillbaka! Fortsätt! Håller med någon som skrev att det är som att ni är bättre nu? Typ bättre synkade eller nåt?
  Lyssnade på er medan jag tränade ett pass – helt perfekt för att ta bort fokus på hur jobbigt det var, tackarr för dä.
  Skitkul historia Martin varit med om – och jag visste precis vad du menade för känsla när du berättade om dina klasskamrater i USA. Fy för den. Sjukt att behöva uppleva den igen när en är vuxen.

 27. sofie skriver:

  Var så jävla nära att somna igår natt och sen berättade Martin polis-historian och jag skrattade så jävla högt så jävla länge SLUTA ALDRIG PODDA snälla

 28. Anna skriver:

  Toppen med en ny podd!
  Jag har en androidtelefon och lyssnar via appen Podkicker. För ett år sedan kan jag lyssna på era podcast via denna app men nu kan jag inte hitta den hur jag än söker (ditt namn, martins namn med mera). Annars finns de flesta itunes-poddar på Podkicker-appen. Hoppas att det går att fixa så att även vi med android kan lyssna även när inte datorn är med och när det snabba internet på mobilen är slut.
  Ni är toppen!

 29. Jonna skriver:

  Har längtat nåt otroligt efter er podd och den nådde lätt upp till förväntningarna. Ni gör det så himla bra och är så jättejättejätteroliga att lyssna på! Så fortsätt snälla..! hur oklippt som helst går bra :D pöss

 30. emmis skriver:

  men så sjukt himla bra?! snällasnällasnälla master och martin, fortsätt med det här podcastandet!!

 31. Emmy skriver:

  Hurra! Mer podcasts!!!

 32. Lina E skriver:

  Ja, fortsätt med er podcast. Så bra! Har lyssnat igenom de gamla avsnitten denna veckan, hade tyvärr inte hört dem innan. Roligt! Ni är goa, sitter på bussen o skrattar mkt när jag lyssnar. Kram

 33. Linda skriver:

  Ja snälla fortsätt! Ni är så himla himla bra <3

 34. Lovisa skriver:

  Men vi som har android då? :(

 35. Vanessa skriver:

  ÅÅÅH! Vad jag har saknat eran podcast!!! Det finns ingen podd som eran. Klart ni ska fortsätta sända :D
  GIVE US MORE MASTER :)

 36. carina skriver:

  grymt gosig podd! gjorde min sällskapssjuka kväll, men vad heter låten??? måste höra hela! puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla