FRE-E-E-DAG

08:43 2014-06-06

4jcgzh on Make A Gif, Animated Gifs

 

SÅDÄR JA. Överlevde veckan till denna röda härliga lilla dag! Har idag följande plan:

1. Springa. Har inte sprungit på 3 veckor pga SLEMMIG. Har inlett varje morgon med att hosta, snyta och fräsa. Varje morgon har också Anton vandrat omkring och mumlat ”håll för Hanna… snälla…”. Han tycker att mina hostningar är ”ohyfsade”………….. ????????? Anton Petnoga.

2. Duscha. Ok, kan ju tyckas som en självklarhet efter att en har sprungit iofs. Men jag skall ta en REJÄL dusch. Skrubba varje valk. Kanske tar hjälp av en liten käpp.

3. Åka på utflykt. VI HAR BIL! Så idag ska vi på utflykt. Frågan är bara VAR? Jag har en idé om att åka ut till Vaxholm. Är det fint där? Eller finns det något annat ställe i Stockholmstrakten som vi borde ta bilen till? KRAM till den som tipsar.

4. Förbereda mig inför bröllopet….. Alltså det mellan Yrsa och Tomas i morgon. Har aldrig varit på ett bröllop? (förutom när jag spelat skivor). HUR BETER MAN SIG??? Har köpt en superfin byxdräkt i satin från Filippa K. Om ni vill får ni se den i morgon här på bloggen.

PUSS!

7 kommentarer | “FRE-E-E-DAG”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Matilda skriver:

    Hellasgården! Megafint friluftsområde vid en sjö, ta på er sköna skor och promenera runt och så finns det ett café osv. Vaxholm är också jättefint och mysigt, många fina små affärer att strosa runt i, och så det bästa: mysigaste tantfiket som jag ej minns namnet på, men det ligger liksom längst ut på en udde, som en sommardröm, ”alla” vet va det är så fråga nån. Så.goda.grejer. Aja låter som en resebroshyr men men va gör en inte för master.

  2. STYLEMIND skriver:

    Hej! Jag har ett riktigt nice utflyktstips :) tar ca 30 min o åka dit. Åk mot saltsjöbaden, sväng mot Älgö, sen när ni kommer till Solsidan, åk ett par km till efter stationen, när ni ser vatten på båda sidor vägen (efter ett område med massa hus) så är ni framme! Klipporna till höger är sååå mysiga….. :) Parkera på vänster sidan vid återvinningen så ni inte får böter. Ha en bäst dag!!

  3. Moa skriver:

    Åk till äppelfabriken långt ut på Ekerö!!! Har världens godaste bullar och annat massa gott. GÖRE!

  4. Matilda skriver:

    Okej jag kommenterar igen, men glömde: Sigtuna!!! Alltså mysigaste lille sagobyn. Ligger fint vid vattnet, och massa goda cafén, restauranger och sånt där och mysiga små butiker osv. Obs fika på tant brun, o herre jisses det är så myyyyysit.

  5. Magdalena skriver:

    Heej hallå!! Jag vill se byxdressen, låter fööör ljuvlig!
    Åk till (Fi)by Urskog utanför Uppsala, är som en gammal orörd medeltidsskog :D

  6. Kajsa skriver:

    Vaxholm och alla drömmiga huuuuus mmmmmmmm

  7. Fredrika skriver:

    VAXHOLM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg