Vårens musiklista

15:30 2014-04-04

Visst är våren den årstid då vi letar som mest och bäst efter musik? Släpps mycket mer då också!! Den här listan kommer fyllas på fram till maj, sen kör vi ny.

5 kommentarer | “Vårens musiklista”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sara skriver:

    Ingen Linnea Henriksson? Hon är min nya favvo.

  2. Singelbloggaren skriver:

    Bra där! Flera favoriter!

  3. Petra skriver:

    Hej Hanna!

    Det här har ingenting med din spellista att göra, jag bara kom å tänka på en grej som du måste veta oavsett:

    Sluta inte skriva om feminism och jämställdhet.
    Du, med flera av våra medsystrar har genom era texter förändrat mig och min syn på omvärlden. Innan jag visste det som jag vet nu, tack vare alla er som arbetar med att sprida feminismens budskap, har gjort att jag har gått från att vara en ”sverige-har-inget-problem-med-jämställdhet-fokusera-på”riktiga”-problem-istället-vägrar-kalla-mig-feminist-är-ingen-manshatare-kallar-det-hellre-humanist”- tyckare till en som stolt kallar mig feminist, argumenterar för min sak, sätter gränser och säger ifrån.

    Jag vill egentligen bara säga att arbetet leder någonvart och jag är ett av bevisen. Fortfarande är det lång väg att gå det vet vi! Och man blir trött. Jättetrött. Men det måste vi ignorera, vi måste fortsätta jobba. Jag hoppas du förstår vad jag menar, vad jag vill ha sagt med detta, jag är inte extremt bra på att uttrycka mig nämligen. Jag är ingen skribent, jag är tränare, jag är bra på träning! I min bransch är jämställdheten ett stort problem på många plan. Jag jobbar med träning, något som är med på att skapa ångest (både för flickor och pojkar) av någonting som egentligen är till för att vi ska må bra. Jag vill bara säga att jag är med dig! Jag gör ALLT som jag kan och kan komma på för att min bransch ska bli bättre. För det finns absolut rum för förbättring i alla branscher. Jag tycker inte att vi ska undvika olika typer av arbeten för att vi jobbar för jämställdhet, jag tycker istället att vi ska infiltrera så många branscher som är med på att jobba mot jämställdheten som möjligt, är du med mig?

    Tänk om det var många fler feminister som arbetade som personliga tränare på gym? Tänk om det var många fler feminister som var barägare, tidningsredaktörer på herrmagasin, träningsmagasin, modemagasin, reklamagenturer. Tänk om det var många fler feminister som jobbade på modellagenturer och på städfirmor och sjukhus och 7/11… Ö-V-E-R-A-L-L-T! ….och det blir det, det sker nu… det skedde med mig… Vi måste bara fortsätta :-)

    Ha en fantastisk dag och fortsätt vara bra!

  4. Lovaaa skriver:

    åååååh vilken bra lista, master! <3

  5. Anna skriver:

    ååh BRA lista! har fastnat för remixen av knäpper mina fingrar och såg videon idag, råkade läsa kommentarerna på youtube och blev mörkrädd över att vi inte kommit längre….. suck

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG