Ok jag är cykelfrälst

16:33 2014-08-16

VARFÖR HAR INGEN SAGT NÅT? Att det här med cykel var det bästa som hänt människan? I fyra timmar har jag varit ute och testat min bike, eller ”Needle” som jag kallar den. Precis som Arya i GOT kallar sitt lilla svärd. Har dessutom köpt bra lås och hjälm. Tog också på mig en scarf eftersom jag hade någon idé om att en ska bära scaaaaarf när en cyklar. Scaaaaarf. Scarf. SCARF. Sjukt ord.
Slutligen stannade vi på Musikaliska och lyssnade på en stråkkvartett och drack mimosa. Kanske den bästa lördagen Stockholm i år!

14 kommentarer | “Ok jag är cykelfrälst”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. . skriver:

    Haha alltså åh du är ju det sötaste Hanna!!!! Älskar också att cykla <3 förresten, har du någonsin fått höra att du är lik huvudrollen i filmen divergent? Sjuuuukt lik i vissa scener tycker jag i alla fall :) kram!!

  2. Jeanna skriver:

    Vad sofistikerat det låter!

    och franskt. kanske på grund av scarfen?

  3. Kari skriver:

    Bästa cykelsidan är http://www.copenhagencyclechic.com/ för de har fatttat att alla som cyklar är snygga. Förresten visar Arkitekturmuseum en riktigt bra utställning om cyklar just nu.

  4. Kari skriver:

    Cykelutställningen som just nu visas på Arktitekturmuseum har en hel massa info som bevisar att cyklar faktiskt är det bästa som hänt människan. Till exempel står det att inaveln i Norrland minskade när cykeln kom dit eftersom det nu gick att ta sig mellan olika byar.

  5. Lou skriver:

    Så himla fin hjälm också?!

  6. Sofia skriver:

    Men vad är det för fin cykel du har?

  7. . skriver:

    Nu vet jag vad skådespelerskan heter!! Shailene woodley, väldigt lik dig!!!

  8. Isabell skriver:

    Fattar inte att du klarat dig i Sthlm tills nu utan cykel?? Mest värda cykelstaden pga svinlångt om en ska gå och svindyrt om en ska åka kollektivt hela tiden. Bra investering! Lycka till med det nya lilla livet!

  9. Åsa skriver:

    Men alltså du, inte alls relaterat till detta ämnet och så men har nyss lyssnat på er senaste pod. Vad gör en om en har svamp lite till och från hela tiden, typ har en sex kommer det tillbaka? En vill ju inte låta bli det. Och har en mens kommer det också tillbaka, och det är ju också svårt att låta bli. Oh detta krångel med att födas med snippa.

  10. Anna skriver:

    Åh snälla snälla Vaaart har du köpt hjälmen? Vill också va så fin när jag cyklar men min nuvarande hjälm är skitful….

  11. Chips&Choklad skriver:

    Jag cyklar fan överallt! Dock har jag en väldigt naken cykel då någon har stulit, skruvat loss och knipsat av allt utom sadeln, däcken och styret typ :(

  12. K skriver:

    Välkommen in i cykelvärlden! Jag skaffade min i våras (en fixie!!!!) och har cyklat varje dag sen dess, har numera klippt SL-kortet och tar mig överallt med cykeln trots att jag bor 1,5 mil från jobbet. Jag är helt jävla frälst! Har aldrig gillat sport eller motion öht och nu är jag världens ATLET (känner jag mig som), det är underbart och utan tvekan det absolut bästa som hänt mig.

    Däremot borde Sthlm satsa lite mer på att göra staden cykelvänlig, det är rätt mkt kaoz i innerstan tyvärr och jag har nästan blivit påkörd ett flertal gånger, nästan varje gång av en vild taxichaffis (akta dig för dom).

    KÖR I VIND!!!!! Är allt jag har att säga. Och till er andra som inte har en cykel, skaffa en!

  13. Anna skriver:

    Allt är snyggt på dessa bilder!! DU, hjälmen, cykeln, tanten som fotar, scarfen. Var var var har du köpt hjälmen? Har en snabb jätteful hjälm med reflexer pga bara den jag hittade på claes ohlsson. Vill ha en sån snygg som du!!

  14. ida skriver:

    Var kommer cykeln ifrån?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla