Jag svarar på era senaste kommentarer!

17:12 2014-07-08

JAHA. Det jag lärt mig de senaste tio åren inom *sociala medier*, btw finns det värre än de som är helt nischade på att vara sociala-medier-experter…? HUR SVÅRT KAN DET VA?! Aja, det jag har lärt mig under mina tio år är i alla fall att det är ju en bra grej att konversera med sina läsare. Vilket jag nu skall göra med er. Men gör det iofs mest för att det är så himmelens mysigt att prata med er, PÅ RIKTIGT.

Här är några av veckans senaste kommentarer + svar!

 

Av: lvs
Drömde att jag var på någons slags camping inatt. Jag såg dig sitta i en kärra, fett glad, det var 3stk andra som gick och körde/släpade runt dig i den. Jag skrek ”HANAPEE” och sen ”jag älskar dig” FETT KONSTIGT!

Hahaha älskar att jag satt i en kärra. Älskar överlag att ni drömmer om mig. Själv har jag ibland drömt om Kenza pga läste hennes blogg en del ett tag. Min sämsta dröm var när jag drömde att jag plattade håret…… man bah ”ok jättekul och fantasifull hjärna”. 

 

Av: Hanna
Vart är skjortan ifrån!?

Skjortan är från den japanska butiken Uniqlo! De har skitbra baskläder.

 

Av: Issa
När kommer podden?? Puss o kram!

FÖRHOPPNINGSVIS ikväll. Väntar på svar från Martin!

 

Av: moa
hur är priserna i amsterdam??? e d billigt?? *håller tummarna*

JOVARS. Alltså, det är ju inte som typ…. Prag. Där jag en dag drack en öl för 7 kronor. Men här är shoppingen typ lite billigare och maten är typ två tredjedelar av priset? Ibland billigare. Ett glas vin för typ 35 spänn osv. Så man har ju råd med det viktigaste.

 

Av: maria
…..vill verkligen ge en shoutout till mössan/hatten på gubben som sitter bakom dig……10 av 10

Hahaha JA!!! En underbar man. Även att han hade små bjällror i sin turban….? Och en hund.

 

Av: Amanda

Lite onödigt att pröva röka på bara för att man är i Amsterdam om man inte pysslar med det hemma ändå kan jag tycka… Bara för att det är lagligt liksom? Om jag åker till ett land där det liksom är lagligt att sno cyklar kommer jag ju inte börja bara för det… OK, dåligt exempel haha. Kanske jag som är för RÄTTSKAFFENS. Samt har noll respekt för droger och folk som pysslar med det for fun. Förutom alkohol. OK dubbelmoral men aja.

Men att sno cyklar drabbar någon annan i en mycket mer direkt grad än vad ett bloss marijuana gör? Även om MISSBRUK förstås leder till vidriga vidriga saker som drabbar andra. Och alkohol är precis som du skriver också en drog som även den drabbar anhöriga i stor utsträckning. Alltså såhär tänker jag: jag har i mina ynge dar varit extremt antiknark till jag insåg att jag hycklade en del i och med att jag drack alkohol. I någon slags värld vore det väl fantastiskt om vi inte hade droger, i en annan slags värld (ja den vi lever i) så FÖRSTÅR jag verkligen varför folk knarkar. Flykten från det här livet är för vissa livsviktig.

I övrigt blev det inte något knark i Amsterdam. Förutom alkohol då. 

Av: R
Master Hannover! Kan du pliis säga vad DU TROR gör att du har så fin HY? äre för att du faktiskt inte dricker kaffe? (Jag har en teori om att kaffe förstör för hyn för varje människa jag träffar som ej dricker kaffi är sjukt fina i hyn) )Hur gör du för att inte bli alldeles oljig? Du ser ut som en sammetsbebis i hyn (superbra grej alltså). Kram!

Oooooh Hanover! International smekis. Haha ett mysterium med min hy? Mina syskon har haft en del akneproblem men jag föddes jävligt FJUNIG i ansiktet. Tror att det har gjort att jag inte fått finnar? Är väl bara en liten vinst på dna-lotteriet antar jag. Tvättar ansiktet med tvål och har en ansiktskräm från Biotherm. Men va inte avis, fjunet är ibland jobbigt det med. 

 

Av: elise
ååh kul! vill också! vad är det för hotell?

Hotel V Nesplein. Bästa hotellet evvah!

 

2 kommentarer | “Jag svarar på era senaste kommentarer!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. moa skriver:

    Jag var ca en månad på praktik i Holland i ett samhälle/mindre stad som heter Sneek. Där var mat och alkohol på affärerna ASBILLIG (fast ibland kostade den inte så värst långt ifrån Svenska priser om det var tex sprit) och öl var på de flesta barer och pubar också billig. Typ 25-30 spänn. Vissa kvällar hade de så klart nåt man skulle kunna kalla happy hour ;) Maten på restaurang däremot var SVINDYR! Det billigaste vi kunde hitta på menyn var en pizza med tre ingredienser för 95 spänn eller en kycklingwok för 120 med ”tiny pieces of chicken” som servitrisen förklarade för oss. Det var dock mer mat än vi väntat oss. Handlade aldrig nåt annat än donken när vi var på snabbvisit i Amsterdam (tar ca 1-1/2 timme med bil från Sneek men då kör Holländarna som om de stulit bilen… Jämt.) Annars älskade jag Holland! Förutom att det blåser så ini helvete. Haha;) Detta blev en längre kommentar än jag planerat men jag är ordbajsaren nr 1. Hoppas du hade jättekul! Såg du det hemska red light district förresten??

  2. Linnea skriver:

    Neeeeh, jag måste veta var den randiga byxdressen är från. Den du hade innan ni åkte till amsterdam. Looooove

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla