Hyllor i köket – CHECK!

17:43 2014-03-16

För några dagar sen skrev jag om Antons stora bedrift när han satt upp hyllor i köket medan jag svassade omkring som en oduglig vaktmästarassistent. Är ju inte oduglig längre om en säger så! Har nämligen VITLASERAT (säger dock ”lanserat” hela tiden….. även på färgbutiken…) hyllorna idag! Det blev jättebra och min händighets-självkänsla höjdes ngt snäpp, ja.

Problemet är bara att komma på vad vi faktiskt ska ha på hyllorna????? Hohooo?? Anton är mer åt ”prydnadshållet”, medan jag vill ha upp massa skålar/glas/köksverktyg på dem. När jag tänker på prydnadshylla ser jag nämligen bara porslinspudlar och slöjdgrejer framför mig, men men :-))) Vi vet alla att det kommer sluta med att jag bestämmer.

hyllorr.jpg_effected.png
fargen.jpeg_effected.png
hyllor2.jpeg_effected.png
image.jpeg_effected.pnghyllorr3.jpg_effected.png

6 kommentarer | “Hyllor i köket – CHECK!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Liza skriver:

    Jag skulle nog också köra prydnadshållet, främst för att tallrikar och glas samlar en del damm i sådana öppna hyllor. Lite kokböcker eventuellt om ni äger sådana kanske? Kanske någon kul detalj med lite färg i eftersom ni verkar ha det rätt vitt överlag.

  2. Erika skriver:

    Hanipunani, du må vara händig med hyllor, men det jag vill kommentera är faktiskt din pod! Hallå eller, har precis upptäckt den?! Var i värsta podcastsvackan när du började och då orkade jag helt enkelt inte lyssna på folk prata rätt in i örona mina, men nu har jag börjat ta igen och det förgyller mina dagar lite måste jag säga. Det är bara lite pinsamt när man sitter ensam och skrattar eller fånler för sig själv på u-bahn här i Berlin – om svenskar är kalla och introverta, så är tamejfan Berlinertyskarna värre. Dessutom förstår jag inte kritiken om att ni skulle vara för interna? Jag tycker bara att det är kul. Fortsätt som ni gör helt enkelt (Martin får ta åt sig också, trots att han är man).
    (+ jag älskar ditt skratt Master, sluta störa dig på det och embrace it)

    Puss und kram!

  3. Singelbloggaren skriver:

    Hahaha… Bra att beslutsordningen är fastställd i familjen.

  4. Agnes skriver:

    Fan va duktig han är!

    Men varför har ni inte både skålar och prydnader? Behöver inte vara antigen eller! Jag har kokböcker, glas, skålar, köksredskap (vadå en cocktail-shaker räknas väl som köksredskap?) och ljusstake på mina öppna hyllor i köket.

  5. fanny skriver:

    Hanna! Ni verkar ha så fint hemma. Och nu såg jag tulpanvasen jag alltid letar efter! Vartifrån är den?? / Tulpannarkoman

  6. Isabelle skriver:

    Fan vad jobbigt med ledningen just där! är det avloppledningen tom?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg