Detta sker nu!

17:48 2014-07-15

Här sitter jag med Martins röst i örorna och en silvermick i handen. Och en mystisk ståltrådsdocka i bakgrunden……? help……

Vi ska alltså spela in pod och den bör vara uppe innan 23 ikväll. Det blir bra. 

I övrigt är jag på så JÄVLA DÅLIGT HUMÖR IDAG!!!! VILL MÖRDA!!!!!! Kommer förmodligen ta upp detta idag. Den här orimliga ilskan som plötsligt drabbar mig. Kanske bör gå i terapi för den ….också. 

 

6 kommentarer | “Detta sker nu!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. armina skriver:

    HANNA! snälla svara! Vad heter den sidan där man hitta sjuukt billiga o bra resor? Deal…någonting. Dealio? Har för mig att du bokade eran san fransisco resa dit eller nått. Såå himla tacksam för svar!!!

  2. Jennifer i München skriver:

    Bamsekram på dig och ilskan <3

  3. im skriver:

    Alltså detta med argdagar. Hade en sådan på Trädgården i lördags. Arg på ca allt. Sen fimpade kille på mig när jag var påväg ut som pricken över i:t.

  4. mikaela skriver:

    armina: menar du destly? vill minnas att hp rest med/blivit sponsrad av dem. katrin z skriver dock rätt illa om företaget här….http://www.finest.se/userBlog/entry.php?uid=28711&beid=2110000

  5. SophiaP skriver:

    Häny, du borde prova hypnos! Bra skit!

  6. Felice skriver:

    Hej Hanna! Kan du inte göra en sammanfattande lista om vad du tyckte om Amsterdam? Funderar på att åka dit i augusti men vet ca noll om staden. Var bo, vad äta, vad tyckte du var bäst och sämst såhär i efterhand? Tacksam för detta! Din guide om san fransisco var ju så bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG