NYTT PODCASTAVSNITT! ”27. Fånga duvan på engelska”

22:39 2014-04-07

Måååååååååååndag

Oh oh oh

Dags för nytt podcastavsnitt! Det bästa på länge tror jag??? Så ni borde lyssna! Vi snackar bland annat om:

Martins terapi. Min önskan om ett trauma. Mina känslor i bastu. De vilda djurens flykt som soundtrack till löpning. Vårt stora äventyr i höst…. Varför ska Martin gå in på Marc Jacobs med en kniv? Glidarliv VS. munklivet. Skamsköljningar. Fånga duvan på engelska. Poddens utveckling OCH ett extramaterial i slutet från en kille jag en gång bråkade med…..

Podden hittar ni på iTunes. Apparna Podcaster (iPhone), Beyondpod (Andorid). Gillar ni att stöpa ljus, äta rawfood och drömmer om ett liv utan elektrovågor, klicka då på play här:

7 kommentarer | “NYTT PODCASTAVSNITT! ”27. Fånga duvan på engelska””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ivana skriver:

    Asbra pod, förutom de sista 5-10 minuterna som var ootrooooligt sega, och som kändes interna och poänglösa. Låna aldrig ut er mick igen. Ha det gött och tack var en bra blogg/pod/instagram osv osv

  2. Ellen skriver:

    Haha grym pod, Martin har så sjuka historier för sig så jag skrattar ihjäl mig! Älskar också att vältra mig i andras ångest som ett sätt att ta mig ur min egen. Hemskt men så skönt och befriande :p Kul att ni känner er taggade, det är så himla roligt att podden är tillbaka!!

  3. Lina E skriver:

    Skrattade så mycket! Veckans avsnitt var sjukt bra!

  4. Sanna skriver:

    Du har riktigt mysig/härlig röst! En sån man gärna lyssnar på.

  5. Sigrid skriver:

    Alltså snälla snälla Hanna kan inte du försöka be någon snabba upp den här bloggen lite? den är SÅ seg!! Alltså inte skrivandet, men när jag klickar in mig på ett inlägg via bloglovin tar det aslång tid att få upp sidan, megaseg är den. Har testat både chrome och explorer, och det är ingen skillnad. Det är bara din blogg som segar också, och det är asdrygt. Är jag den enda med det här problemet?

  6. Lotta skriver:

    Alltså när Martins knivincident togs upp så satt jag i morgonrusningen på tunnelbanan och frust-skrattade snor…. mys! Mina medpassagerare tackar för detta :)

  7. silje skriver:

    jeg trodde jeg skulle le meg ihjel av pannekake-historien. ”men det e ju jag!” hahahaha. elsker podcasten deres! takk for at dere snakker så åpent og klokt om temaer som terapi og angst, det tror jeg er til stor hjelp for flere enn dere tror. dere er best, klem fra norge

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg