Kvällstankar

23:39 2014-03-27

T8beKZ on Make A Gif, Animated Gifs

Jahaja. Har ont i i huvudet igen. Fortfarande tryck bakom ögonen och har varit snorig mer eller mindre sen i januari. As-segt snor ni vet? Har nu självdiagnoserat mig med långt gående bihåleinflammation som kommer och …går? Ok. Diagnosen är fortfarande oklart.

I ALLA FALL. Skit i det nu. Har tillbringat kvällen med en favvoperson jag inte träffat sen i julas:

JULIAN!!!!!!!!!!!

Carros son och kanske en av världens goaste halvåring. Eftersom jag inte är gudmor och lätt blir sotis så utmärkte Carro mig till Julians ”rolighetsminister”. Passar jättebra eftersom jag kan det här med HUMOR! HAHHAHAHAH!!!!! HUUUUUMOR!!! TOOOOOOK!!!!!!!!

… … ..

Saker jag tänkt lära Julian:

*Pruttljud i armhålan
*Kalle Anka -rösten
*Crazy grimaser
*Snubbelteknik
*Hur du bär narrmössa
*Bästa platsen för pruttkudde
*Ordvitsar

Mmmm. Hörrni. Tänk att en av ens bästa kompisar är förälder. Helt sjukt. Snart är vi alla döda. Godnatt :-D

11 kommentarer | “Kvällstankar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Trogen tjänare skriver:

    MASTER! Jag kan ej sova pga powernapade i 4h idag efter jobbet så jag ligger och läser igenom ditt arkiv……. stalkervarning….. hehe iallafall så läste jag precis igenom juli 2007(http://hanapee.blogg.se/2007/july/) och minns hur jävulska cool jag tyckte du var på den tiden!!! Och när jag läser nu kan jag ej fatta att det bah var några år sedan?! Du är fortfarande min största idol men idag utav helt andra anledningar. Eh ja vet inte riktigt vad jag vill säga med detta, mest att du alltid har varit och alltid kommer va BÄST!

    Ha en bäst fredag, kärlek från en av dina första 244 läsare<3

  2. Emma Edwertz skriver:

    Hahahahah! ”Snart är vi alla döda”.

  3. Tantamanda skriver:

    Skickar ett tips till Master! Har du sett Söder om Folkungagatan med Nour El Refai och Björn Gustafsson bland annat? Kanal5-play. Jag tycker det är extremt kul och har nog aldrig sett något liknande. KOLLA PÅ’T!

  4. sara skriver:

    *tipz* köp en nässköjlare på apoteket och koka saltlösning (en liter vatten och en tesked ojodat salt) och skööööölj! bästa känslan när snoret rinner ut och alla gångarna i huvudet känns fria igen!

  5. Mella - stolt medlem i PK-maffian skriver:

    Så himla uppmuntrande avslut :)))
    Nä, nu ska jag äta frukost och lyssna på din och Martins podcast. Måste säga att jag har inspirerats av Martins pappa. När telefonförsäljare ringer så skriker jag också ”prostituerade i kapitalismens tjänst!”. (Efter att jag lagt på luren då, är ej sinnessjuk).

  6. Lisa skriver:

    ”Snart är vi alla döda”!! Älskar det! Påminner mig om min älskade mamma som alltid säger så : ))))

    Måste dock inflinka att hon är en positiv människa, hon går inte runt och säger det HELA tiden.

  7. Hanna skriver:

    Master! Kommer du på Nordiskt Forum i Malmö i sommar? Du borde komma! Kommer bli FETT!
    nf2014.org

  8. Evise skriver:

    Hade samma problem men sen sa min läkare att vissa mer eller mindre har kronisk bihåleinflammation. Han skrev ut nasonex, går att köpa receptfritt, och sen dess har jag inte haft dom besvären. 3 år har jag hållt på två ggr om dagen och det går bra att göra det me nasonex

  9. Hmm skriver:

    Det Sara skrev. Skaffa en nässköljare på apoteket.

  10. Karin Karin skriver:

    Kör också med saltlösning i näsan när jag känner av bihålorna (vilket är till o från hela tiden). Har en spruta som ser läskig ut, finns på apoteket. Finns kannor också men har inte provat det. Sen har jag också Nasonex, sprayat varje kväll i typ 7 år. Det är bra för bihålorna och sen har jag kvalsterallergi i botten (värt att kolla upp om du har någon allergi). Senast jag var på vårdcentralen med bihålorna sa doktorn att det kan hjälpa att ta en vanlig allergitablett i några dagar i sträck. Funkar faktiskt lite, om en har väldigt långdragna bihåleproblem. Mitt sista tips har jag inte provat själv, men blev helt amazed när jag såg att det fanns på apoteket: http://www.apotea.se/phytosun-sinoclear. Tänker testa nästa gång det blir för jävligt.. Puss!

  11. Lise skriver:

    Var på en fest i helgen där medelåldern var typ 60 år och pratade om det. Att vi alla ska dö. Japp. Jag var på fest med folk som är ganska mycket närmre döden än födseln och pratade om döden. Partytuta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg