NYTT PODCASTAVSNITT! ”Nr 24 80% Martin”

17:54 2014-03-18

HOHO! Nu är den ute! Bara en liten dag försenad. Det var väl ändå bra jobbat?! Lite kortare än vanligt också pga var tvugna att snabba oss pga gjorde den på jobbet…. Så vad fan snackade vi om då?!

Min tveksamhet till att skaffa barn. Föraktet till småbarnslivet. Martins längtan till småbarnslivet. Att skämmas över sina föräldrar i vuxen ålder. Hur män som ”talar” är norm. Hur Martin EVENTUELLT tar 80% av vårt podcastutrymme. Ett möte med en gympalärare som masserar sin elev i lösnaglar. 

Podcasten hittar ni på iTunes eller appen podcaster. Klär ni er i batik, lyssnar på Enya och tuggar konstigt mjuka tuggummin utan E-ämnen kan ni lyssna på podden här:

4 kommentarer | “NYTT PODCASTAVSNITT! ”Nr 24 80% Martin””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. A-J skriver:

    Mmmm, undrar om jag kommer palla vänta med att lyssna till imorgon… (kommer sitta uppe hela natten och lyssna på era gamla)

  2. Paulina skriver:

    Tips om du vill ha fler lyssnare på Itunes och inte här på din stenåldersblogg: Lägg upp någon slags länk till Itunes….. Om det går. Inte vet jag hur det går till. Pöss och kram!

  3. Alexandra skriver:

    Tack Hanna… Alla tjatar om barn i min närvaro och jag har inte fyllt 21. Det planeras liksom åt mig att vid 25 då ska en gifta sig och ha barn.. medans mina tankar ligger i mycket frihet.. ska iväg och göra en lång resa och efter det kanske plugga… ser liksom barn som ”slutet på livet” ens egna liv… och då handlar allt om ungen… tack för att du säger hur du känner… det värmer <3

  4. bina skriver:

    tack för att du sätter ord på mina känslor!!! nu vet jag varför jag får panik av tanken på att skaffa barn!!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla