Vad i…?

12:00 2014-09-04

mvh2.jpg

????????????

??

Ok.

Har nu kollat genom hela säsongspremiären av MVH Talkshow (som jag programleder). Är alltid intressant att utvärdera sig själv och sin intervjuteknik. Lätt att bli självkritisk. Men bra iaf att jag poängterade att en mask kan ligga med sig själv. Men i det stora hele gick det bra. FÖRUTOM att de första 39 sekunderna av programmet är helt borta pga teknikproblem på ett annat håll än vår redaktion………………..

*****KLICKA HÄR FÖR ATT SE*******

 

4 kommentarer | “Vad i…?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Felicia skriver:

    Snälla Hanna, kan inte du berätta hur det började med ditt djande och hur man själv kan göra??? plz plz bästa master!

  2. daria skriver:

    Hej hanna jag älskar dig och din blogg!!!
    Jag har en fråga, alltid när jag diskuterar med med min bror om feminism så tar han ofta upp det klassiska ”men vi killar då? vi blir också våldtagna, drogade” osv blablabla och jag kan aldrig vara sansad och svara pedagogiskt utan jag skriker bara MEeEEEEEEn är du dum i huvudet din kränka idiot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag vet ju vad det handlar om och att kvinnor är majoriteten av de utsatta osv, men han är så himla definitionen av kränkt och kommer med massa ”hallå det ska ju vara jämställt, det kan inte bara fokusera på tjejer” och jag vill bara gråta för jag kan verkligen ej förstå hur man kan tycka så synd om sig själv? Att man inte SER hur tjejer blir våldtagna, misshandlade, drogade, tafsade på i så himla mycket större utsträckning än vad killar blir, AV MÄN och ändå ha mage till att ta upp att det minsann är synd om män också? Att man inte ser detta som ett samhällsproblem och att man inte blir genuint ledsen över att det ser ut såhär, utan man bara viftar bort det?

    Förlåt för lång fråga osv men skulle vara så snällt om du kunde skriva eller länka till ett inlägg eller så som kan förklara just det här varför ”men vi killar då!!!!” är så himla okänsligt och helt dumt i huvudet.

  3. ebba på cykeljakt skriver:

    DARIA:

    Hej! Måste få tipsa om Michaela som skriver bloggen hejblekk; hon skriver så himla bra, klokt, informerande och tydligt om feminism (och massa annat bra). Vet att hon flera gånger fått frågor/skrivit om feminism+män! Här är några länkar:

    http://nojesguiden.se/artiklar/sa-bemoter-du-de-5-vanligaste-man-diskrimineras-ocksa-argumenten
    http://hej.blekk.se/2014/05/09/man-valdtas-ocksa/
    http://hej.blekk.se/2013/05/07/tips-om-mans-ansvar-for-mans-vald/
    http://hej.blekk.se/2013/07/20/visst-vore-det-underbart-att-storta-patriarkatet/

  4. Louise skriver:

    Kristallen! Kommer du ihåg att du kramade en fjantig servitris (jag)?!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg