*inspiration till helgen*

00:01 2014-02-28

f1fb2454e41b0da30549befe272ab59a.jpg4ecfa92ff6494eb1f4eca15ecfc3364e.jpg

7d17c61090a8322ef0ed950039f32f18.jpg

39fc64d40a016cc9659486d55265fc59.jpg
tumblr_mze3wzpo8u1toamj8o1_400.gif

5375ca71f3f62c153c786c640be2ef6f.jpg

tumblr_mfu6cn72ct1rebds9o1_500.gif

10 kommentarer | “*inspiration till helgen*”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. elsa cc skriver:

  Hanna, eller vem som helst, vad gör en om det är skitsvårt att känna något? När en bara sitter på sin säng i högar av kläder och inte bryr sig om något dagarna i ända, när det känns som en jäkla kamp att bara laga en måltid eller ringa en vän. Blev dumpad för tre månader sen och antar att det har med det att göra. Från att ha panikgråtit varje dag och försöka distrahera mig med vad som helst, har jag sen typ två månader tillbaka glidit in i något sorts avdomnat tillstånd.
  Jag orkar inte ringa någon, orkar inte söka den där högskoleutbildningen jag vill gå, orkar inte måla, orkar inte plugga, orkar inte duscha, orkar i n g e n t i n g. Har ångest halva tiden, andra halvan känner jag ingenting. Jag vet inte vad jag ska göra. Känner mig som en levande död, som att mitt liv står på standby och tänker att jag – utöver att ha blivit dumpad, vilket obviously gör en rätt kaosig – bara har någon slags 20-årskris. Att jag bara ska bita ihop och skärpa mig, att det faktiskt inte är så farligt egentligen. Jag vet att du skrev om att du mådde rätt dåligt för ett tag sen om jag inte minns fel? Hur hanterade du det? Oj, blev ett himla långt inlägg. Men tack för en himla grym blogg, du får mig i alla fall att skratta! <3

 2. ina skriver:

  Master! Vill bara säga att din blogg är det tryggaste jag vet. Jag känner trygghet i att veta att du lever ditt egna liv men vågar dela det med oss. Jag känner trygghet i din vardag och din humor och i din personlighet. Jag känner trygghet i det faktum att när man går in på din blogg kommer man inte mötas av ”gick just ner 10kg”, ”jag äter inte socker eller fett eller kalorier och mår SÅ bra”, ”mitt liv är perfekt och jag känner inga negativa känslor” eller ”mitt tips till er där ute är att vara glada och leva lite mer som mig”. Du bara berättar om hur saker faktiskt är. När jag läser din blogg skäms jag aldrig över de känslor och tankar jag har, vilket jag tyvärr gör alldeles för ofta i min egen vardag. TACK HANNA

 3. J skriver:

  ELSA, gör ont i hjärtat att läsa ditt inlägg. Förstår din situation och jag har själv varit där. Känner igen dina känslor och avsaknaden av orken till att leva överhuvudtaget. Jag hoppas att du har vänner och familj som förstår att de behöver ringa DIG, tvinga dig att umgås, hjälpa dig att ta tag i de små sakerna. Det kommer bli bättre, det LOVAR jag. När jag var i samma situation tog jag kontakt med en kurator, för det var ingen som förstod vad jag gick igenom och ingen som riktigt var där för mig. Det blev bättre, och du kommer förhoppningsvis må bra inom en snar framtid igen. Ta en dag i taget. Tvinga dig själv ut och handla något gott att äta och dricka nu, så får du komma ut bland människor och känna av att livet faktiskt inte är i standby. Styrkekramar!

 4. Gabriella skriver:

  åhhhh fina skor

 5. Anna skriver:

  Hej! Har du sett Beyonces nya musikvideo Partition? http://www.youtube.com/watch?v=pZ12_E5R3qc
  Vad är din åsikt om den? :)

 6. Maja skriver:

  Vilken film är andra bilden ifrån??

 7. CAMELA skriver:

  Maja, Fucking Åmål såklart!

 8. mimmi skriver:

  elsa!!! KRAM!!! håll ut! har varit i samma tillstånd och att du orkar skriva/förklara det du känner nu är så himla himla bra och ett STORT steg åt ett bra håll. (och jag tror, att när vi går genom tiden, att allt det bästa inte hääänt än)

  och KRAM på dig häna! tack för att du peppar oss hela himla tiden!

 9. Victoria skriver:

  Den sista bilden – 10 things I hate about you <3

 10. Dennis skriver:

  Hittar verkligen de skitsnygga Stan Smith:en någonstans! Vet du vart man kan hitta dem?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG