Familjen PÄSCHON i Barcelona

23:30 2014-08-04

GUE. Min svampinfektion är typ på väg att klinga av, men är fortfarande en del ”brinnande” i skötet. Om jag riktigt hatade en person skulle jag ge denne en rejäl svampinfektion, är så jävla jobbigt. I slutet av dan har jag helt struntat i att försöka dölja mina kli-attacker och istället gått loss med kön-krafset mitt på stan. Är ju så sjukt många penisbärarare som liksom ”tar tag” i penis(en) på stan, så varför skall inte jag får göra detsamma? Nåväl. I övrigt är det himla kul att vara här med min familj, mys att få hänga med Alma och Agnes, kul att få vara med morsfarsan. Även om vi alla vill göra olika saker hela tiden… På onsdag morgon åker vi hem. Snyft.

4 kommentarer | “Familjen PÄSCHON i Barcelona”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. ebba skriver:

    Vill du gå och äta på barcelonas bästa restauranger? JA KLART DU VILL!! Teresa Carles är en sjuuuukt bra vegetarisk restaurang som ligger på en tvärgata högt upp på ramblan. Samt om du vill ha världens bästa dumplingsupplevelse – gå till Mosquito i born! inte så spanskt direkt men alltså haft mina bästa matupplevelser där för superrimliga priser.

  2. Alice skriver:

    Stoppa upp en vitlöksklyfta i fifi! Det låter helt sjukt jag vet, men det fungerar så jävla bra. Jag har en i nu, och det har inte kliat sen jag stoppade upp den. Jag har fått svamp efter min penicillinkur mot urinvägsinfektion (!). Haha mitt underliv har något emot mig just nu. Men jag lovar att det fungerar, och har du inte vitlök i närheten smeta på oliv/rapsolja och ha på trosskydd. Det bästa ska tydligen vara att smeta på filmjölk och sätta på sig en binda men varför kladda när man enkelt kan stoppa upp en vitlök? Haha :)

  3. Stina skriver:

    alltså vart är poddiz??? :'((((( två veckor i rad nu!! kan ni inte ba get your shit together och spela in över skype??

  4. tilda skriver:

    Haha är inte martin sjuuukt lik caleb i de nya avsnitten av pretty little liars?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG