Det absolut störigaste just nu…

11:18 2014-03-19

…Är att mamma och pappa lyssnar på min pod. Förlåt. Jag älskar dem(!), vi har en öppen och mogen relation och jada jada, men tanken på att de lyssnar på min pod gör mig så ORIMLIGT jävla irriterad. Det känns som om de skulle läsa min dagbok…? Det känns mycket mer nära och privat. Som att de tjuvlyssnar på mig och mina vänner. Plötsligt förvandlas mina 25 år till 15 år och allt jag vill vråla är ”HÅLL KÄFTEN!!! NI FATTAR JU INGENTING!!!!!!!” och smälla i en dörr.

Men jag antar att det är sånt här jag får ta när jag saknar en dos integritet.

 

…Eller finns det något slags blockeringsfilter jag kan lägga in på något sätt?

6 kommentarer | “Det absolut störigaste just nu…”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Det enda störiga är ju att jag inte kan få heta mitt namn skriver:

    Är det skillnad på att de lyssnar på poden och att de läser bloggen, hur då?
    Otroligt intressant.

  2. Jennifer i München med hjärtat i Indien skriver:

    Alltså jag tycker det är LITE jobbigt att de läser bloggen. De vet ju för sjutton mer om mig och mitt liv och mitt förflutna och mina tankar än de flesta föräldrar vet om sina barn?!
    Det finns ju en del saker man drar sig för att skriva eller helt undviker för att föräldrarna läser…. Men du känner så bara inför podden? Jag har, förlåååt, inte lyssnat så jag vet inte HUR personlig du är när du pratar jämfört med när du skriver :)

    Be dem lite snällt att inte lyssna? *föräldrarna lyssnar i smyg*

  3. ♀Linnéa♀ skriver:

    typ som att mamma + hennes sambo läser min twitter :/ har blockat dem båda men har inte hemlig så de kan tydligen gå in ändå..

  4. Fine - en 21årings syn på sex, kärlek och relationer skriver:

    Blir också tokig av att mina föräldrar läser min blogg. Försöker säga att jag inte vill att de är där och nosar men mamma ba ”jaa men om du har en öppen blogg så får du ju räkna med det” blabla och det är ju sant – men det är fortfarande fruktansvärt irriterande.

  5. J skriver:

    UH, jag hoppas verkligen att min mamma inte har hittat till min blogg. Mina päron skaffade sig nyligen en dator och internet, så det är så nytt som det bara kan vara för dem… Min mamma lyckades ändå helt själv hitta till Facebook, registrera sig och lägga till mig som vän. Tog över en vecka innan jag beslutade mig för att acceptera hennes vänförfrågan (men anpassa min profil så hon inte kan se allt). Mina föräldrar har aldrig sett festbilder på mig, eller hur jag är bland vänner, eller hur internet ser ut överhuvudtaget… PANIK. Tänker mig henne få ett mail om att hon ”vunnit en miljon och ska klicka på länken”. Och hon gör det.

  6. Hanna Watson - nygift i Kanada skriver:

    hahaha, jag kan förstå detta lite. mina föräldrar läser min blogg vilket jag förstår och är ok med, eftersom jag flyttat till andra sidan jorden och de kan hålla sig uppdaterade på vad jag gör etc. Det är helt ok. Men ibland om jag skriver nåt lite mer analyserande eller personligt så kommenterar de eller säger på telefonen ” Det där du skrev, det var riktigt bra” med seriös ton.. och då känns de som att de läser min dagbok.haha. konstigt hur man kan va ok med att främlingar läser men inte ens familj???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla