Måndag.

09:48 2014-04-07

Regnoväder och försov mig. Anton har jobbcase i annat land och är därför borta hela tiden. Har också dåligt sammis för ett grishuvud jag exponerade igår på instagram. Ibland är det en provocerar-nerv som vaknar i mig. Tror det ligger och gnager i ångest-centrat i min kropp.

MEN! Jag har glittriga naglar och ett kul jobb. Överlever nog den här dagen också. Hur mår ni mina älskade gryn???? Berätta för master.

31 kommentarer | “Måndag.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Karolina skriver:

    Trött, kall och sugen på en påse lösgodis. MEN! Har också ett superduper-roligt jobb. Sitter just nu och jobbar med en föreläsning jag ska hålla på torsdag. Det blir kul!! Men är ändå en riktig ”nu härdar vi”-måndag… Måste pausa och läsa din blogg ibland för inspiration och energikickar.

  2. hejhanna skriver:

    Idag har jag mest bara ångest över vad jag ska göra efter studenten :(

  3. J skriver:

    Till HEJHANNA: Du, ha inte ångest över det. Det dyker alltid upp nya vägskäl i livet. Följ din magkänsla är mitt bästa råd, sök till utbildningar senast 15 april som låter intressanta (det går alltid att tack nej till en plats sen om du ångrar dig), sök jobb, ha en rolig sommar och bara njut ett tag. Nu väntar troligen dina bästa år, spendera inte den tiden med ångest :)

  4. Ewe skriver:

    Jag har ett krig i mitt huvud och själ. Är så ledsen och arg. Fick reda på för en månad sen att mamma har obotlig elakartad cancer. Varför ska de personer som betyder mest i ens liv, den person som fick dig till världen, drabbas av sån orättvisa?! Går och tänker på all den tid vi inte får tillsammans samtidigt på den tiden och tid vi har haft/har. Det här fick bara inte hända, vill kunna ha mamma där i alla stunder som livet ger. Varje dag känns nu som en lång mörk måndag….

  5. Catrina skriver:

    försov mig, har plugg upp över öronen, MEN men men min resa hem till Sverige ligger i sikte!!! bor i London, ska hem och hälsa på min familj+kompisar+pojkvän över påsk och det är fabulous <3

  6. Anna Maria skriver:

    Har pirr i maggropen för att jag ska åka till Wien om exakt 3 veckor och hänga där en månad och friska upp tyskan som jag negligerat i 4 år. Eftersom jag har tre veckor kvar innan jag far borde jag börja kolla glosor och grejer för att jobba upp självförtroendet, men istället googlar jag olika ord som börjar med ”wiener”. Oavsett om jag kan göra mig förstådd eller inte när det gäller vanliga ämnen, lär jag åtminstone kunna beställa diverse wienerschnitzlar och wienernougat och gå på wienercafé

  7. Malin skriver:

    Bra tack, men något sallad i huvudet efter helgens bravader. För övrigt helt legitimt att vara det på en måndag i April.

  8. Lisa skriver:

    HEJ! Jag är så hungrig dvs ska äta mat nu! Jag är au pair i London och det är så kul, men imorgon åker jag hem för att hälsa på min bästis på hennes folkis, sitta på köksbänken när mamma och pappa lagar mat, hänga med min syrra i hennes lägenhet, ha filmkvällar med kompisar och borsta tänderna med brorsan. Ska också fira påsk och äta KAVIAR för det har dom inte fattat är en bra grej i England än. Är du på dåligt måndagshumör kan du tänka på följande saker:
    1. Din masterhet muntrar upp mina måndagsångestdagar och andra dagar med. 2. Du fick mig att gå från jorå feminism är bra men jag bryr mig inte så mycket till FEMINISM, OH DU GUDASÄNDA IDEOLOGI!!!!!! 3. Tänk på din egen rolighet så blir allt roligt. Puss och kram!

  9. R skriver:

    Jag är ledsen och deppig. Sitter och tänker att det antagligen inte är meningen att jag ska ha ett bra liv utan ett liv fyllt med ångest och ont i kroppen pga av ångesten. Att jag är socialt efterbliven och aldrig kommer kunna få njuta av sällskapet av människor jag kan kalla ”bästisar”. Mitt liv suger. Sen får jag dålig samvete för att jag känner så när jag läser EWEs kommentar om hennes mamma. Jag har iaf mina i livet, även om min familj är en del i mitt liv som ger mig mycket ångest och ”vill inte leva” känslor. Jävla pissliv

  10. Mella - stolt medlem i PK-maffian skriver:

    Jag är ledsen och har ångest för att jag måste kastrera min hund för att han inte ska bli sjuk längre fram, för att min mamma och bonuspappa ska separera och för att jag mitt i detta även måste skriva en c-uppsats. Så jag mår inte så bra, men det kommer väl bättre tider.

  11. elsa c.c. skriver:

    jag är så himla skakis idag pga skickade ett sms till mitt ex för att fråga hur länge han stannar i stockholm nästa vecka (måste veta för att jag vill ha tillbaka en tröja av honom) och han har inte svarat, så jag går omkring och tänker ENBART på det… typ HAN SVARAR INTE PGA ÄR MED EN NY TJEJ *GRÅTSKRIK*. lyssnar liksom på the winner takes it all och tycker synd om mig själv. rock bottom.

  12. Stina skriver:

    Jag är glad! Har ett matteprov+ redovisning imorgon som hänger över mig och vet inte vad jag vill när det kommer till kärleksbiten, men så idag frågade en klasskompis jag börjat hänga mer med om jag inte var intresserad av ett asnajs sommarjobb, så allt känns ganska bra! Sen att vi två börjar komma närmare är så kul! Glöm inte att du är bäst Hanna!

  13. soffie skriver:

    helt ok men trött som en get, gick upp 05:45 vilket är waaaay to early enligt mig. dessutom lite ångest kring om jag kommer få något sommarjobb eller ej…. men vafan, slutade tidigt och köpte fin kofta igår så man ska väl inte klaga.

  14. pelle skriver:

    Jag vill stanna kvar på sagda svinhuvud. Det var ingen stor deal fan. Bara kul jue.

    Men fine, alla kan ju inte vara exilbönder…………..

  15. Linnea skriver:

    Väntar på att de ska ringa om att jag fick jobbet som jag var på intervju hos. Än så länge inte ett knyst! Känns så himla trist, men intervjun gick bara sådär. De verkade väldigt skeptiska gentemot mig. Har sökt över 60 jobb (nyexaminerad akademiker) men det går inget vidare. Hade så gärna velat ha jobbet…håll tummarna för att de ringer i veckan!!

  16. Linda skriver:

    Det är bra! Har fått jobb! Ska skaffa lägenhet! Och förhoppningsvis flyttar mannen in med mig! Och jag har beställt ny data med massa bra tillbehör! Från och med nu kommer allt bara bli bättre! Eller hur?!
    Men ändå gnager oron och ångesten i kroppen. Men vafan. Vi är mänskliga och gör så gott vi kan. Kram!

  17. Lova skriver:

    Bra! Har precis bestämt att veckans tema är ”Highway to hell” (<--svinrockigt), alltså i den bemärkelsen att denna vecka är jag bah ascool och bryr mig inte om vad någon tycker. Börjar med att laga pannkakor till middag! Jippieee

  18. Rebecca skriver:

    EWE: jag vill skicka dig världens största KRAM! Jag har ingen aning om hur du känner och mår, men jag vet vad du går igenom. Miste min mamma i cancer för 4 år sedan och smärtan var obeskrivlig. Du kommer att klara det. Och en dag kommer smärtan plötsligt vara uthärdlig. Och du kommer att minnas henne med glädje och tacksamhet och inte smärta.
    Jag tänker på dig. Kram på dig! <3

  19. Johanna T skriver:

    Hej Hanna!
    Vilket läppstift använder du på bilden?
    Mvh/Jojjo

  20. Fanny skriver:

    lite ledsen och lite nervös för min sambo ska resa bort snart och jobba i några veckor med superroliga grejer och jag tänker att tänk om han glömmer bort mig när han är borta. och också lite svartsjuk för att han ska resa bort och ha kul medan jag bara är kvar hemma och tråkjobbar. hur hanterar man såna här dum-tankar?

  21. Mopsen skriver:

    Jag har kommit på att jag ska ta paus från min utbildning och det känns så jävla bra! Känns mer rätt för varje dag. (Har bara inte berättat för någon men va spelar de för roll?) Och jag har världens finaste kille och jag tittar på honom nu och det pirrar. Hihihi

  22. anna skriver:

    Plz visst kmr du skriva utvärderingar av GoT-avsnitten nu också? Så underhållande

  23. a skriver:

    Har haft ångest sen i fredags vilket gör mig rädd eftersom jag knappt haft det sen jag slutade gå till min psykolog i januari. Uschhhhh vill bort från den här känslan

  24. Sandra skriver:

    Mensvärken från helvetet, pojkvännen på vift och lite allmänt Depp! Men det kan ju bara bli bättre härifrån. Japp japp! Positivt tänkande – inbillar mig att det hjälper. Det och godis!

  25. Annie skriver:

    Jag har kört Bruno till simskolan!

  26. Femma skriver:

    Hej Hanna! Jag har precis ätit Ben and Jerrys yoghurtglass och sett på nya Game of thrones. Peppen! Hoppas på ett Hannainlägg om det sen. hoppas hoppas!

  27. Ewe skriver:

    REBECCA: Tack så mycket för de fina orden. Det gav lite tröst. Så hemskt med din mamma! Jag ska ta tillvara på varenda stund med min och det tycker jag alla ska göra med alla sina nära och kära, för livet kan förändras så jävla snabbt. Du har så fina läsare Hanna, därför jag gillar att läsa din blogg så mycket! Kram <3

  28. Hanna skriver:

    Känns som att det är mycket ångest i det här kommentarsfältet och det är en helt ny känsla för mig. Jag har ångest. Har adlrig haft det förut. Sorg ja, men inte ångest. Hur hanterar man hemska känslor när man själv är roten till dem? Jag har ångest över att vintern är slut, över att jag har haft en drömvinter där jag fördjupat vänskapen med en kompis och han är så himla bra. Men nu är vintern snart slut och den här säsongen kommer inte tillbaka. Jag har ångest över att jag hellre spenderar tid med den här kompisen än min kille. Eller iaf med dem båda två för att bara vara hemma med min kille är inte lika nice som att prata djupa samtal eller åka skidor med mina kompisar. Jag har ångest över att jag känner så och att det har fått mig att ställa in bröllopet i september. För jag har kommit fram till att känner jag så är jag inte tillräckligt kär för att gifta mig och det gör min kille ledsen. Det gör ont i mig att göra honom ledsen. Imorgon ska jag gå till min psykolog igen och det bävar jag för. Kommer inte vara tyngd av mindre ångest efter det.
    Vill helst skita i allt. Sätta tiden på paus och åka hem till mamma. Krypa under en gammal filt som luktar stall och hamna i trans på en höskulle.

    Det är dessutom dimma ute. Jippi.

  29. Moa skriver:

    Hej! Jag har jättemycket ångest för att jag och min pojkvän sedan lite mer än 1 år har börjat glida ifrån varandra. Vi älskar varandra och vill att det ska funka. Men vi vet inte hur man hittar tillbaka till varandra, är det någon som har lite tips om det?
    Dessutom är jag nu livrädd inför varje gång vi ska träffas eftersom jag tror hela tiden att han ska göra slut med mig. Tror han inte är lika positivt inställd till att det kan gå att lösa…

  30. EmmaEmma skriver:

    Alltså Lova, BÄSTA grejen att sätta tema på sina veckor!!! :) Din kommentar gjorde mig så himla glad. Jag ska börja med det, bara sätta ett tema som jag fan i mig ska hålla veckan ut, ba köra!

  31. Sandra skriver:

    MOA: Något som funkat för mig och min pojkvän när vi börjar glida iväg från varandra, vi har distansförhållande för att jag pluggar på annan ort, är att vi bestämmer att vi ska ringa varandra varje dag, inga ursäkter. Då blir det automatiskt att man pratar lite mer med varandra än om en bara hörs när det är något kul att berätta eller saknaden tar överhanden. Detta tycker jag har hjälpt, men sen också att acceptera att det går upp och ner i ett förhållande. Det är inte bara rosenskimrande underbara dagar (tyvärr..) men det brukar finnas något rosenskimrande varje dag!
    Styrkekramar och hoppas att det löser sig för er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg