Jag svarar på era senaste frågjävlar

09:24 2014-06-06

KIM: är dom singlar HÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖ (hoppas)
Japp, båda gillar killar och är singlar…. ser jag en match made in heaven mellan ngn av dem och dig??? Återkom om det blev 
 

SABINA: no offense men tycker reklamen på bloggen din gått lite överstyr…
JAG MED. Önskar jag filmades varje gång jag vrålade KUKBLOGGSHELVETEEEEEEEEEEET pga reklam eller seg sajt. Eller nä, förresten. Då kanske ngn skulle låsa in mä :-( MEN! Jag vill poängtera att jag inte styr över reklam eller seghet. Det jag kan göra är att ha synpunkter, vilket jag har. Min högsta önskan rent teknikmässigt är att Nöjesguiden helt skulle byta bloggverktyg. Då skulle detta vara himmelriket. 

 

SANDRA: Kan du inte göra en liten podguide? Har ännu bara fastnat för er men vill ha mer att lyssna på så länge ni ”bara” gör en i veckan ;)
Hihi åh. Älskling. HMMMMM. Låt mig gnugga hjärncellerna. Dansa hjärnbalett. Jag lyssnar ju på stora kända MÄÄÄÄN såsom Sigge och Alex, Filip och Fredrik och Värvet. Men också Hannah och Amanda. En varg söker sin pod. Blankens och Swanberg. 

 

KAKIS: Alltså, en fråga på tal om fulla menskoppar.. Hur gör ni alla menskoppsanvändare nattetid när en blöder som mest? Blir ju aldrig tätt. Kör ni på binda? Nåt annat superknep? Tack!
Jag är ju ingen storblödare, så jag löser det helt enkelt på så sätt att tömma den precis innan sovning och sen direkt igen på morgonen. Ibland har jag en liten……….. papperstuss? Som en binda. Men det handlar väl mest om lathet. Finns ju olika storlekar på kopparna också. Köp en större om du känner att du blöder mycket. LYCKA TILL BLODSYSTRA MI!

 

 

MOA: vilken app redigerar du dina bilder med och hur?
Mooooooa. Jag använder VSCO-appen. Den är hur queenlig som helst. Bästa jag haft.

 

EMMY: Okej, omöjlig fråga att svara på men tänker att du är master och därför klarar allt: Tror du att man kan få tillbaka ett ex och hur skulle en gå till väga?
Hej Emmy! Ja, det är såklart svårt att ge något allmängiltigt svar. Det handlar ju förstås om varför personen blivit ett ex, anledning till varför det tog slut. För hundra år sedan gjorde jag och Anton slut (2 ggr!!) och hittade tillbaka till varandra. När jag ser tillbaka på det var vi ju bara två vilsna ungdomar som inte visste hur en skulle vara ihop på ett bra sätt, så för oss handlade det mycket om att ta på sig en vuxnare roll och försöka reda ut varför det tog slut. Varför bråkade vi? Och försöka jobba därifrån. Och tja, det funkade ju. I andra fall kan det ju vara svårare. I andra fall kan ju helt enkelt känslorna tagit slut. Jag är ju lagd på så sätt att jag tror att känslor kommer och går, men att försöka få tillbaka ett ex vars känslor svalnat, är nog väldigt detsruktivt. Att behöva jaga någon som inte vill bli jagad. Ibland förblir ett ex just ett ex, och då är det ju såklart viktigt att försöka vara egoistisk och laga det som gick sönder inuti. Och det tar tid <3 men det GÅR JU.

Stor kram!

 

LINNEA: bästa master, vart kommer de fantastiska dricksglasen ifrån??? Önskar mig exakt sådana i studentpresent men hittar ingen återförsäljare…
Heheeeee jordens mest populära glas tror jag.Våra är från Grandpa men de finns på Åhlens och Lagerhause med. GRATTIS PÅ(?) STUDENTEN!!!

 

FREDRIKA: alltså hur kan det gå okommenterat förbi att du och tiffany (kronlöf) delar samma kroppsdräkt? så jävla meta att se er i samma studio.
Hahahaha JA???? Även att jag sa det till henne ”off camera” och bah ”du å jag är ju…. lite…. lika…?”, hon höll typ med. Men inte lika mycket som jag hoppats på? Är jag inte tillräckligt vacker???????? JO???

 

12 kommentarer | “Jag svarar på era senaste frågjävlar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Cornelia skriver:

    PODTIPS: Karin & Sara! En av mina ABSOLUTA favoritpods!

  2. Jessica skriver:

    Ang reklam: Jag har adblock och då funkar bloggen super! Ser inte reklamen och sidan är inte seg alls :)

  3. a skriver:

    Vad tycker du om podden Kulturens ABC?

  4. Lise skriver:

    Haha. Älskar de peppiga svaren! <3 Och älskar din blogg.
    Ett annat podtips är Lilla Drevet! Älskar dem.

  5. Lise skriver:

    Älskar tydligen allt.

  6. Charlotte skriver:

    Ett till PODTIPS: Anja och Julias podcast! :)

  7. Pessimist skriver:

    Asså jag är trött på att du uppdaterar typ 1 inlägg per dag och det är antingen ”ny podd ute” eller typ som förra ”vinn festivalbiljetter”. Dessa inlägg räknas inte som inlägg!! Jag vill veta vad du gör, tänker osv. Att du släppt nu pod är bra men själva inlägget räknas fan inte som giltig uppdatering….. Blir fan less, saknar dig här borta. Sjukt segt att behöva vänta typ en vecka med att kolla din blogg för att man ska ha NÅGOT att läsa öht.

    PS. Ne vet att du har ett liv osv men för mig är du en bloggmaster och inte en individ ._. Och jag behöver uppdateringar

  8. Snäll kritiker. skriver:

    Angående att få menskopp att hålla tätt på natten; mitt tips är att tömma den en längre stund innan läggdags, så den får ”sätta till sig” innan en lägger sig ner. Då håller det finfint!

  9. Johannaaaa skriver:

    Alltså, podden Karin&Sara, ja ja JA!! Om man vill lyssna på vettiga, asroliga och norrländska kvinnor! Älskar den!

  10. J skriver:

    Hej hanna och andra smarta feminister i kommentarerna..Jag undrar om ni kan diskutera med mej lite om hur man som feminist hanterar när ens älskade pojkvän som alltid är feministisk och underbar men som det ändå hoppar grodor ur munnen på som tex din rumpa var den finaste jag har sett när vi träffades och nu är den näst finast för du har blivit lite tjockare. Högst välmenande,typ som ett konstaterande eller lite skämtsamt. Eller om jag säger ”jag har väldigt små bröst” och han svarar ”jag skulle inte ha något emot om de var större”. Alltså jag blir så trött.jag tror tyvarr att detta händer (har bara hänt 2 ggr på 2 år) pga att han är man och har uppfostrats till man. Men vad gör man mer än att förklara att jag blev ledsen och frågar varför han sa detta varpå han sagt förlåt. Hur tappar man inte hoppet när inte ens när man tror sej ha hittat en extremt jämnställd man och så hoppar det såna här grodor ändå.

  11. Salla skriver:

    Har också podtips! Känsliga rummet heter en pod av två bögar som är ihop som bjuder in en känd person varje vecka och så svarar dom på frågor som lyssnare mailat in om relationer! Senast var Caroline Ringskog från En varg söker sin pod med. Asbra och roligt! Finns på kansligarummet.tumblr.com (har inte hittat den på itunes)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG