Jag finns.

02:57 2014-03-02

Hn40fN on Make A Gif, Animated Gifs

 

Alskade amöbor.

Jag hade den bästa lördagen på länge, som började med frukost på Kaffeverket på St: eriksgatan 88 (efter tips från självaste värvet-kristoffer triumf), fortsatte med secondhandrunda på Odengatan och på affären Old Touch. Johanna hade tjatat om denna affär länge medan jag bara hade rullat med små-ögena mina….. Ops. Visade sig visst vara sån jävla bra second hand affär?! Med BRA priser?! Mitt i Stockholm?! Omg. Lol.

Aja. Dagen slutade med att jag bl.a. köpte ett headset i G U L D (ej äkta). Kunde först inte bestämma mig för om det var classy eller tacky? Men efter en omröstning på min Instagram fick det bli först alternativet. Kommer använda det i jobbet så mkt. Som den businesswoman man är….

JAHA. Nu är klockan 02.57 och jag är så otroligt glad för att jag avstyrde den efterfest jag först erbjöd mig att ha här hemma. Vi var nämligen ute och jag fick en så kallad ”feeling”. Fy fan. Hade hellre…. dött? än att ha efterfest. Den där sista ölen fick mig att tro att jag var någon annan än den jag egentligen är, dvs. en trygghetssökande tröttis. Även om jag önskade att jag var en person som bara tänkte ca två minuter framåt, så är jag ändå tacksam för att jag inte är så. Tack mig själv för att jag tänker lite mer långsiktigt och faktiskt bryr mig om kroppen min och psyket mitt.

Nä, nu ska jag äta banan och dricka mjölk + buljong  =bästa receptet för att slippa bakfylla.

PUSS!

 

2 kommentarer | “Jag finns.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Julia skriver:

    Snälla snälla snälla snälla Hanna! Förklara i ett inlägg vad mjölk buljong är. Om det är det jag tror, så kan det vara det mest briljanta någonsin. Please, låt mig ej våndas i ovisshet. Mvh, buljongälskare. Kram

  2. Singelbloggaren skriver:

    Mjölk+buljong..?? Jag håller med Julia, det här behöver en beskrivning! Det låter… ungefär som att ta ett sörpla i sig tre dagar gammalt te och se på den vilda protesten från tarmarna som en hälsosamt renande process. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla