Jag kör lajvblogg feat. emma

21:14 2014-03-23

Lajvblogg-dags. Fram med svärden och lilla manteln. Nu kör vi:

9 kommentarer | “Jag kör lajvblogg feat. emma”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. anna skriver:

    Brittany snow!!!!!

  2. Becka skriver:

    Hej hanna. Detta kanske blir väldigt tokigt men jag chansar. Jag blev misshandlad inatt, mitt på ett dansgolv, av ca 5-6 killar efter att jag tydligt markerat att jag inte var det minsta intresserad av att dansa med dom (eller ha med dom att göra alls) Dom slog mig med knytnävsslag i ansiktet och huvudet, och sparkade på min kropp. En kille slog mig så hårt i tinningen att jag blev medvetslös. Har nu hjärnskakning och är mörbultad men mest skärrad. Hur dom kunde tycka att det var okej att rent ut sagt spöa skiten ur en tjej bara för att hon sa Nej kan jag, vill jag, INTE förstå. Hör av dig om du har några förslag på om jag bör göra något av detta (utöver den polisanmälan som gjordes på plats igår) Själv är jag mest arg nu. Kram och hoppas det var okej att jag använde ditt komentarorsfält som… Något. (Hjärnskakning=inte världens mest sammanhållna tankar) Jag tänker aldrig sluta dansa, och jag tänker alltid fortsätta våga säga Nej!

  3. Maja skriver:

    Var gick du i gymnasiet? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  4. Elina skriver:

    Måste bara säga hur mycket jag ÄLSKAR liveblogg, känns som att sitta och snacka med dig och ett fint gäng i vardagsrummet om allt och inget. KÄRLEK till det<3

  5. lias skriver:

    Maja – hon gick estet på Skvadern i Sundsvall!

  6. Elina skriver:

    Becka: Fy fan vilka svin, helt ofattbart!! liksom va?? Jag och feminismen står bakom dig iaf

  7. viktoria skriver:

    http://dethänder.nu
    Är inte du en given medverkande?

  8. Mina skriver:

    Master!!

    Hvilke tanker har du om sesongfinalen av GIRLS??? Jeg syns den var så utrolig fantastisk, altså Shoshanna må være verdens beste karakter noensinne. Elsker hvordan hun viser så sterke følelser i denne episoden. Åhh.

  9. Angelica skriver:

    Tittar på livebloggen nu i efterhand (fast jag har tenta imorgonbitti, buhu) och tyckte det var så kul när du pratade om din standardläsare /20 årig tjej i mindre stad som funderar mkt och gillar att fisa :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG