SÖNDAG.

09:17 2014-10-05

Finne på näsan och en enorm bakishet. Tyckte på riktigt 02.30 inatt att det var en JÄTTEBRA idé att åka på efterfest hos en frånskild man i Nacka och bada i en inomhuspool…………… (OBS inte ensam SÅKLART). Vaknade nyss, tittade på Anton, och kände bah att jag var glad för att han finns. Som det lilla lyckopillret han är när jag betett mig så jävulskt ”carpe diem”. Men hörrni, man är ju bara 26 en gång…… Visst då? Snälla, kan ni ta bort min ångest PÅ NÅGOT SÄTT :-D

5 kommentarer | “SÖNDAG.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Disa Filmberg skriver:

    det gjorde verkligen min morgon när jag fått en bild på dig och min vän Frans skickad till min mobil inatt.
    Du är så mänsklig, stark och alldeles fantastisk. Har blivit starkare i mig själv sedan jag hittade din blogg och podd. All kärlek!

  2. Jess skriver:

    Har läst att det är ganska vanligt med nedstämdhet dagen efter att man druckit alkohol, och jag upplever det jätteofta själv. Alltså jag behöver inte ha varit kalaspackad och vara rädd att jag ”gjort bort mig” pga minnesluckor, ändå kan en sån enorm ångestvåg bara skölja över mig tills det känns som att skammen ska spruta ur öronen typ. Fy fan säger jag bara. Men sen jag fick veta att det var en slags kemisk reaktion så vet jag iaf att det bara är att ta sig igenom en skitdag, sen blir det bättre.

  3. Kim skriver:

    Vad är det du ångestar över? Är det vanlig bakisångest pga själva bakisheten så kommer den gå över. Stå ut så länge. Spela Sims och ta död på någon riktigt urkig karaktär med flit eller något annat som känns bättre för stunden :) Är det ångest över badandet i Nacka så har du helt rätt. Man är bara 26 en gång och på vad sätt påverkades Anton av att du nattbadade lite? Jag har gjort betydligt konstigare saker på fyllan. Så länge du inte sårar någon annan kan du väl få göra lite vad som helst utan att det är någon katastrof?

  4. Sarah skriver:

    Om det kan hjälpa dig att känna dig mindre ensam kan jag, som nybliven 26-åring,berätta att jag igår skulle träffa några kompisar och dricka max 2 glas vin. Det slutade med tre glas, en öl och två snus, som sedan gjorde att jag spydde (pga inte van vid att snusa) när jag kom hem till mina föräldrar där jag skulle sova – kände mig inte som 26 år just då, men det är kanske bra?! Hoppas du mår bättre snart! *bakiskram*

  5. Anna Röd - Nörd & Filmskapare skriver:

    Hahah låter som mig, tycker typ alltid att efterfest är världens bästa idé på fyllan.. Ångrar typ ALLTID

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg