NYTT PODCASTAVSNITT:: ”40. Att äta dem man älskar”

12:29 2014-07-16

Igår innan midnatt kom na ut! Ett av våra bättre avsnitt, tror jag?! MISSA INTE DETTA AVSNITT. Tack alla ni som mejlar/kommenterar/lyssnar. Vi älskar er <3

Denna vecka snackar vi bl.a. ooom:

Martins oro kring mitt solande. Rökförbud på uteserveringar?! Att sätta upp pålar i badvatten. Sadistiska drag hos oss själva. Att vilja äta upp bebisar…… feministiska fejk-instagramkonton som till slut blir kontraproduktiva och MYCKET mer.

Ni hittar podden på iTunes och i apparna Podcaster (iphone) och Beyondpod (android). Tror du på horoskop, smörjer dig i ”strålskydd” och har ett djur som bästa kompis? Klicka då på play här:

 

5 kommentarer | “NYTT PODCASTAVSNITT:: ”40. Att äta dem man älskar””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Elina skriver:

    Jag besöker din blogg via blogloving på min Iphone och kan aldrig lyssna på dina podcasts :((( play-knappen får inte plats på skärmen även om jag ser kanten av videorutan

    Master, please fix, or I’ll cry

  2. Linda skriver:

    Lyssnade på förra veckans pod innan, (är visst alltid en vecka efter). Så himla fin med allt Bo-snack och dina tårar, och lika bra som alltid!
    Må ni aldrig sluta podda! Men om ni skulle vilja hoppa över nån vecka å va lediga är det helt okej :)
    Puss

  3. Hanna skriver:

    Har en vän som fick barn för två veckor sedan och berättade för sin barnmorska att hon känner att hon vill äta upp sin bebis och barnmorskan sa att det var HELT NORMALT pga bebisars doft triggar samma sak i hjärnan som triggas när man doftar typ SVINGOD mat och sånt!!!

  4. Emma2 skriver:

    Ni är så fruktansvärt roliga. Har mått fruktansvärt dåligt pga en släkting som ligger på sjukhus och trodde inget med denna sommar skulle va kul, men guu’ va jag skratta åt podden. Lyssnat massor innan jag ska sova och en natt vaknade jag sjukt förvirrad och trodde jag lyssnade på Gina Dirawi och Daniel Westling.

    Puss!

  5. korvelin skriver:

    Drömde att jag åt kalaspuffar efter att jag lyssnat på podden. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg