Rygga i marmor

12:48 2014-04-27

ÄLSKADE! Först: bra att ni påpekar svarsalternativen kring kön i förra undersökningen. Har framfört de viktiga synpunkterna till Björn.
Sen: kolla min nya rygga! Äkta marmor….. Typ…. Ni hittar na på asos.

4 kommentarer | “Rygga i marmor”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. C. skriver:

    Något är fel på din blogg???? I vartenda inlägg jag öppnar (från bloglovin i google chrome) så är bilden på Alma hoppandes i sängen med? Hon är visserligen galet söt så det är ju egentligen inget att klaga på ;) Men i inlägger där du skrev om hur blödig du var o hur mycket du älskade dina vänner på ”bilden ovan” och det var en bild på alma så blev jag lite fundersam haha.

  2. EB skriver:

    Bra att du informerat Björn om åsikterna kring könsfrågan! Och bra att folk kommenterade det! Själv orkade jag inte kommentera, blev bara så himla ledsen att ännu en gång tvingas välja mellan två kön i en enkät/blankett när inget av dem är jag :( Kunde alltså inte svara på första frågan och valde därför att avstå från hela enkäten (för denna kunde man ju iaf avstå ifrån, till skillnad från livets alla andra blanketter). Med vänlig hälsning, Queergender

  3. Johannaaa skriver:

    Hanna!! Ska till Stockholm i veckan och undrar om du kan tipsa om några bra second hand affärer plz? /Stockholmsfärzking

  4. ellenlundis skriver:

    Älskar dina bilder! Dom är så fina! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG