VART FAN ÄR VÄRLDEN PÅ VÄG?!?

11:04 2014-02-03

DET VÄXER HÅR UNDER ARMARNA PÅ EN TJEJ?!??!?! HAR HON NÅGON HÅRSJUKDOM??? HERREGUD. VART ÄR VÄRLDEN PÅVÄG???? SNART BÖRJAR VÄL KILLAR SPARA UT HÅR UNDER NÄSAN!!!!!!! OM DET FORTSÄTTER SÅHÄR KOMMER VI JU TRASSLA IN OSS I VARANDRAS HÅRVÄXT MEST HELA TIDEN!!!! Det säger ju sig själv att det inte funkar!!! Vi måste TA BORT det!!!!!

 

34 kommentarer | “VART FAN ÄR VÄRLDEN PÅ VÄG?!?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Pluppis skriver:

  Hennes kommentar var så skön:D ”Det växer ut där. Det var inte jag som kom på det. Det är evolutionen.”

 2. malin skriver:

  intressant hur många av dessa kommentarer som är skrivna av kvinnor – inga?

 3. Mallanmamma skriver:

  Jag må vara den enda som inte ens la märke till att hon hade hår under armarna. La märke till det när alla kommentarer på twitter började flöda. Helt otroligt… Undra hur många av de där karlarna som rakar sig under armarna själv?

 4. Madelene skriver:

  Att det ens uppmärksammas och blir till en stor grej gör mig illamående och riktigt jävla upprörd. Trodde (snarare hoppades) att vi hade kommit längre i Sverige än såhär… Som du säger, var fan är världen på väg?!

  Håller med Pluppis, Nour hade ett bra svar på tal!

 5. Andas skriver:

  seriöst, görs hår under armarna till ett problem?
  man får ju något fel i huvudet!
  tack att du dela detta och tack för en bra blogg!

 6. fjunet skriver:

  fast alla män delar ju inte den åsikten, precis som att många kvinnor håller med de män Hanna valt att lägga ut. jag säger inte att det är rätt att bli såhär upprörd över något, men jag tycker det är tröttsamt när det hela tiden ska kastas skit på män och alla ska dras över en kam när vi kvinnor inte är mycket bättre och det finns de män som inte delar ovanstående åsikter. hade varit skönt med lite positivt mot män nån gång också.. typ ett inslag i inlägget med några kommentarer, från män, som är positiva och ge dom ett litet hjärta eller något. just för att det inte ska bli så sjukt hatiskt.
  (nu kommer ni gå crazy för att jag tycker att man ska belöna män för något så självklart som en positiv syn på hår under armarna, det är inte så jag menar. det är det ständiga ”alla män är svin” som gör mig trött.)

 7. R skriver:

  @FJUNET. Hatet är ju inte mot alla män, utan de (män) som ska göra ”en grej” av att Nour har hår under armarna. För ja det är väl framförallt män som visar sitt motstånd mot att kvinnor visar sig ickebrydda av kvinnonormen. För det är ganska sinnessjukt att det ska finnas ett så stort hat mot att kvinnor inte håller sig innanför ramen av vad som anses vara okej för en kvinna. En kvinna ska vara slätrakad för att inte äckla andra….det är där problemet ligger. Kvinnan ska behaga andra, framförallt det motsatta könet, för annars är hon inget att ha, hon är inte knullbar, hon är inte attraktiv..nej hon är äcklig! Det är det som är sjukt. För vafan ska inte vi kvinnor få vara precis som vi är, osminkade, orakade, naturliga?! Det är ju okej att killar inte bryr sig om sitt yttre (dock har ju detta vänt en del och den metrosexuella normen är numera något som också sätter stor press på männen). Det jag stör mig mest på är att jag som kvinna känner att jag måste anpassa mig så jävla mycket för att behaga andra. Fuck you säger jag. Hår är naturligt, därför ska jag bära det med stolthet i en tid där håret ses som något vi ska skämmas över. Nour är så jävla bäst för hon orkar vara obrydd om normen

 8. Ida skriver:

  Och om en kille hade haft det hade ingen tyckt det var äckligt…blir så matt.

 9. Carro skriver:

  Så jävla korkat att säga hår under armarna DET ÄR JU HÅR I ARMHÅLAN!!! hår UNDER armarna, hur skulle det se ut?!? ;)

 10. Lovisa skriver:

  Hahaha men vad är dessa för killar??? jag orkar inte. Men tragiskt jäkla nog kan jag inte säga att jag haft hår som är mer än 0.5cm under armarna själv… och då växer det ju ut på 5sek också? Så många tjejer har ju samma åsikter… allt det här bara så himla konstigt?!? jag blir förvirrad. Känner mig kluven när jag tycker kvinnor ska ha hår under armarna lika mycket som män, men inte själv har det :///

 11. Nadja skriver:

  Kränkta män alltså..

 12. Malin skriver:

  Hej Hanna! Jag behöver hjälp med argument som kan få en vit kränkt man med åsikter att patriarkala strukturer är nåt ”feminister hittat på” och att det ”inte finns irl” att faktiskt koppla ihop sina hjärnhalvor och förstå hur samhället är uppbyggt. Blir så frustrerad så jag kommer knappt på nåt att säga. Kan du eller någon av alla braiga läsare här hjälpa mig?

 13. Emelie skriver:

  Jag blir så arg!! Och ledsen och uppgiven. Hjälp! Undrar verkligen också vart världen är på väg. Eller vilken värld vi lever i idag för den delen. SÅ sjukt! Vet inte vad jag ska skylla på annat än media?

 14. Josephine skriver:

  Blev så hemskt otroligt ledsen och upprörd på mitt ex som för några veckor sedan upptäckte att jag hade lite fjun under armarna och blev helt paff. Alltså, hur kan de inte förstå att även tjejer har hår under armhålorna?????

 15. Hedda skriver:

  En kille från min stad är med där – en kille som följer mig på twitter dessutom. Det är en av de alla fördelar med småstäder: man har tvingats röra sig i närheten, och i de värsta fallen, prata med liknande as.

 16. Jessica Paulsson skriver:

  Jag la inte ens märke till att hon hade hår under armarna. Antingen måste jag ha blundat/tittat bort i just det ögonblicket då hon så ÖVERTYDLIGT demonstrativt räckt upp armarna (om man ska tro kritikerna) eller så är det helt enkelt så att jag är mer intresserad av att se programledarens ansikte och kroppsspråk än att söka intensivt med blicken i dennes armhåla. Armhålor är såvitt jag vet inte intimt förknippade med något sexuellt över huvud taget, och då måste jag bara påpeka att de personer som avvisar allt annat än en skallig, babylen armhåla som osexigt, antingen är helt tappade eller har en väldigt udda böjelse.

 17. Fine - en 21årings syn på sex, kärlek och relationer skriver:
 18. Fine - en 21årings syn på sex, kärlek och relationer skriver:

  Hur fan kan folk bli så provocerade av något så naturligt? Hur kan deras totala rage ta över så brutalt mycket att det blir helt omöjligt för deras små aphjärnor att bara stanna upp en sekund och tänka att det kanske inte var så farligt ändå? Orkar inte.

 19. Sofia skriver:

  Fy fa-aaan vilket samhälle vi lever i. Seriöst, vem bryr sig om hår under armarna?

 20. matilda skriver:

  Skiter fullständigt i hur Nour väljer att göra med sina armhålor men tror speciellt detta var på grund av den uppståndelsen det blev av kvinnan i publiken förra året,

  för övrigt, så stenålders att koppla feminism med orakade armhålor.

 21. EB skriver:

  Gissar att alla de där killarna själva är rakade under armarna eftersom de tycker att hår är så ofräscht! Så tramsigt! Och dessutom felaktigt. Hår under armarna håller hålorna torra och skyddar dem från bakterietillväxt, så det så! Med vänlig hälsning, stolt kvinna med buskar under armarna

 22. Erf skriver:

  Tveeggat… Killarna äcklas uppenbarligen av hår under armarna och på andra ställen… och kvinnorna rakar sig där och befäster på så sätt den här skeva synen.
  Slutar alla att raka sig och vaxa sig blir detta ett icke-problem.
  ”It takes two for a tango”. Eller hur?

 23. vetenskap skriver:

  hahaa iq fiskmås! denna print med dessa mindre tänkande varelser kommer ju finnas med i historia böckerna om 40 år och skrattas rejält åt i skolorna!!! hahah underbart komiskt, blir man inte känd som en Einstein så finns det ju annat;)

 24. Hanna skriver:

  Det ”roliga” är att det bara är killar som är upprörda och hatiska över detta. Jävla fanskap är de.
  Blir så FÖRBANNAD

 25. Anna J skriver:

  Tyvärr är det inte bara män som är jäkligt upprörda över det. Superfeministen (hon kallar sig själv för det) Carolina Gynning ondgör sig över Nours hår i armhålorna i både blogg och instagram och där är det många kvinnor i kommentarer som håller med Gynning hur ofräscht och äckligt det är.

 26. Anna skriver:

  Kan inte förstå dock hur folk kan vara förvånade över att andra reagerar såhär. Jag är ledsen att behöva säga det men det är INTE professionellt av Nour att hävda sin åsikt på så sätt.

  Och snacket om att ”det skulle inte varit samma sak om det varit en man med håriga armhålor”
  Även här, kommer inte ihåg att jag sett en manlig programledare stå med en kortärmad tröja och visa upp sin hårväxt. Förstår att folk reagerar som de gör, det är fan melodifestivalen inte feministfestivalen låt oss slippa alla jävla politiska åsikter för ett tag. Så jävla tröttsamt.

 27. Ronja skriver:

  Har du hört Lilly Allens nya låt ”hard out here”? Sjukt bra text som beskriver varför feminismen behöver finnas!! :D

 28. Hanna skriver:

  Jag hoppades verkligen att hon skulle passa på att visa upp det ordentligt. SÅ NÖJD att det bara tog några minuter innan hon fick chansen att fläkta lite. Nour är bäst.

 29. M skriver:

  Eh är det ingen som sett Plura på bästa sändningstid?! Halvnaken svettig ölmage med hår både här och där?! …. Bara tänker om det varit en kvinna femtio? Sextio? Plus halvnaken med hängande mage och hår ståendes och laga mat? Skulle någon se på det? Tycker det är sorgligt att det blir sånt ståhej för lite hår! Har folk inget bättre att bli upprörda över?!

 30. Homosapienssapiens skriver:

  Ett inlägg om Nours armhålehår och varför det är så jävla provocerande: http://homosapienssapiens.blogg.se/2014/february/varfor-ar-det-sa-provocerande-2.html

 31. Liv skriver:

  Det intressanta här är ju att det bara är män som verkar ha problem med hår under tjejers armar. Är det inte män som jämt och oftast ska vifta runt med sin egen behåring på exakt samma ställe? Har förövrigt aldrig hört en tjej klaga på en annan tjej som har hår under armarna, Låt alla få vara som de vill, herregud!

 32. sofia skriver:

  Anna: Vad är det för åsikt Nour hävdar menar du?
  Och ”det är melodifestivalen, inte feministfestivalen” – exakt! Det är melodifestivalen, så fokusera på musiken och programledarnas prestationer istället för Nours armhålor?

 33. Daisy skriver:

  Hej! Kan jag få låna den här bilden till ett skolarbete? Refererar till dig såklart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla