Naken i väntan på man som jobbar

11:20 2014-08-16

Älskade ni,

Ännu en lördagsmorgon då jag vaknar med muntorrhet och lite tungt huvud. MEN! Det var det värt. Vi firade nämligen en av mina BFF:s Anna Nordh. Tänk att vi är 26 år nu? SVINDLANDE. Närmare 30 än 20. Bästa var Alec Baldwins intervju med Lena Dunham i podcasten ”Here’s the thing” där Lena förklarade att oavsett vem du frågar som är mellan 20 och 30 om hen är lycklig så svarar hen förmodligen att ”i vissa stunder kanske…”. Kändes SKÖNT pga känner ju precis så. 

I alla fall. Hade en HELVETISK eftermiddag igår. Skulle hinna från jobbet ut till DHL i Hägersten och hämta ut min nya cykel. Problemet var bara att bilen stod i Hammarbyhöjden och bilnyckeln fanns i lägenheten. Har nog aldrig sprungit och hetsat mig fram i trafiken på det sättet förr. Kom in till DHL 2 min innan det stängde.

SÅ NU HAR JAG EN HELT NY CYKEL!!!!! OCH IDAG SKA JAG CYKLA!!!!!! Är så lycklig?! Har aldrig cyklat i Stockholm förut och undrar nu om ni cykelprofs har några tips?

10 kommentarer | “Naken i väntan på man som jobbar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Julie skriver:

    Mitt enda och viktigaste tips är HJÄLM! Så himla viktigt och så onödigt att inte använda. Det är inte coolt att vara hjärndöd, som min lågstadielärare sa. Nu känner jag mig som en tant. Hepp och glad lördag och grattis till nya cykeln!

    1. Sexleksaker skriver:

      Lider du av Potensproblem, Erektionsproblem, Impotens och tycker det är pinsamt att gå till läkaren eller helt enkelt tycker apoteket har för höga priser? Då kan du vända dig till Intimleksaker.com för att få Potensmedel, Potensmedicin, Potenspiller, Sexhjälp, Kamagra. Intimleksaker.com hjälper dig med det mesta i potens väg …

  2. bettina skriver:

    Grattis till ny cykel Hanna! Klart du ska cykla i stan, KUL! MEN, använd sunt förnuft i trafiken. Visa tydligt när du ska svänga och stanna, prata inte i telefon när du cyklar, ögonkontakt med bilister, visa respekt. Ja allt det där, som kan verka självklart, men som vissa inte förstår alls när de sätter sig på en cykel. Efter min flytt till Cph för många år sedan är jag fullkomligt livrädd att cykla i Sthlm igen, och det är inte pga av bilisterna, utan pga cyklister – don’t be that person. Pling pling! xx

  3. ida skriver:

    HJÄLM :)

  4. Lova skriver:

    Häromdagen blev jag bara så fascinerad av cykelpump-stationerna. Det finns ju jättemånga i stockholm, och det är bara att liksom pressa pumpen mot ventilen, inget fysiskt pumpande liksom! Fantastiskt. De är mitt tips sen när däcken börjar bli lite ledsna.

  5. eveline skriver:

    ja hjälm alltså. har cyklat i gbg i ett år nu och blev påkörd förra hösten av en bil i en korsning. hände inget allvarligt men blev skrajj. skaffade hjälm, skitsnygg från stålhästen!! den vita runda. blev glad när jag såg att din cykel är därifrån, blev sjukt sugen på en jag med.
    sista tipset, var svinförsiktig när du kör över spårvagnspåren, (för ni har väl lite spårvagnar i sthlm va?) fastnade en gång och höll på att fara åt fanders och skämma ut mig inför hela vasastan. Det var allt, ha de underbart med nya vännen din, du kommer komma så fort fram i stan hädanefter!

  6. Majsan skriver:

    Stanna för rött ljus!
    Jag brukar tänka att jag ska bete mig som när jag kör bil, även när jag cyklar. Jag skulle ALDRIG köra mott rött, även om det var mitt i natten och inte en biljävel ute (med bilen) och då försöker jag att inte göra det på cykel heller. En vinner sällan mer än någon sekund på att köra mot rött, förutom i korsningen Hornsgatan/Långholmsgatan där det i princip alltid är rött i ungefär hundra år.
    Stockholm är en göttig cykelstad, ha det kul på hjul!

  7. Moa skriver:

    Akta dig för högersvängande bilar! Kör inte mot rött, har hört flera stories om folk som fått böta för det + kan va farligt. Försök att inte bli för arg på bilar vid tex stureplan, jag har upptäckt att det inte tjänar nånting till att plinga med min lilla plingklocka, de står kvar på cykelbanan ändå, haha. Om dina vänner säger att du är för full för att cykla; lyssna på dem. Det va mina tips. Ha det så kul på Stockholms backiga gator!

  8. Sara skriver:

    Om du skulle få för dig att svischa ner för Götgatsbacken – åk inte för fort! Jag var med om att polisen hade fartkontroll där och supermånga åkte fast eftersom det går så sjukt fort! Så lagom fort är bra :) Och ha lampor och sånt om du cyklar på kvällen, är så sjukt mycket lättare att synas då!
    Annars – sjukt kul med cykel!

  9. m skriver:

    Håll dig till cykelvägarna! De är många. Jag bor ett par hundra meter ifrån dig och cyklar mycket inne i stan, men försöker om möjligt undvika de stora gatorna. Ta Östgötagatan istället för götgatan. Cykla utmed årstaviken-söder mälarstrand in till city. Cykla sedan ut med kajen i gamla stan om du ska in till city, inte över skeppsbron eller via drottninggatan. Cykel är fantastiskt i Stockholm. Våga utforska. Det värsta som kan hända är att du får vända/leda cykeln en bit. Cykla runt Långholmen och utforska alla små skrymslen, cykla ut på djurgården. Norra djurgården är fantastiskt också (alltså mot universitetshållet). En får en helt annan uppfattning om staden om en cyklar. Helt plötsligt är mataffärer som ICA MAXI (lindhagen) knappt 30 min cykeltur bort. Många gånger är det smidigare att cykla än att åka kollektivt.

    Det sämsta är möjligtvis att du inte får ha cykel på sl/sj förutom pendeltågen vissa tider. Å andra sidan kan du göra fantastiskt härliga cykelutflykter om du anpassar dig till det också.

    Alltså, cykla är livet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG