Dagens stilikon: Elin i Fucking Åmål

15:10 2014-03-16

När jag var 13 var det snyggaste jag visste snäva linnen med flera bh-band under. Minns att jag tyckte att ”armhålefettet”, som ofta bildas i den här typen av linnen, var så snyggt. Ville så gärna va vuxen och ha detta armhålefett. Det tillsammans med låg rufsig knut och hårslingor hängandes i ansiktet. Ja, dvs. exakt som Elin i Fucking Åmål. Idag är jag där :-DDDD

13 kommentarer | “Dagens stilikon: Elin i Fucking Åmål”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. hm skriver:

    Himla vacker du är då! Dina ögon :’)

  2. Patricia skriver:

    Ha och jag som växte upp med sån ångest över mitt armhålefett!

  3. M skriver:

    Haha oj vilken nostalgi. Vad kul att du tyckte ”armhålefettet” var snyggt, jag hade komplex för mitt…haha.

  4. Nathalie skriver:

    På min skola vek alla tjejer ner linningen på jeansen så knappen var vänd inåt och lappen exponerad. Helst skulle en härlig muffintopp ligga mysigt och flyta över kanten. Var SÅ avundsjuk då jag var spinkis med noll muffintopp. Idag har jag mer än extra av den varan och försöker maniskt dölja den (dem!!!?! beroende på ställning/byxa/dagsform)

  5. fanny darling skriver:

    älskar att du har mobilen också, som en typ referens till den scenen i filmen när killen säger något i stil med att ”tjejer fattar ju inte tekniska saker, mobiler å sånt”.

  6. elise skriver:

    åh fuckingåmål-elin!! <3

  7. Anna skriver:

    Haha åh ja hon var min största stilikon. Minns att jag köpte min första push-up bh i samband med att filmen kom och så hade jag ett sånt där linne som satt snortajt, som jag drog ner lite för att verkligen visa ”klyftan” och bh:n skulle såklart synas också. Älskade även hennes stil när hon gick, tror att hon var kobent? Försökte gå som henne för jag tyckte att det var så coolt haha.

  8. Emma Edwertz skriver:

    Åh jag med!!!

  9. bajsa skriver:

    Kan relatera så sjukt mycket. Hade ett tag dubbla tunnbandslinnen också. I gult och lila. Tackar/skyller helt på Elin för det. Än idag känner jag mig så sjukt cool med frisyren i fråga.

  10. Amandaaaaaaa skriver:

    Ok tänker spara länken till detta inlägget och kika på det igen när jag har en sugig dag p.g.a. tyckte om det så mycket :))))))))))))))

  11. Anna Röd - Nörd & Filmskapare skriver:

    IKONEN alltså! Var helt starstruck när jag fick gå på föreläsning av Alexandra och fick träffa henne. Hon är sjukt duktig och står nuförtiden bakom kameran :D sjukt trevlig också! Idag är vi facebook kompisar och mitt 13 åriga jag kan dö lycklig xD

  12. L skriver:

    Haha! Härmade också hennes kobenta gångstil pga. coolt :-)

  13. Amandi skriver:

    Alltså det här kan vara ditt bästa inlägg någonsin!!!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla