I’m sittin’ right here but hey you can see me

10:32 2014-06-15

God morgon älskade

Prise the lord or my fantastic body that could fight this cold!!!! JAG MÅR NÄMLIGEN BÄTTRE. Känner dock fortfarande inga dofter, men vad gör det när jag typ slutat hostat slem? TJOHO! Livet åååh liiivet åh livet.

Jag har däremot råkat föra över mina bakterier på Anton. Gud, stackarn. Men han är bättre på att hantera sånt där än mig. Han biter ihop. Känns som om han skulle kunna gå ut och springa när han är sjuk? Så fort jag är lite täppt så lägger jag ner allt vad träning heter. Är livrädd för att få typ hjärninflammation annars. 

Idag är det söndag. Igår hade jag och Linso vår minibloppis och TACK alla som kom förbi. Älskar er? Varför är ni så trevliga bra personer? Är det min blogg som uppfostrat er så…? Jag väljer att tro det……. Stort tack och hoppas kläderna passade. Ni kan mejla bilder till hanna@hanapee.com så får jag se hur mina gamla fynd lever vidare.

JAHAJA. Nu ska jag och Anton gå till en park som vi ”hittade” i förra veckan. Den ligger liksom 500 m från oss och har massa getter och kaniner??????? HUR HAR VI KUNNAT MISSA DEN????

Bääääää

6 kommentarer | “I’m sittin’ right here but hey you can see me”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Julia skriver:

    Hallå där! Ville bara utbringa ett tack. Under tre veckors tid (studentresa, ej tillgång till internet osv) har jag inte kollat på de bloggar jag i vanlig ordning brukar kolla flera gånger i veckan. Av de bloggarna är din en av de som jag beundrar mest. Eller bloggen och bloggen, det är ju kvinnan bakom den jag beundrar, du! En grej jag fick klarhet i igår kväll var att jag under dessa tre veckor inte haft samma glädje? har liksom tappat bort mig själv en smula och liksom inte varit mig själv alla gånger utan försökt anpassa mig efter omgivningen. Men igår efter att jag kikat in här så blev jag liksom mig själv igen? och fick insikten i att jag faktiskt är himla bra. Du har liksom fått mig på rätt bana igen, låter konstigt kanske. Men bara genom att vara dig själv och så jävla skön här på bloggen så inspirerar du andra och mig. Så TACK Hanna för att du är du och för att du driver denna fina blogg.
    Kramis

  2. K skriver:

    De har även en gris (flera?) i den parken (jag bor precis ovanför jag)! Gick även förbi din bloppis / mvh stalker

  3. S a n n a skriver:

    alltså sen du flytta från sundsvall till sthlm har du märkt nån skillnad i din ”sjukdomsbild” jag flyttade från sönsvall för ett år sen hit & jag har fan vart förkyld typ 178 gånger, är som ett jäkla dagisbarn med noll immunförsvar medans uppe i norr var man frisk och fräsch i snorkanalerna. nu är det bättre och verkar äntligen som jag vant mig vid tunnelbanans bakteriehärd!

  4. Gabriella skriver:

    Är ALLTID minst 10 (eller 5 i alla fall) kaniner på gräset utanför min lägenhet där jag bor <33333 Små kaninungar också!!!

  5. Ellinor skriver:

    Vilken park är det??? Vill gå och hälsa på getter och kaniner!

  6. emelie skriver:

    Vilken park är det? Bor vid nytorget och har smådjurs och park abstinens. So spit it out I tell ya!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG