Å snusarn e här å va vi e glada att snusarn e här

20:15 2014-05-20

JAHA ÄVEN SOLEN HAR FLÄCKAR å nu äre jag som e solen (hihi ofc) och snusen som är fläcken. Jag snusar ju nämligen ca 1 ggr i halvåret. Hatar smaken. Mår illa. Vill spy (spyr ibland…..) MEN det känns som om jag *flyger* då jag snusar. Tror att det har att göra med att jag aldrig röker eller dricker typ kaffe. Är ju väldigt oberoende av sånt. 

…Och därför är min snusfylla GUDOMLIG. I helgen var jag tvungen att hålla i mig i bordet för att jag älskade livet så mycket under snusintaget. Under ca 1 minut dvs……. sen mådde jag illa. Min kompis Anna Persson (KUL NAMN VA!) snusade också men lyckades behålla lugnet bättre:

 


snus2.jpg
snus3.jpg

10 kommentarer | “Å snusarn e här å va vi e glada att snusarn e här”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. ellin☮r skriver:

    alltså bästa övergången

  2. elsa c.c. skriver:

    HAHAHAHHA jag d ö r på bilderna. igenkänningen är på topp dessutom………

  3. josie skriver:

    hanna, inte för att vara den som vill att du ska snusa.. men det är ju då du ska prova catch! om du hatar snussmaken och mår illa av den alltså. catch är det bästa som fiiiiinns! bara härliga snusupplevelser. mmmmm.

  4. lilla maria med vinden i luggen och läderhatten på sniskan skriver:

    Älskar denna typ av inlägg mest <333 fick inspo och köpte snus dessutom! härligt. dock blir jag mer bajsinödi av snus än snusfull tyvärr. men det är ju också en härli känsla.

  5. Linnea skriver:

    men alltså ÅH! vad glad jag blev nu. jag hade snusfylla en gång! tyckte att det var asgött först och kände mig härlig i en stund, men sen mådde jag illa och spydde och har aldrig vågat prova sedan dess. men nu kanske jag gör det. bara för att få känna mig härlig en stund. och ska ta ut den innan jag börjar må illa!

  6. camilla_boomfunkmc skriver:

    mmmmm snus….. testa lakritssnus. dögött!

  7. Is skriver:

    Hallå! Håller med Josie! Catch är cirka det bästa någonsin. Finns i många olika smaker samt finns i MINI. För oss med djävulskt små munnar då alltså och som inte får plats med en normalstor prilla i käften.

    KRAM

  8. Fine - en 21årings syn på sex, kärlek och relationer skriver:

    Snus <3

  9. F skriver:

    Hej! Jag måste bara ge dig beröm för dina insatser som programledare!! Jag såg kanske ett och ett halvt avsnitt med Happy och Fanny och tyckte det var så himla rörigt och pinsamt. Slutade därför kolla men var ju tvungen att se nu när du hoppade in. SÅ bra, du känns lugn, trygg och man kan liksom lita på att du ställer bra och relevanta frågor/gör bra och relevanta statements. Kommer def fortsätta kolla om du fortsätter hålla i programmet! Och jag blir inte förvånad om du får fler uppdrag efter det här…. Kram!! :)

  10. Emmy skriver:

    Hahaha! Du är rolig du! Det skulle vara intressant om du ville skriva ett inlägg om vad du tycker om alkoholhetsen bland oss yngre ;) Jag tänker på det ofta och känner en del hets kring att man måste dricka alkohol då man festar, annars är man tråkig….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG