Fyra tröjor får fyra svar

22:36 2014-10-07

Hej coolaste du, var är perfekta balansen av vitt och svart-tröjan ifrån???:)))<33333

Svar: TAck älskade du!!! Men den är krämvit och mörkblå typ (petig). Köpte den på Weekday i förra veckan! Finns bergis kvar <3

 

 

HEJ!!!

hade inte ens i tankarna att jag skulle kommentera här(men bestämde mig för det nu för tänkte skriva att tröjan var ASFIN och jag har hittat den på hemsidan och vill köpa den, men tänkte fråga vilken storlek du har på din??(om du ens svarar på kommentarer, idk du verkar ju vara lite känd eller något)). hade inte ens i tankarna att besöka din blogg, det var helt en slump att hamna här, visste inte ens att en människa som du existerade. satt och googlade på ”varför följer inte min pojkvän mig på instagram” HEHEH, så kom du& din gamla blogg upp om den hårda sanningen ska fram. så ville bara tacka dig också för att jag fastnade vid dina väldigt underhållande, roliga och inspirerande inlägg så mina filosofiska-natt-tankar hamnade på andra banor…!!! Du verkar vara en rolig person. Hejdå hoppas du får en vacker dag/ett vackert liv :)

Svar: Hahahha ÅH jag älskade din kommentar. Kul att du hittat hit! Inget får mig att kurra så mycket som nya läsare. Tröjan är från butiken & Other Stories och jag har XS i min, men då är det ganska kort också.

skarmavbild_2014-10-07_kl._23.32.54.png

 

 

jag älskar också tröjan! varifrååån?? Och älskar ditt sims-snack med, haha fick en bild av hur sjukt det skulle vara i verkligeheten om en tonårsson delade säng med sin mamma. eeeww, weird!!!
 
Svar: JA! Visst ären fin?! Har fått den av bla Yrsa och Tomas i födis-present! Hör med dem! <3 <3
bild_2014-10-02_kl._15.16.jpg
 
 
 
 
 
Hej master! Såg tisdapp (där du btw va strålande!), quick question ba var kommer den svarta t-shirten du hade på dig från? Så snygg?! Vill ha?!
 
Svar: TACK!!! Blir så glad. Den är från & Other stories! Älskar ju uppenbarligen den butiken….. (obs! ej sponsrad! men BORDE fan va)

7 kommentarer | “Fyra tröjor får fyra svar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Alexandra Ericsson skriver:

    ”My pussy, my choice”-tröjan kommer från Weekday, såg den där i Stockholm nu i helgen :) Jag köpte en liknande ärmlös på Weekday i Göteborg i somras (fast då var den en söt tiger på) så det verkar ha varit ett uppskattat koncept! Sååååå snygga!

  2. Nathalie skriver:

    Hittar inte den vita från & other stores på hemsidan? :O

  3. deckre skriver:

    Åh vill också ha en ”my pussy” tröja!

  4. Ellen skriver:

    hahaha vad jag skrattade åt tisdapp!

  5. M skriver:

    hahahah tisdapp va <333333

  6. Gabriella skriver:

    Hahahaha omg tisdapp. du är bäst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG