Svampinfektion i Barcelona

17:12 2014-08-03

Sista bilden är en helt vanlig meny för smoothies……….. NÅVÄL. Har det fint här i Barca. Förutom den lilla bagatellen att jag har drabbats av svampinfektionen från HELVETET. Vaknade till och med i natt av att mitt underliv brann. Jag tror det är svamp, har ju trots allt en historia med detta. Men längesen jag drabbades såhär kraftigt. Min tes är att det beror på: 1. Har nyss haft mens (förändrat pH-värde) 2. Flugit i torr luft 3. Badat en massa 4. Haft på mig tighta jeansshorts och skavt i snippisen. Slut på tes. Nu blir det yoghurt… PUSS!!!

6 kommentarer | “Svampinfektion i Barcelona”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Elin Ulf skriver:

    Hanna mästare kan du inte hjälpa en undersåtare??? Eller någon annan bland kommentarerna. Jag panikletar boende i Stockholm då jag ska plugga där typ nu snartsnart och hittar fan ingenting. Va ska jag göö. Vet någon något??? Jag vore så sjukt jävla tacksam tacktack
    Elin.ulfhager@hotmail.com

  2. Ida skriver:

    Glöm inte olivolja att smörja med! Är både antiseptiskt, svampdödande och återfuktande! Magi!

  3. C skriver:

    Tror det kan hjälpa att dra ner på sockret också om det går. Hjälper för mig!
    Lycka till!

  4. Angelica skriver:

    Förbannelsen med blöta bikinitrosor :(

  5. Silma skriver:

    SDU – Ung svensk tjej
    ^ podcast material! Vill höra vad ni säger om den.

  6. Svampjävlar skriver:

    Hej!
    Har också genomlidit flera år av svampskit. Alla har säkert gett superbra tips men när det är som värst kan i alla fall inte jag få för många av varken tips eller tröst. Mina tips är:
    Sök till en riktigt gynekolog (ej barnmorska), få en på någon av de större sjukhusen med vulvamottagning och be dem starta en utredning. Flera år av svampkurering (recept eller ej) kan leda till Bakteriell Obalans som inte bara ger illalukt (ibland ingen lukt alls) utan också det kan svida, klia och bränna på ett helt sjukt vis. Kuren för detta hos gyn är typ en kombo av penicillin (vagitorier) och svampmedicin samtidigt.
    Bada alltid med menskopp, så täpper en till och stör inte bakterierna, ha inte sex alls dagarna innan och efter mens (Buuu, men kan leda till att en slipper svamp/BO)

    Lycka till och Heja dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla