Gör, känner och tänker

21:52 2014-06-15

HEJ AMÖÖÖÖÖÖÖB:or *ser ur ni slemmar ut er framför era teknikapparater*

För en tid sedan fick jag en läsarkommentar som klagade över min USLA uppdatering de senaste månaderna. Hen tyckte att jag inte skriver tillräckligt mycket om vad jag gör, känner och tänker. Inte lika mycket som förr. Hen ville veta. 

Först fick jag ångest pga dåligt samvete för att jag inte uppdaterar lika mycket. MEN! sen blev jag ändå lite glad… för att jag kände att det var OK att inte skriva jätteavancerade inlägg. För sen jag började blogga här på Nöjesguiden har jag sakta men säkert glidit in i något slags magasintänk om att varje inlägg bör byggas av någon slags eftertanke. Att varje inlägg är en slags jävla….. krönika? MEN DÅ BLIR DET JU INGEN BLOGG.

Så jag tänker att kanske behöver det inte vara sån hög kvalitét här inne? Kanske älskar ni mig (nåja) (jodå) trots att jag skriver inlägg som det jag skrev i morse eller typ det jag skriver nu? I klassisk HanaPee-anda med webcam-bilder och en kort text och reflektion kring något.

Vad säger ni? Är det OK? Sen jobbar jag på att försöka acceptera den låga andelen kommentarer här inne jämfört med min gammelblogg. Men det skyller jag helt och hållet på Nöjesguiden genomusla blogg- och kommentarsverktyg. Fan vad jag är arg på det. 

 

…OCH TILL SIST: Vad gör, känner och tänker jag då?

Gör: Har precis gjort en kladdkaka och ska se nionde avsnittet av Game of Thrones. Min topp 3 favoritserie. Efter detta avsnitt har jag bara det sista avsnittet kvar (det som släpps idag) och jag vill nästan inte dit. I morgon börjar min sista arbetsvecka innan semestern. På midsommar ska jag upp till Sundsvall, men sen kommer jag tillbaka till Stockholm eftersom jag ska göra en grej ihop med Sveriges radio som jag inte får avslöja.

Känner: Inte så mycket. Eller, ni vet. Vandrar ofta på den där tunna linjen som är en ständig kamp att hålla sig uppe från att känna för mycket. Att det ska göra ont. Försöker distrahera mig med annat pga orkar inte känna grejer. Fast det är klart, det är ju inte farligt att känna. Måste bara hitta orken/modet. 

Tänker: På jobbet för första gången på en vecka. Hur ska hösten med MVH talkshow se ut? Vilka gäster ska vi ha? Vad ska vi prata om? Osv. osv. Tänker också mycket på det farliga i att vara för fast i sina åsikter. Att sluta lyssna för att en är så säker på att en ”hittat sanningen”. Det tror jag är farligt. Ibland befinner jag mig där själv. Det måste jag sluta med. Ska börja prata och diskutera mer med oliktänkande, det för nog hjärnan framåt.

 

48 kommentarer | “Gör, känner och tänker”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. eeeeeeeeeeeeeeee skriver:

    kort text och webcam är hur bra som helst!! personligen tkr jag det är _skönt_ med någon som är realistisk på det sättet…! Rätt så få i bloggvärlden tkr jag

  2. H skriver:

    ÄLSKAR DESSA INLÄGG!!!!!!
    Love u Master <3

  3. alma skriver:

    Ja, master! Jag saknar ditt äggmacksbloggande och när soffhjorten gästbloggar. Jag kräver inte alls mycket av dig, jag tycker snarare det är roligt att se saker som inte är alltför framarbetade. Jag blir ganska trött på att så många bloggar ”långsamt”. Det är så mycket häftigare att se vilka kläder någon har på sig EXAKT JUST NU till skillnad från vad de hade på sig för två dagar sedan. Internet är fantastiskt, och det är så roligt att det kan vara live och direkt!! Puss!

  4. Kim skriver:

    Jag är helt för vardagsinlägg! Angående kommentarerna, jag kommenterar nästan aldrig längre pga läser oftast bloggar från mobilen och det är helt jävla värdelöst att försöka kommentera Nöjesguiden-bloggar. Det tar 11 år innan det ens går att klicka i kommentarsrutan för att börja kommentera och skulle man råka skriva fel någonstans tar det 37 år till att klicka i texten, radera och ersätta. Det här måste väl vara något Nöjesguiden borde se över? De förlorar ju läsare och kommentarsstatistik?

  5. Matilda skriver:

    Jaaaaa! Precis som att du inte tänker slash är krönikaambitiös 24/7 gör å är väl ingen annan det, älskar att kunna kasta mig in på din blogg i tre minuter och skrattsucka åt dina fånigheter, det spontana är så jävla bra! Älskar din insta liksom, PERFEKT kombo där! Å tror kanske hens går in här för att pausa från vardagen å då tror jag hps upptåg är extra uppskattade! Heja dig å evig kärlek!

  6. Elinjo skriver:

    Det spelar ingen roll vad det är för kvalitet på inläggen!! I din bloggs fall är faktiskt kvantitet bättre eftersom att jag älskar den så mkt och vill läsa hela tiden <3

  7. mimmi skriver:

    hellooo i love youuu

  8. Denise skriver:

    Roliga små knäppa inlägg är underbara! Krönikor finns det nog mycket av (även fast du är fantastisk då du skriver dessa med!)

  9. C skriver:

    Bästa inläggen jaaaa. <3 man blir glad av dom!

  10. Femma skriver:

    love you!

    alltså jag tycker dina krönikor är fenomenala…men det jag och det jag tror många andra gillar är spontana inlägg utan eftertanke pga känns ÄKTA. lite som din kompis josefin. det går liksom rakt till hjärtat då och kräver inte lika mycket av oss heller som läser. så en skön blandning tack.

    vi har saknat dig!
    har saknat dina ägginlägg:)))))

  11. Femma skriver:

    litet spontant inlägg om orange is the new black gullis! det vill jag ha. va tycker du om gänget!

  12. idski skriver:

    Ääääääälskar dina inlägg i ”sann hanapee anda”, älskar självklart alla dina inlägg men främst dessa, woop! kör ba kör! köss!

  13. EB skriver:

    Ja ja jaaaa! Det är sådana inlägg som jag älskar mest med just din blogg. Vill jag läsa en krönika surfar jag in på webbtidningar, inte bloggar :) Å den enda anledningen till att jag kommenterar mindre här är, precis som din gissning, att det är så djävulskt krångligt att kommentera via Nöjesguiden, i synnerhet i mobilen och det är främst via den jag läser. Sidan hoppar, en måste fylla i en kod och hitta på ett namn som ingen annan har. Å ibland hänger sig eller slocknar sidan när jag kommenterar, så jag törs inte alltid eller pallar inte starta om hela tiden. Så det har inte med dig att göra!

  14. johanna Bohlin skriver:

    Jag älskar din blogg oavsett inläggen är korta, , långa, spontana, genomtänkta, osv det är ju DU med all klokhet och humor bakom tangentbordet som jag gillar och att du känns äkta. Kör på eftee vad som känns bra ba! En blogg är en blogg och ingen krystvärk. Jag är dålig på att kommentera men tyvärr är det sant att det är hopplöst segt, snudd på omöjligt att lyckas kommentera då jag läser via mobilen för hela sidan laggar och hänger sig.
    Men tveka aldrig på att det du gör är bra, oavsett kommentarsfrekvens!

  15. lisa skriver:

    fattar inte varför folk gnäller. jag älskar dig! av alla bloggar jag läser så är du den bästa, blir glad varje gång! om det är ett kort knäppt inlägg FINE, sedan briljerar du med en längre utläggning om något mer allvarligt. Much love xxx

  16. Sofie skriver:

    Älskar dina gör/känner/tänker inlägg!!! Började läsa din blogg pga knäppa inlägg samt att du var öppen med din ångest och känslor som andra bloggare inte riktigt är <3

  17. E skriver:

    Jaaaaaa, älskar vardagsinläggen! <3<3<3 Kör ba! :D

  18. Mariaaaaaa skriver:

    Jätteslappt att sluta kommentera för att det är krångligt(jag är en sån jätteslappis, förlåt!) kommer ni ihåg på medeltiden när man kunde vänta typ 10 min på att få se en bild på spice girls liksom?
    Ang. typ av inlägg: allt du gör är grymt! Det är ju blandningen som gör det bra. Vill alltid veta vad du tycker om saker som händer på jorden OCH vad du har på dig när du tycker :D

  19. Maja Jerdén skriver:

    Mer vardag, mer vardag!

  20. Malin skriver:

    Jaaaa, det är helt ok! Allt du skriver är ju guld ändå <3

  21. Ellen skriver:

    Jaaa mera sånt :D Ville kommentera hens kommentar och skriva +1. Men när jag för länge sedan kommenterade samma sak sa du att bloggande väl ändå höll på att dö ut. Så tänkte att oh well, avvaktar i väntan på reaktion ;) Men jag saknar ditt gamla mer vardagsberättande bloggande massor så det låter perfekt med mer sådant här! :D

  22. Erika skriver:

    JA!!!!!

  23. Gabriella skriver:

    Jaaaaaaa DET ÄR OK. Du är så klok och rolig oavsett vad du skriver?! GO!!!!!
    Alltsåå måste träffa dig någon gång i livet. Puss

  24. Alva skriver:

    Tkr att ”avslappnade inlägg” är dom bästa. Dock så skulle det vara kult med lite mer typ inside of masters brain ang. kläder, design osv. Men det kanske bara är jag som tyck det!
    Din blogg är min favvoblogg hur lite/mycket du än uppdaterar. PUSS

  25. Frida Matsdotter skriver:

    Ja! =) Mer vardag!!

  26. Nina skriver:

    Men ååh, jag ÄLSKAR dina vardagsinlägg! De behöver liksom inte handla om nånting alls egentligen, det räcker med en tokig GIF när du har tio dubbelhakor! Känn ingen press på att alltid behöva vara smart och nyskapande, för det vet vi redan att du är:)

  27. Julia skriver:

    Ja! Älskar dina vardagsinlägg!
    Det är så skönt att klicka in på din blogg och få skratta, du får mig alltid på lite bättre humör :’) särskilt i en tid som denna då en allt för ofta bara vill gråta pga hur världen ser ut :( så massa kärlek till dig hp! <3

  28. matilda skriver:

    Jaaa har också saknat de små inläggen! Gifar och till exempel dina videos? Heja dig master!

  29. Tale skriver:

    det er litt vanskelig å kommentere med det systemet her ja, men heldigvis er det veldig gøy når du blogger kort og raskt, hvis du skjønner hva jeg mener :-)

  30. Lise skriver:

    Du är bra :)

  31. Sandra skriver:

    Ja tack, master! Mer sånt här!!!!

  32. Fanny skriver:

    Älskar såna här inlägg! Men läser oftast från mobilen och då är det så himla svårt att kommentera :((( love u master

  33. Tess skriver:

    Hihi, gillar allt du skriver! Förresten ser du ut som en sim med de två diamanterna ovanför dig ;PpPPPpp

  34. cornelia skriver:

    Tumme upp!

  35. anna skriver:

    JAA! hellre fler korta inlägg och några längre lite då och då säger jag, och fortsätt för böfvelen med webcam-bilderna! samt dagens outfitta. det är så vi gillar dig master. högt och lågt.

  36. Sofia skriver:

    Jaa! Jag älskar dina webbcam inlägg som handlar om vad du tänker på just nu.
    Tycker de är ganska genomtänkta trots allt! (?)
    Ha det bra!

  37. Johannaaa skriver:

    Hellre mer uppdatering av korta ogenomtänkta än bara ett genomtänkt per dag! Ska bli bättre på kommentera om du skriver mer, deal?

  38. Linnea skriver:

    Du e best<3

  39. Hellen skriver:

    Älskar vardagsinlägg med onödiga funderingar :):) Och som nån jävel sa – skriv ett inlägg om Orange is the new black, vad du tycker om karaktärerna. Vore superkul. PUSSen

  40. JL skriver:

    JAAAAAAAA det är ok!!!! Älskar dig!!!!! <3

  41. Julia skriver:

    Gillar starkt dina vardagsinlägg! De är personliga, roliga och härliga (dina webbcambilder förstärker detta). Fortsätt i samma anda, det finns för få bloggar som är som din.

  42. Lovi skriver:

    Men JAAA så helt okej

  43. Linnea skriver:

    jaaaaaa klart vi älskar dig ändå! jag i alla fall! och JA, man drar sig lite för att kommentera här för det är så jävla omständigt och sidan laddar så segt, kanske pga en miljard annonser… men JA, gillar halvt meningslösa inlägg. bättre än inget inlägg alls, känner jag.

  44. Linda skriver:

    Jag tycker jättemycket om dina ”vardagsinlägg”. Korta som långa, lättsamma som mer allvarliga.
    Du ska verkligen inte känna att alla inlägg måste vara avancerade eller som krönikor, (även om jag älskar de som är det med).
    Jag borde kommentera oftare med tanke på att detta är min absoluta favoritblogg sen mer än fyra år tillbaka. <3
    .

  45. Angelica skriver:

    Jag älskar dina vardagliga inlägg, mer sånt!! :D

  46. Moa skriver:

    JAAAA!! Det blir alltid bäst om du skriver när/vad/hur du vill skriva. Då mår du liksom bra = ”bättre inlägg” pga att du inte är less. Och sen tycker jag att de som klagar på att du inte updatear lika mycket kan ta sig i röven, ärligt talat. Du är inte din blogg och vi får väl skaffa oss andra saker att göra om du inte har ork till att blogga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg