Jag är med i Nisses Fredag på P3

15:53 2014-08-28

Om ni bor i Stockholm borde ni komma till Kulturhuset i Stockholm (vid plattan) kl 16-18 i morrn. Det är gratis och bara att gå rakt in på plan 4.

Där sänder nämligen P3 ”Nisses fredag” med MIG som gäst. Och jag ska laga mat……………. kan bli blodiga fingrar……….

(…………och annat blod med tanke på att min mens e 3 dar försenad och kan dyka upp närsomhelst. Och jag tänker ju liksom inte ”säkra” med att gå runt med en menskopp jämt….? eller…? kan man…? hur gör ni…?)

Bor ni INTE i Stockholm (lyx er) så kan ni bara ratta in P3 mellan 16 och 18. 

 

Ps. Vill ni veta vad jag ska laga för mat? Klicka här!

 

2 kommentarer | “Jag är med i Nisses Fredag på P3”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. agnes skriver:

    klart att du kan använda menskoppen redan nu!!! den e ju fittneutral, och stör inte miljön därinne alls. brukar sätta in min två dagar innan beräknad mens, då behöver jag aldrig sitta och oroa mig för att den ska komma och jag står där utan möjlighet att sätta in den. ha d bra hanna du e bäst!!! puzz

  2. Nathalie skriver:

    Tycker det är en av många fantastiska fördelar med koppen. Den är ju så snäll mot min punani att jag kan stoppa in koppen redan när jag känner den där molande värken som betyder störtblödning NUUUUU eller några droppar om två dagar. SÅ in med den vetja! Är förvånad att du ens tvekar. Mvh hon som hade svamp och ledsen punani JÄMT innan jag fick min älskade kopp som DU tipsade om. Du har även fått mig JÄTTEintresserad av feminism trots att jag förut såg på det helt skevt. Så, du har räddat både min hjärna och punpun från hemskheter. Du är bäst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg