tOrSdAgsBärS

19:00 2014-10-09

bild_2014-10-09_kl._18.55.jpg

 

JAHAPP! Här sitter jag med friss-gloria och tar mig en torsdagsöl. Har haft ett sånt JÄVULUSISKT flow på jobbet idag och känner mig liksom ”nöjd” med dagen. Är så jävla kul att jobba nu. Förlåt. Ska inte tjata om det. Men liksom, på vilken annan arbetsplats än svt får du se Leif GW Persson åka förbi svinbitter skjutsad i en rullstol ????+ Förlåt älskar det på alla sätt.

I morrn har min blogg-chef Parisa tvingat med mig på nåt GALENSKAP. Vi ska tydligen vara med i Lantzkampen i P1 klockan 18.15. Det får ni inte missa. Jag har inte hört programmet, men älskar ju Annika Lantz. Så det ska bli fantastiskt. 

Annars då? Jo, min visdomstand har börjat ordna upp sig. Har inte känt den på ett helt dygn. Använder den lilla sprutan jag fick av tandis och håller den ”ren”. Inressant info för er. Kan ni inte berätta lite om vad som händer i era liv? Är så himla himla MYSIGT att läsa era berättelser!!! Som när ni helt spontant började svara i kommentarerna på ”listan” jag skrev för ett par veckor sen. Det var också jättemysigt.

KÖR! 

104 kommentarer | “tOrSdAgsBärS”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. bittersomleifgw skriver:

    Hej Hanna! Jag har precis hoppat av min universitetsutbildning och flyttat hem till mamma och pappa igen. Har typ inga vänner kvar i min hemstad och vet inte vad jag vill med mitt liv, jag vet ingenting. Tur att din blogg finns så att den kan lysa upp lite i allt det här mörka…

  2. Hanna skriver:

    Guee du verkar ha så kul. Vill med ha kul. Jag kom hem från USA för en månad sen (bodde där i ett år) och fick panik på min hemstad så jag drog till Oslo, där jag bor nu. Dock arbetslös, har liksom inte råd att bo kvar här så länge till om jag ej får jobb. Vilket ger mig ångest för jag vill VERKLIGEN INTE flytta hem. Annars är livet helt okej, älskar Oslo och människorna här (speciellt killarna, heeehe *dreggel*). Jag tror jag behöver en drink, ett dansgolv och lite människor så skall nog denna jente pigga upp sig. PUSS på dig hääänapeeee.

  3. lovisa skriver:

    var på konstmuseum idag. hittade dock wifi så gick mest och scrollade insta men fick skärpa mig och *ta in konsten* lite också. var dock tvungen att spänna alla muskler och darra starkt när jag kom hem för att få bukt med lugnet som skett i några timmar.

  4. AnOnYm skriver:

    Ett kommande husköp och megakliv in i ”vuxenheten” väntar här, hihi! (Fast, känner mig endast typ halv-vuxen…men det gör inget) :)

  5. Erika skriver:

    Hatar min kurs jag läser nu, fattar inte ens varför jag läser den. I vår ska jag skriva examensarbete på masternivå och har ingen aning om vad jag ska skriva om. Mycket ångest över skolan, men annars är övriga delar i livet bra. Tur är väl det. :)))) Kör på mantrat ”Allt löser sig” om det blir för mycket ångest.

  6. farzaneh skriver:

    Jag repeatlyssnar på Thomas Stenström, tittar på 30 Rock emellanåt och är så pepp på allting just nu. Samtidigt som jag är så ofantligt trött pga jobbat som ett litet djur i två veckor och haft insomnia i snart tre veckor. Tack för en bra blogg!

  7. tissel skriver:

    Jag ligger i sängen och borde läsa. Pluggar juridik och då borde man alltid läsa. Annars då. Joo men har fett ont i magen för EUs nya reva-satsning. Det i kombination Kobane. I kombination med att nyhetsflödet toppas av zlatan och nobelpristagare. VAD LEVER VI I FÖR VÄLRD. Jag ska bli någon sorts migrationsjurist tror jag. Pöss

  8. Astrid aka AZZEwonderwoman skriver:

    Hanna<33 what a lovely evening. Jag letade efter choklad men hittade inget. alltid lika sorligt. Borde plugga men är så trött på det att jag DÖÖÖr. Gör istället världens roligaste födelsedagspresent till min nr 1 bästa vän. Hon skall få en resa till Stockholm (!!wooooho!!!) och kommer göra 10 kuvert med en ledtråd i varje i. I första kommer det ligga biljetter mycket korrigerade till "destination unknown", i det andra kommer det vara en packlista, i det tredje kommer det finnas skojiga saker som hon kan använda på tåget upp, osv osv osv så kommer alla vara numrerade med olika datum. Känner mig som världens bästa vän. Kanske är det för att jag vet att jag har världens bästa vän.

  9. Isabell skriver:

    Är också rätt nöjd med min dag pga hade ett långt och givande samtal med en vän om LIVET. Egentligen skulle vi plugga och det gjorde vi också lite. Men fattar allt så bra när vi pluggar tillsammans. Frågade dessutom chans på henne till C-uppsatsen, känsligt det där ju! Men nu är det bestämt att vi kör – känns jäkligt gött!

    Ser fram emot helgen då jag ska umgås med min syster och hennes man, äta gott och bara ha det bra. Har just blivit frisk och kan börja träna igen, känns finfint!

    Rider lite på denna slutet-på-veckan-glädje-våg, vet att jag är långt nere i djupet på måndag igen. MENMEN, tills dess lever jag livet. Puss Hanna!

  10. Dagny skriver:

    Hej Hanna! Jag har på något sjukt sätt blivit dagmamma till en liten bebis här i oslo där jag bor. Supermysigt men lider av grov framtidsångest. MÅSTE man plugga eller?! Jag vill bara ha ett skitroligt och välbetalt jobb som gör att jag och min tjej har råd med en skitfin lägenhet där vi har plats till ett par söta ungar. Är det så mycket begärt?!

  11. Lisa skriver:

    Hej Hanna! Jag åker till Malta på söndag med klassen för att göra undersökningar inför gymnasiearbetet och jag är SÅ TAGGAD! Det ska handla om skillnader mellan vattenförsörjningen i Malta och i Sverige och alla besök och mätningar och enkäter är förberedda och nu ska vi bara göra allt. Hatar när saker inte är planerade, måste ha det såhär för annars stressar jag ihjäl mig. Nu är det planerat och nu mår jag BRA, ska bara njuta av resan!

  12. Linnea skriver:

    Hej Hanna! Just nu håller jag på med mitt gymnasiearbete men det går lite segt men du kanske kan hjälpa! Jag och en kompis ska skriva en bok om hur man överlever gymnasiet och vi ska samla in livstips från människor vi tycker om/är intressanta/inspirerande/roliga sååå har du något bra livstips???
    KRAMKRAM

  13. Fanny skriver:

    vardagsfundering ur mitt liv: barn eller inte barn?! Jag är barnvakt åt två systrar på två och fyra år flera gånger i veckan och de har gjort att jag vissa stunder starkt funderar på om barn verkligen är något att ha? Samtidigt som det är helt sjukt mysigt nästa stund. Jag tycker att det är roligt att passa de enbart för att jag vet att jag får gå hem en viss tid. Hur jävliga de än är då är det bara att lämna de och gå. Så himla skönt. Om man kunde göra så med sina egna barn skulle jag inte tveka om att skaffa ett!

  14. Linnea skriver:

    Har precis (typ 2 min sen) skickat in min allra första tenta på universitetet! Sån jäkla nervisångest just nu??? Män män, ska pallra mig ut i korridorsköket snart och hämta macka, och antagligen tvingas snacka med den koreanska bruden som bor är som är astaggad, visste du att det är en koreansk högtid idag? Häj Häj HP!

  15. Denise skriver:

    Hej!
    Började i september på programmet för Biblioteks- och informationsvetenskap och därmed mitt sjätte (6!) är vid universitetet. Har hittills fått förklarat vid 2 separata tillfällen av helt separata personer att mina tidigare kompetenser är sjukt bra att ha. Det gör en ju mer än lite glad. Fast jag har ont i fötterna pga hälsporre i båda fötterna. Undvik att få det så kommer ditt liv vara sjukt mycket bättre! Nu äre dags för mysig serie på netflix (trots att jag verkligen borde läsa kurslitteratur…) och sen sova. God natt master!

  16. Sanna skriver:

    Jag har praktik så tittar, känner och tar prov på underliv, försöker låta bli att plåga barn och tacklar smidigt alla frågor som ställs som jag inte har kompetens att svara på. Drömmer om att få göra nått coolt, typ skära i någon, sy eller ge sprutor. Men får mest ta blodtryck. Försöker komma på svåra frågor till min handledare så jag verkar smart, och smidigt flirta med all personal under 40. Försöker också att inte bli generad när jag ombeds undersöka en pangsnygg-patient i min egen ålder. Avslutningsvis bjuder jag hela verksamheten på tårta! Njuter en dag till för snaaarrt är det tentaplugg som gäller.

  17. Nelly skriver:

    Hallåååå!
    Sitter på toa och funderar över vad jag gör i livet. Är som Erika, har sån ångest över skolan jämt och vet aldrig hur jag ska få till det men tänker; det löser sig.

    Men annars ska du få höra! Jag är 21 år, har aldrig varit kär, inte ens sådär gulligt kär som 5åring eller i en kändis som 13, men nu har jag fanimej träffat en kille i lördags som jag känner att det pirrar lite om!! Inte alls min stil, och vettefan om det kommer bli nått mer än just lite pirr, men jag har fått hopp om livet! Innan i lördags trodde(och accepterade) jag att jag aldrig skulle kunna känna något djupt för någon pga känslomässigt störd typ. Men nuså! Så himla härligt ju!

    PS. Är avundsjuk för att du har öl och inte jag. *torkar röven lite argt*

  18. Pam skriver:

    Vi har bananflugor här hemma, så vi har mixat ihop en magic potion åt dem och ställt ut så de ska drunkna. När vi ställde ut dem stod jag och glodde på burkarna i en halvtimme, tills den första flugan hoppade i, sen gick jag och tittade på Corpse Bride. Tyckte kvällens morbida anda krävde det. Nu ligger där flera flugor och vilar fridfullt, medan jag myser.

  19. Emily skriver:

    Vet ej om min berättelse är så *mysig*, men den kanske får någon att känna sig lite bättre. Har en rätt enorm svacka just nu och har haft ett bra tag. Tog äntligen tag i det då allt har känts väldigt omöjligt på senaste tiden och har nu börjat träffa en psykolog. Känns bara som att allt i mitt liv just nu är fel. Inga bra relationer, har tappat bort allt som heter personlighet och vet inte vem jag är längre, självkänslan i botten och tycker att skolan helt har tappat mening. Läser tredje året på gymnasiet och vill bara snabbspola till studenten så jag får göra något KUL och vettigt, som jag själv vill göra (UT I VÄRLDEN OCH UPPTÄCKA!! SURFA I AUSTRALIEN, BÅTLUFFA I GREKLAND, TÅGLUFFA GENOM EUROPA, RIDA ELEFANTER, LÄRA MIG SPANSKA, TRÄNA YOGA I INDIEN, ÅÅH VAD SOM HELST BARA INTE TRÅKIGA SVERIGE)!

  20. Malin skriver:

    Har drabbats av nedstämdheten som hör hösten till för mig, så i princip inget känns bra, kul eller intressant. Något jag gillar just nu dock är att plugga och tycker det är så spännande med alla utbildningar som finns. Om jag bara kunde plugga hela livet så skulle jag göra det!

  21. Helena skriver:

    I mitt liv? HAHAHA. Vilket LIV?!?! Läser etnologi c och diskuterar på föreläsningarna om vad som inte är kultur, kommer fram till att sådant som vi inte vet om (ännu) inte är kultur, blir förvirrad och åker tåget hem. Typ så. Har dock en helt supersnyggcrush på min föreläsare, MEN jag är i ett stadigt och fantastiskt förhållande so i’ll keep it the way it is, såklart. Men ändå, föreläsningarna blir trevligare på alla sätt och vis med en snygging längst fram.

  22. Anna skriver:

    Jag trodde att jag inte skulle få några kompisar alls i min universitetsklass pga är född 95 och känner mig som världens längsta (pga är 1.83) bebis ungefär jämt. MEN! Det har jag fått ändå.
    Typ som de ägiga människorna i min seminariegrupp, där mina närmsta polers är mellan 26 och 30 – och ingen bryr sig om att jag är 19?! Imörrn vankas det inflyttningsfest hos en klasskompis och jag ska banne mig gå trots feber, migrän och läskig slemhosta som hållit mig hemma hela veckan. Yeeee livet

  23. lindos skriver:

    Dagens höjdpunkt är lätt när min chrush skrev att jag var söt :)):):):):):):):)))) /17-åringen som känner/beter sig som 11 :’))))))

  24. Mooos Moa skriver:

    Idag har jag varit på bodypump, har känt mig nere men när man får stå där och se sig själv i spegeln till hög musik och bara ta iii, så känner man en sådan sjukt härlig känsla i kroppen, starkast i världen typ :) så det har jag gjort…nu ska jag äta choklad framför true blood.

  25. Amalia skriver:

    Hej Hanna! Jag har mest haft huvudvärk idag, men det har jag så ofta (pga gammal hjärnoperation) att jag inte tänker på det. Men dagar som denna är allt annat är skräp (ångest över livet, framtiden) blir jag så deppig över det och känner mig trött och usel fast jag borde vara en pigg 26-åring. Dock skönt med torsdag, känns alltid bättre när helgen närmar sig. Tror jag är lite som Martin som gillar när helgen kommer och samhället inte kommer åt en. ;) Hatar mail, telefon och grejer. Har ägnat de senaste timmarna åt min favoritsyssla; leta recept på nätet. Blir alltid lite gladare när jag tänker på allt gott som finns att äta. På lördag ska jag springa mitt första lopp (1 mil), känns KUL! Kommer vara orimligt nöjd med mig själv sen. Jahaja, det var väl det som cirkulerade i huvudet. Tack för bra blogg, och veckans bästa är ju den otroliga podcasten. Puss!

  26. Emilia skriver:

    Hejsvejs! Jag packar & pysslar inför att på onsdag åka till Costa Rica för att hitta balans i mitt liv. Har ingen hembiljett eller fundering på när jag kommer hem igen utan en flygresa dit plus tre nätter på ett hostel i huvudstaden är just nu det ända jag vet om mitt liv från & med onsdag. SPÄNNANDE & SKITLÄSKIGT MEN MEST PIRRIGT-FANTASTISKT!

  27. Beccs skriver:

    Har läst igenom alla kommentarer här och guuuud så himla mysigt det är att höra om hur andra har det i livet, vare sig det handlar om bananflugor i köket eller pirr i magen. Tänkt att här går vi, dag ut och dag in, och lever våra liv. Våra helt olika liv. Och ibland (förmodligen lite för ofta) känner vi att det inte spelar någon roll vad vi gör för ingen bryr sig ändå. Fast där, hörrni, där har vi såååå fel. Vi bryr oss visst om varandra! Fastän vi inte känner varandra! Tack HP och ni andra i detta lilla kommentarsfält för den fina kvällsinsikten.
    All kärlek till er! Lev och må!

  28. Anony-mus skriver:

    Har idag haft en tuuung dag med massa depp på min behandling. Ska bli kvitt min anorexia och det är massa motgång och ångest. Det blir lätt att man sveper in sig i ätstörningsbubblan en sån här dag (särskilt med massa andra anorektiker vimlandes runt en dagen i ända..) och inte ser en annan värld än den sjuka, och då är det så jäkla skönt att gå in på din blogg och låta bubblan spräckas ett litet tag! :D Med din härliga humor och skönhet! Åh vad skönt det var att skriva lite från mig. Tack för världens bästa blogg HanaPee – du gör mer gott än du tror ! :)

  29. Alexandra skriver:

    Halloj! Jag ser fram emot lördag då min sambo har parat ihop mig med en av hens kollegors partner. Har 1.5 vänner i Stavanger där jag bor och snart flyttar den hela vännen tillbaka till Sverige, så det känns rätt passande med lite matchmaking. Vet inte vad vi ska göra men i min desperation efter kompisar kommer jag förmodligen gå all in efter en klunk vin eller något. ”Och sen gjorde jag slut och sen hände det här och när jag har mens blöder jag skitmycket och en gång fastnade min menskopp (true story, hjälp) och svider det ibland när du kissar också???” Ja ja, vill hen inte ha mig för den jag är så får det vara! Har ju faktiskt katt. (Och sambo, då.)

  30. Johanna skriver:

    Jag sitter i sängen och kvällsammar min lille pojk som föddes en vecka innan Bo. Mysigt till max men vet tyvärr att jag blir väckt runt tolv inatt igen för detsamma, och sen runt fyra… och vid sex. …. haha. Men vi är kvicka på att somna om! I helgen ska vi träffa alla mina gamla barndomsvänner, vi ses alltid en bestämd helg per år och bor i stuga/hus som någons familj har, som ett litet kollektiv med matlagning i par och havregrynsgröt till frukost, sååå mysigt! I år blir vi 8 brudar och tre bebisar (barnen får hänga med så länge de ammas) i en stuga på norra Öland, alla har känt varandra i minst 10-15 år så vi kan snacka om precis allt… Blir fullt ös och massa kärlek!

  31. alma skriver:

    Hej Master! Så kul att du vill veta saker om oss!
    Jag har nyligen flyttat hemifrån, väldigt långt hemifrån (till Lund!), och nu är jag i en ny stad där jag känner typ två personer. Det är rätt härligt faktiskt, det är så skönt att bo i en större stad! Man möter inte människor man känner utan människor man skulle kunna lära känna, liksom. Men jag trivs inte alls där jag bor, jag hyr ett rum i källaren hos en rätt stökig småbarnsfamilj och istället för att vara hemma promenerar jag runt mycket, eller sitter på bibliotek, eller åker buss bara för att göra något.

    Nu letar jag efter annat boende som bara den, och längtar sååååå efter att ha en egen toalett och kanske ett eget kök (tänk vad jag ska laga mycket god mat när jag får ett kök med lugn och ro!).

    Lite så är det med mig just nu, det jag tänker mest på är boende och mat. Och pengar! Guu vad jobbigt det är att behöva tänka så mycket på sin ekonomi när man är ”””vuxen”””..

    Nu ska jag läsa igenom alla andras kommentarer, titta på ett kobra-avsnitt och sen ska jag sova! Godnatt bästaste bäst-Hanna!

  32. Emilia skriver:

    Master, jag har en grej jag funderar på. Jag tänker på det här med mäns blickar och deras bekräftande och att jag känner mig som en så dålig feminist när jag gillar att en snubbe man sitter mitt emot sneglar på mina bröst. Inte i alla situationer, typ män som står i grupp med sina jävla kompisar och stirrar eller typ ropar nåt efter en får mig att känna mig förnedrad men annars så gillar jag att bli bekräftad av främmande män. Samhällets objektifiering av kvinnor är såklart något jag protesterar emot men när det handlar om mig personligen så mmmm titta på. Borde jag arbeta med mitt bekräftelsebehov eller får man känna såhär? Puss

  33. F skriver:

    Okej nu måste jag berätta även om jag möjligtvis låter som en galning. Jag och min kompis gick på *en gata* i Sthlm en kväll på väg till *en bar*, varpå jag slänger en blick in i någons tända kök. Ser en kökshylla som är liksom specialanpassad runt ett rör. Utbrister mitt i ett samtal ”Bor Hanapee där!?!” (Jättekonstig sak att fråga, för hur ska hon veta) Men har väl sett den där hyllan i bloggen för nått tag sen!? Och min sjuka hjärna kopplade till det. SÅ JÄVLA KONSTIGT HUR MAN FUNKAR. Och det måste minsann ha varit eran lägga. Det var allt. Gonatt!

  34. Malin skriver:

    Funderar över meningen med livet, drömmer om patriarkatets fall, gör ytterst tvivelaktiga feministiska analyser på fyllan, konstaterar att det finns för få socialistiska feministiska män i min umgängeskrets, tänker för mycket på fel män (pga för många liberala jämställdister överallt) och längtar konstant efter måndagskvällen och er fantastiska podd!

  35. Maria skriver:

    hej hanna! har precis börjat ett kandidat program på universitet, flyttat in i egen lägenhet, köpt egen kaffe bryggare (big moment), använder ordet ångest helt för mycket, och skypar så mycket med familj och gamla vänner så att jag är konstant hes. KRAM

  36. Johanna skriver:

    Åh, hej grymma Hanna! Bor i Stockholm i ett halvår för att ha praktik på en pr-byrå. Har verkligen hittat dröm-praktiken! Är från Göteborg, har hela mitt liv där och längtar dagligen hem så jag spricker. Är ganska kluven. Söker hela tiden efter små saker som gör mig lycklig och som får mig på andra tankar. Din video igår var en av dem! SÅÅÅ BRA!
    Allra bästa skrattet hittills på min stockholmsvistelse måste dock vara något som hände idag. Min chef råkade av misstag skicka en nakenbild till mig. att jag inte dog.

  37. Julie skriver:

    Jag med älskar mitt jobb! Jag vill vara där hela tiden och känner mig så töntig för att jag på riktigt vill det, när alla andra är luttrade skådisar som vill repa klart och sen gå hem och ha ett liv. Jag vill inte det. Så roligt ju. Insåg igår att jag ju faktiskt får betalt för att göra det jag velat göra ända sen jag var en väldigt väldigt liten person, dessutom på en teater där alla är svinduktiga och astrevliga. Ibland är jag bajsrädd och vill gå och lägga mig i et hörn, men mestadels känns det bisarrt kul och lyxigt. Plus att jag har försökt ”inreda” hemma i afton. Det är mitt liv. Ska tilläggas att inredningen bestod i att försöka hänga upp lite snygga konstvykort på mitt sovloft, i någon slags Elsa Billgren-anda. Nu ser det ut som ett barn sover där uppe. Om någon vet hur man dekorerar sitt sovloft, så tas tips och råd tacksamt emot. Älskar din blogg!

  38. Carro skriver:

    Ligger här i sängen med världens seriöst underbaraste baby på mitt bröst. Hon sover hela nätterna, skrattar åt allihopa, är lätt att ha med överallt, bajsar lagom, gråter ytterst sällan – nee-e alltså hon är så nöjd och fin, hon heter Lo. Min graviditet var ett rent helvete och jag tänkte inte bara en gång på om det inte skulle vara bästa utvägen att bara ta livet av mig. (Spydde, spydde och spydde. Att må dåligt i 7 månader konstant är inte att rekommendera för att upprätthålla ett stabilt psyke) men nu är hon här min vackra dotter och jag ångrar inte en sekund av graviditeten! Längtar annars tills denna vecka är över och pappan i huset är hemma mera, han har just startat ett crossfit gym och ja, är borta ungefär 24/7. Det är tungt, jag saknar honom. Tror allt jag ska flytta min sovande bebis i hennes säng nu och väcka pappan o mysa lite.. Ps jag bor i Finland :) Gonatt Hanna!

  39. Cecilia skriver:

    Jag pluggar i USA det här läsåret och hade en lektion där vi diskuterade feminism och könat språk idag. Blev fett arg, så många här är så jävla efter: ”men vadå, freshman är bara ett ord, det spelar ingen roll att det egentligen bara benämner män”. Orkar ej, måste läsa lite bloggar nu för att få en härlig dos vettig feminism.
    OBS det finns såklart vettiga och coola feminister här också, men det finns även stört många bajsiga idrottskillar som ba ”nä jag vill kalla mig equalist, inte feminist, för jag tycker inte man ska fokusera på bara könen”.

  40. Isabell skriver:

    Hej Hanna!
    Nu ska du få en superpositiv kommentar om allt jag är lycklig över för jag är så jäkla glad idag! Tog studenten i våras, och nu börjar mitt alldelles självbestämda liv. Om exakt 11 dagar åker jag till Orlando i USA med min familj i två veckor. Idag fick jag och min kompis vårt arbetsvisum till Australien godkänt, så i december bär det av till andra sidan jorden för ett halvår! Klippte håret igår, och jag sprang precis en runda med min hund som gick ovanligt fort och bra. Idag när jag fikade med min kompis såg jag den vrålsnygga bartendern jag har en liten crush på. (Har endast pratat med honom när jag lite onykter beställt drinkar, men skitsamma, han är så snygg så det räcker att titta på honom). Sist men inte minst så har vi en stor godispåse här hemma!

    Hoppas din helg blir superbra!! Ha det gött.

  41. Agnes skriver:

    Steg upp 05.45, sjöng för mig själv pga rädd för mörkret pga fegis sedan skräckfilm (ALDRIG MER), känner värk i axel rygg och käke samt mensvärken från hell och det första jag ser när jag kommer fram till hållplatsen är ”Ont? Alla är välkomna till vår rehabilitering /Närhälsan”. Ha-ha. Så, jobbar i fosterställning och vill kräkas, tills hon jag jobbar för ger mig tre timmars rast för ”du måste ju få vila, så du orkar”. Åker hem, får choklad i sängen av snäll människa. Nu åter på jobbet, bara åtta timmar kvar. Å imörra ska jag gå till bibblan och leta ”en ö i havet”.

  42. ALiCE med ICE skriver:

    Hey Master, bästa bloggaren och poddaren (tillsammans med Martin då) EVVAH. Jag hänger i Toulouse, gör andra året på min kandidat här och pluggar historia på Toulouse universitet. Det är fett svårt med föreläsningar på franska och ett helt annat system men än så länge är det ca va! Har dessutom börjat träffa en sjukt fin tjej lite grand, och om det fortsätter vara så trevligt att ses kanske vi blir mer än bara vänner. Hoppas! Nu: plugga vidare. Sommar(faktiskt sommar här förtfarande ju, hade shorts idag och svettades asmycket på väg från tunnelbanan pga asvarmt)kramar från Toulouse!

  43. s skriver:

    HEJ!

    enda ljusglimten i mitt liv nu är att jag åker till usa och kanada i vinter. ska plugga marknadsföring nästa termin på ett universitet i kanada, och spenderar helgerna i seattle. åker helt själv med noll förväntningar. gah!!!

  44. Fanz skriver:

    Men åh vad himla mysigt det här är! Som en liten snapchat från ett ögonblick av allas liv.
    Jag fladdrar mest omkring i staden jag bott och pluggat i under de senaste 3,5 åren (TRE OCH ETT HALVT ÅR?!?!?) och tänker att jag nog snart borde bestämma vart jag vill ta vägen när jag tagit min examen nästa termin. Men istället för att söka framtida boenden och kolla upp utomlandsplugg, tar jag tag i att bestämma träff med ett ragg (som inte alls är någon direkt stjärna, utan egentligen rätt trög) så att en kan få sig lite jävla närhet iallafall.
    Tänker väl mest att saker och ting ordnar sig och att det är lika bra att spela ut alla *ung och slarvig*-kort innan jag fyller 25 om någon vecka (fyfan hjälp).

  45. ElinT skriver:

    Hej och Hola! Jag sitter i en bergsstad i Nicaragua och tittar ut på regnet. Här ska jag bo i fem månader och jobba med export för ett kaffekooperativ, det är en typ av praktik jag fått som finansieras av SIDA. Blev klar med studierna i våras men kände inte för att växa upp riktigt än så det här blir nog en lagom bra verklighetsflykt. Allt är lite random, väldigt läskigt och jag känner mig lite ensam just nu. Men det gör en ju kanske alltid första dagarna på nya ”jobbet”. MEN samtidigt älskar jag landet, grönskan, aporna och att det går att köpa mango och avocado för typ 2 spänn styck. Så jag överlever nog. Och jag kan ju alltid gå in på din blögg och då känner en sig lite som hemma! Tur att den finns! ABRAZO

  46. L skriver:

    Mår så himla dåligt just nu, hela mitt liv är uppochner och jag försöker bara fokusera på att andas och överleva dagen. Mår lite bättre av din blogg och podden <3

  47. A skriver:

    hej hanna. fan, skulle kunna skriva en novell här om hur 2014 börjar se rätt bra ut till slut efter ett svajigt kärleksliv och annat jobbigt men jag ska fatta mig kort med att berätta höjdpunkten: är inne på 7:e och sista högskole-terminen och ska på ARBETSINTERVJU imorgon för ett jobb som jag då alltså har utbildat mig till i snart 3,5 år. är så nervös och spänd. och jag är kär i min kille igen. och ska dricka bärs med efterlängtade vänner imorgon kväll. ska bli så JÄVLA gött, då är intervjun och en veckas nervositet över! lever life så att säga. pöss

  48. Errricka skriver:

    Med risk för att låta som en Sandra Beijer-läsare:
    Har äntligen börjat skita i den där killen som varit i min hjärna i typ två år men som är så himla TRÅKIG?? Fattar inte att jag inte sett detta förens nu?! Blind en blir ibland, aja.

    Annars då – försöker stå ut sista året på naturlighet men ärligt Kemi och Fysik 2 suger så hårt.

    Imorn ska jag ha den obligatoriska fredagsfikan, labba med min roligaste klasskompis, dricka bärs, gå på Thomas Stenström och ba NJUTA. Älskar dig Hanna puss hej ha en bra helg!

  49. Kvälla skriver:

    Hej Hanna! Vill berätta för dig och hela världen om att jag har pausat plugget, ska iväg och volontära i centralamerika i flera månader och jobbar gärnet nu för att få ihop allt men det absolut finaste i mitt liv just nu är att jag och min bästa vän gick en promenad ikväll och ska käka tapas imöra bara vi två och fira 15års vänskap. Älskar honom så mycket och tar vara på att vi bor i samma stad just nu. Önskar verkligen alla en sådan vänskap. God natt och lycka till i Lantzkampen!!

  50. Anna skriver:

    CYKLAR MASSOR, i Montreal där jag bor för hösten! Faantastiska cykelvägar här alltså. Även lärt mig mecka i och med att jag lyckats sabba hjulet två gånger (och därmed uppfyllt min dröm om att vara en såndär tjej som kan ”fixa” saker). Imorse tog jag lyckligt ovetande cykeln istället för bussen i solskenet, roligt nog blev det überhöstväder och typ monsunregn på hemåtvägen. Det var mysigt :) Kram till master!!

  51. Kvälla skriver:

    Förresten! Läste igenom lite kommentarer nu och om Emilia som skulle till Costa Rica på onsdag vill byta mail med mig och kanske mötas upp i San Jose så hade det varit kul! Dock åker jag inte förrän i november men om du är kvar så!

  52. Malin skriver:

    Bor i en liten stad i norra Sverige och allt känns så jävla tråkigt nu. Sommaren var fantastisk men nu flyttar verkligen alla härifrån, inklusive min sprillans nya crush… Försöker hitta ljus i höstmörkret men det finns liksom inget att göra, ingen ny människa att träffa. Aja jag har ändå ett asgött jobb och snart är det sommar igen och sen ska jag leva life så inni helvvv och resa och plugga någon annanstans än här.

  53. Nadine skriver:

    Jag är jätteglad för på lördag ska vi hämta fler getter, vi har 2 nu och vi ska hämta 6 till!!! Så himla kul. Har bestämt namn på dem: Astrid, Alma (kom på nu att din systerdotter heter så, så jag får döpa den sötaste till det, okej?), Ofelia, Iris, Emmy-Lo och Tova-Lie. Så nästa år kanske det blir egen chevre… Imorgon kommer en av mina gamla vänner hit, jag ska laga god vegetarisk mat (hon har länge varit veggo och jag har slutat köpa kött i affären för ett par veckor sen), hoppas hon gillar det! Hon och jag festade konstant för 5 år sen och nu lever båda stillsamma liv, dock ändå väldigt olika sådana, så det är kul att träffa henne.

    Jag vill också säga att jag älskar din blogg. Du har inspirerat mig så otroligt mycket, jag är feminist tack vare dig och anti-rasist. Så mycket jag har lärt mig och insett tack vare den här underbara bloggen och jag tipsar om den till alla. Du är bäst Master! <3

  54. M skriver:

    Gud vad alla dina läsare är ute och reser…..very exotiska platser också. Najs. Själv längtar jag väl också bort lite, men sista året på gymnasiet går bra ändå pga går estet bild<333 vill bara måla i resten av livet!!!! Idag var jag på ikea med min bff och fikade asså kaffe och kanelbulle FEM KRONOR. varför är man inte där varje dag? Så jävla mysigt. Imorgon ska jag på oktoberfest!!!! Med massa läskiga personer jag inte känner och min kompis gf som är ganska otrevlig.......men det kommer finnas öl i mängder så det är lugnt. Nu ska jag meditera lite gonatt<3

  55. Ida skriver:

    Är just nu på utbyte i Danmark! Har varit jävligt tungt såhär till en början med allting nytt då man inte känner någon här och saknar min kille och alla kompisar där hemma som fan. Ska vara här tills januari men vet inte om jag pallar alltså.. Har du någon erfarenhet av längre resor på egen hand? Ska man bara vänta och se om det blir bättre trots att man mår rätt så bajs redan?

    Tack för en sååå bra blögg hp!!

  56. Klara skriver:

    Idag har jag varvat häng med pensionärerna på vårdcentralen med mail från skivbolag för snart nalkas mitt livs första låtsläpp. Det händer nu! Den klyschiga drömmen från när jag var 13 händer. Nu.

  57. Vera skriver:

    Ligger i sängen. Snusar <3 surfar.. Hade en as jobbig dag på jobbet pga jobbig praktikant, Hade pms-utbrott över mitt hår och upptäckte att jag börjar få urinverksinfektion.Längtar hem till landet, kom till sthlm i mars och har inte haft tid och skaffa ett liv pga mkt jobb. I just want some friendzzzz. Saknar mina hemma.. Men blev kär i en människa härifrån så vadskamangöra. Jag älskar och läsa om allas tillvaro! Så mysigt. Ha en fin kväll alla. Godnatt!

  58. Linnea skriver:

    Ligger vaken på jobbet (sovande jour) och har smått ångest över min utbildning…4,5 år på universitetet och ytterligare 2,5 år för att jag vill plugga något annat. Denise som kommenterat ovan gav mig lite motivation. Det jag vill jobba med känns långt borta…mitt hår har dessutom blivit skittorrt från det ena till det andra haha som en stäv tunn trasseltuss. Well well vad är utseendet dessa dagar. Imorgon ska jag hem och skriva tenta, längtar inte.

  59. Cajsa skriver:

    idag är jag fredagspepp! ska bli skönt med helg för imorgon åker jag till Göteborg dit mina kusiner har bjudit mig som en födelsedagspresent. det vankas shopping, mys och utgång! ha en toppenhelg!

  60. Matilda skriver:

    Jag fyller 25 år idag! Jag startade dagen med att försova mig lite på jobbet så nu får min brukare snabbduscha innan jobbet… Igen. Hoppsan! Men hen sjöng att hen älskade mig när jag sa att det var min födelsedag!

  61. Sofia skriver:

    Jag dricker morgonkaffet, var en god flickvän och gick upp tidigt tillsammans med min pojkvän fastän jag kunde sovit hur länge jag ville. Igår kväll var vi på stand up! Jättebra vare. Och nu blåser nån jävel med sån där lövblås utanför fönstret. Hatar lövblåsar.

  62. Kristina skriver:

    Hej! Jag ska flyga hem från några dagars semester i Barcelona idag. Har öroninflammation och är jätteflygrädd men är ändå pepp på att komma hem till fredagsmys med idol och tacos efter en sjukt varm och intensiv turistvecka och massa iberico y patas bravas… Kram

  63. ulrika skriver:

    Är rädd att min kommentar kommer vara världens deppigaste!

    Har bråkat extremt mycket med min pojkvän, som bor i USA (långdistans going on three years, ”bara” lika länge kvar..), men igår var första gången sedan vi sågs i augusti som vi skypade utan att bråka!

    Stressad över plugget, läser fyra kurser utökat så istället för 30 poäng läser jag 47,5, vilket är extremt mycket!! Missade föreläsningen imorse, igår och förra fredagen för jag försov mig.. Är så trött! Men ska hem till sverige imorgon och plugga en hel vecka :D Längtar till jag får någonting gjort!

    Har också bokat biljett till Thanksgiving hos min pojkvän, och igår bokade han hem hit över julen! Av de sista fyra år har jag firat jul hemma en gång, så denna gången blir verkligen nice!

    Nej nu ska jag väl skynda mig till uni…
    Kram!

  64. Emma skriver:

    Bäste Hanna! Tackar som frågar. Jag spenderade gårdagen med att försöka plugga medan jag väntade på att flickvännen skulle komma hem från jobbet. Vi skulle prata om vi skulle göra slut eller ej.
    Pluggandet gick väl sådär. Hade dessutom inga böcker, då jag i onsdags natt när vi typ hade gjort slut över telefon och jag gick ut på en promenad för att inte bryta ihop, lite spontant hoppade på tåget hem till Stockholm (jag pluggar i annan stad) där flickvännen bor. Kom bankandes på hennes dörr runt halv 1 utan förvarning då hennes mobil lagt av. Var detta jättecreapy eller fint gjort? Hon blev glad i vilket fall.

    Så grät väl mest ögon ur mig igår. Men vi löste saker och är fortfarande tillsammans. Men den här jävla distansen alltså, vet inte hur folk gör. Jag blir galen.

    Idag ska jag bli full. Det ska bli gött.

  65. Mvh skriver:

    Jag sitter och eftermiddagsfikar banan, choklad och kaffe i mitt pyttelilla DELADE studentrum i Hong Kong där jag bor den här terminen.
    Ikväll ska jag ut! Hurra!
    Jag har också haft flow idag med plugget och mitt känsloliv. Skål master!

  66. Sara skriver:

    Jag har börjat plugga och gått in i första tentaperioden. Är svinstressad! Är på skolan hela tiden, dygnet runt från 09-18…:::: Nåväl. Imorgon ska jag öla med några klassisar. Så glad att jag lärt känna massa nya kul personer som är snälla och skrattar åt mina skämt!

  67. Mimmi skriver:

    Jag började i början av september att läsa en grundkurs i Medie- och kommunikationsvetenskap och har träffat så många gosiga personer där! Vi är i en klass om 110 personer och jag har fått typ världens bästa lilla seminariegrupp, vi skrattar och har det så gosigt! Det liksom pirrar lite i magen när jag ska gå till universitetet och jag har inte känt denna känsla på så himla länge, är liksom så glad när jag kommer hem för att dagarna varit så bra? Älskar det.
    Ikväll ska jag och min pojkvän + bästa vän gå ut med min kusin som fyllde 18 år förra veckan, hans allra första utgång, så gulligt och kul!
    HA EN BÄST FREDAG! <3

  68. Sofiaii skriver:

    Åh, jag tar ju såklart denna chans att anonymt pladdra på om mitt elände. Har nyligen vart sjukskriven pga stress, är nu tillbaka och jobbar i lugnare takt, men VANTRIVS och vill bara säga upp mig, men borde man inte ha fått nytt jobb först, och jag vet inte ens vad jag vill göra med mitt liv, alla andra vänner och pluggbuddies har ju så jäkla bra jobb och är duktiga medans jag själv ju bara är dålig och misslyckad inom alla områden. *livskris* Längtar efter en annan tillvaro än det här…. I övrigt så väntar jag på min jävla iphone 6 plus som aldrig kommer till teliabutiken. SNARK. (riktigt ”mysig” läsning det här, förlåt)

  69. Kim skriver:

    jag fick för några timmar sen reda på att jag fick lägenheten jag vill ha! Efter 6 år ska vi separera och jag ska för första gången bo själv, bestämma allt själv, börja dejta igen?? Det är så läskigt men ändå känns det som att något stort väntar på mig. Det är dags för MIN TID nu och jag ska lära känna mig själv och leva för mig själv. Så pirrigt!!!

  70. Lollo skriver:

    Hej master! Jag sitter på jobbet och längtar tills jag får åka hem. Då ska jag pussa på mina fina sambo! Längtar till det varje dag! Varje gång du skriver fint om Anton så tänker jag på min Anders och på hur underbar han är, det är så himla fint att känna så. I december har vi bott i hop i 3 år!
    I helgen ska jag på fest till en tjej som jag blev kompis med i somras på en möhippa, jag känner inga andra gäster på festen så det ska bli läskigt och kul!
    Ha en fin helg! KRAM

  71. Gutterflower skriver:

    Hehe ja, precis just nu sitter jag på jobbet och läser din blogg istället för att ta tag i alla viktiga saker som jag borde pyssla med. Så kan det gå! :P I övrigt ska jag på en date efter jobbet och jag känner lite att man kanske borde känna sig lagom taggad då när det allra första med en person men jag är fullständigt nollställd. Tycker varken det ska bli roligt eller tråkigt, är bara så där rycka på axlarna, couldn’t care less, obrydd. Skönt att slippa neverna innan men samtidigt, är det värt att gå på en date med en människa man inte ens är glad att man ska träffas? Perhaps not… Men jag ska dit iaf och försöka vara social. Blir spännande hur det här går. :P

  72. Matilda skriver:

    Livet är bra just idag, är arbetslös och $$$ börjar rinna ut men idag unnade jag mig att köpa nytt kaffe så jag njuter av det (+ chokladbit) och ska snart iväg och försöka styra upp lite i mitt liv. Allt ordnar sig!! Hallelujah!! (Om två dagar kommer jag vilja hoppa framför tåget men det får man ta då :))

  73. Anna skriver:

    Hej! Idag är det ingen vanlig dag, för det är min artonårsdag! Jag har blivit uppvaktad på morgonen och i skolan av mina otroligt gulliga och omtänksamma klasskompisar. Denna endorfin-kick behövs verkligen eftersom att jag sedan skolan började har stressat mej igenom varje vecka i ett tempo på ca 110%, livet som naturare……
    Ikväll blir det hemmagjord pizza, familj, kompisar och en bilrunda i Norrlandsskogarna med överjordiskt bra musik.
    Detta kommer bli en fin dag helt enkelt, hoppas du får en rolig och underbar helg master!! :*

  74. Johanna skriver:

    Hej Hanna. Har precis flyttat till ny stad för att plugga, trivs med staden och plugget, men känner mig så ensam. Vet inte vad det är för fel på mig. Tycker faktiskt själv att jag är en trevlig och kul person, men har så himla svårt att skaffa vänner. Har alltid haft och jag vet inte varför. Jag har träffat mycket folk sen jag flyttade hit men ingen som jag lärt känna speciellt bra. Bara massa ytliga kontakter. Tycker det är så himla svårt. Hur gör man? Det känns ju så himla lätt och självklart för alla andra. De bara är sig själva liksom. Och jag försöker vara mig själv men det känns inte som att det räcker till. Blir så sjukt självmedveten och självkritisk i sociala situationer med nya människor. Nedvärderar mig själv och ser mig som mycket sämre än alla andra. Och jag vet inte hur det blev så. Borde gå och prata med någon men vet inte ens vart jag ska börja. Träffade en kurator för ett tag sedan men hon fick mig nog bara att må sämre egentligen.
    Förlåt, men just nu så känns det bara så himla jobbigt.

  75. Rebe skriver:

    Jag sitter hemma och snorar sedan fyra dagar tillbaka. Det är otroligt händelselöst men lyckligtvis kommer inte stressen åt mig helt totalt, nu när min hjärna tänker trögt som honung rinner. (Jo lite stressad blir jag alltid, för som student hamnar du ju garanterat efter i skolan, kompromisslöst när du är sjuk. Och ingen håller dig om ryggen: flunkar du tentan så är det ju ajöss och lycka till. För en jävla febers skull). Levde loppan i helgen och sprang snabbare än vanligt i måndags så jag lever på minnet av att EGENTLIGEN ha ett liv. Nu är mitt liv Maria Wern-filmerna men har snart sett slut dem… åh nej!

  76. Wuuuut skriver:

    Så himla kul att läsa vad alla gör och har för sig, alla verkar vara så himla mysiga och vettiga människor.
    Sitter och pluggar just nu till en tenta, och jag hatar egentligen att plugga men ska göra det i 3,5 år till. Wohoo. Sitter mest och pillar mig i ansiktet och läser Hanapee. Ifrågasätter mina livsval (alltid lika trevligt) och undrar om mitt förhållande är rätt (också en väldigt härlig känsla).
    Men på tal om alla bra människor här, finns det någon som vill ta en öl i Malmö nån gång inom snar framtid? känner att jag vill träffa nya braiga människor, och det känns som att här är rätt plats för att hitta någon sådan. :)))
    Något opretentiöst, mysigt och lite läskigt helt enkelt. Anyone?

    min mail är strangetimesishappening@gmail.com

  77. top wordpress plugins skriver:

    I love your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website
    yourself or did you hire someone to do it for you?

    Plz respond as I’m looking to design my own blog and would like to find out where u got this
    from. thanks a lot

  78. charlotta skriver:

    Är hemma över helgen efter en månad i London, mitt nya hem och min nya stad. Har saknat mamma och pappa och min hund nåt så fruktansvärt, så nu bara myser jag här hemma med dem. Ahhhh livet <3

  79. Amanda skriver:

    http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article19674644.ab
    https://www.facebook.com/BigBrotherSverige/posts/873304442702753

    :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

    Kan du snälla skriva något om detta?

  80. J skriver:

    Fan va göött, får man hänga på elllää? Själv är jag så djävulskt trött. Tog en högskoleexamen i somras och nu pluggar jag igen av någon anledning, och jobbar extra som forskningsassistent. Men jag är så less på allt att jag bara vill skita i det och öppna en kaffebar istället. Göra kaffedrinkar hela dagarna, flörta och hänga med gästerna. Men nu ska jag fan baka äppelpaj och sova.

  81. Malin skriver:

    Sitter hemma i min lägenhet i Berlin och är sjukt glad över att det är helg och att jag därför slipper ga till mitt trakiga jobb imorgon. Min pojkvän är dessutom borta över helgen vilket innebär att jag far ha min nyinköpta vinflaska för mig själv, wwiiiii! :D

  82. Anne skriver:

    Gjorde slut med min pojkvän i veckan efter att ha varit tillsammans i flera år. Värsta dagen i mitt liv. Fick feber från helvetet dagen efter och haft det i fyra dagar nu, hoppas på att bli frisk snart! Denna vecka har alltså varit helt otroligt sämst. Beslutet om att göra slut känns ändå rätt och jag går vidare mot världen själv nu mera. Jag vill ha kemi och passion i ett förhållande och inte endast trygghet och en vänskap. Fler borde ifrågasätta sina förhållanden. Många drömmer nog i smyg om den där personen som skulle snurra hela deras värld, om man inte redan träffat den såklart.

  83. Tina skriver:

    Jag ska volontärs i Tanzania:D:D:D

    Fick reda på detta för två dagar sedan. Fått en volontärplats på ett hem för kvinnor från svåra förhållanden. Ska lära ut engelska och lite kontorsarbete. Tror verkligen på den här organisationen så det känns superkul (och läskigt samtidigt).

    Kram!

  84. Stina skriver:

    Vaknade av att det kröp en (vad jag tror var en vägglus) på min kudde. Saneringsbolaget har ingen tid förrän på torsdag… Så ska alltså samsas med dessa monster i nästan en vecka till. Är inte ens säker på att det var en vägglus (har inte rest på flera månader så var kommer de ifrån????????), men better safe than sorry. Kul sätt att starta helgen på!!

  85. Madde skriver:

    Jag sitter och gråtskriver en text om vad min blogg och mitt feministiska engagemang handlar om egentligen. Om att slippa se Alliansen benämnas på lokaltidningens insändarsida som Fredrik, Göran, Jan och LILLA Annie. Om att slippa höra sin bästa vän berätta att hon som femtonåring sög av två killar på en toalett på en fest mot sin vilja, samtidigt som jag aldrig varit i närheten av att höra en killkompis nämna något liknande. Om att kvinnor ska få kliva bort från speglarna där vi står och letar fel på våra kroppar och istället gå ut och göra det vi älskar och är så jävla bra på. Har ägnat kvällen åt att dricka rödvin och läsa feministisk litteratur, vilket har varit fantastiskt. Känner ändå väldigt mycket hopp trots att jag ikväll sitter och gråter för att patriarkatet KAN DRA ÅT HELVETE. Jag är 21. Min klass på universitet består typ av 125 feminister. Feminismen är självklar i hela min umgängeskrets och jag ser hur person efter person även utanför denna börjar närma sig ett feministiskt uppvaknande. Ägnar varje middag åt att så frön i mina föräldrar för vilka mycket av detta är nytt och främmande. Jag sitter och älskar Zara Larsson för att hon är bäst och för att min 10-åriga kusin har henne som idol precis som så många andra tioåringar och det är så himla lovande. Är taggad på den här feministiska vågen och på att bara köra, det känns som att vi är påväg att förändra samhället på riktigt. Tack för att du är en viktig del av det! Jag och majoriteten av mina vänner fick vårt första feministiska uppvaknande tack vare dig och nu är flera av oss engagerade på våra diverse vis. Du rullar liksom ut snöbollar som bara växer sig större. Kram!

  86. nadja skriver:

    Just nu hinner jag inget annat än att träna och gå i skola på vardagarna. På helgerna åker jag hem till min älskade by, föräldrar och hund. Myser på, dricker te och bakar som aldrig förr! Märks att det är höst :-)

  87. Astrid tecknare skriver:

    Hej Hänna!
    Jag ligger på min madrass och käkar choklad.
    Vill göra massa saker idag men min hals svider och jag har förkylnings-fobi… Så spännande var det.

  88. Hanna skriver:

    Känner sån kärlek till dig Hanna.

    Du är cool, smart och härlig. Du har väckt mitt politiska intresse till liv och viljan att förändra.

    Det du gör är så jädra viktigt. Fortsätt så!! <3

  89. Ellinor skriver:

    Hej!
    Jag är i Krakow med min bästa vän. Min ena bror har precis fått barn och jag grinar till varje bebisbild. Fint. Mindre fint är att vi inte vågade gå på queerklubb här för att vi läste om våldet mot hbtq-personer i Polen. Men jag har i alla fall nyss sagt till den andra broren att jag inte ba gillar karlar utan alla, det var bra. Och jag njuter varje dag fortfarande av att jag inte längre är ihop med mitt ex som bröt ner min relation till min kropp. Så jag är helt genuint lycklig liksom ända in och ut idag och andra dagar.

  90. Julia skriver:

    Jag hoppade av min universitetsutbildning för några veckor sedan. Har nu flyttat hem till landet igen hos mor och far. Jobbar och samlar pengar för att så småningom kunna resa ut i världen. Kanske Australien? Tågluff i Europa eller varför inte USA? vi får se. Vissa dagar är det mindre bra, då ångest och ensamheten tar över, men mestadels är livet bra. Tur att det finns så fina människor i ens närhet som man kan hänga med!
    Kram på dig Hanna

  91. Alice skriver:

    Har precis insett att jag är förbannat nykär ( :D:D:D:D )

  92. Elin B skriver:

    Jag bor på Island och kämpar med att försöka skaffa mig ett socialt liv. Umgås annars typ bara med mina chefer på jobbet (som jag också bor hos) men det räknas ju liksom inte riktigt… Men annars är jobbet, som hästtränare, fett underbart och utmanande och spännande och roligt och precis allt jag vill göra så det är ju skönt! Ska bara fixa lite folk att umgås med så är allt perfekt typ.

  93. alexandra skriver:

    hej hannizz! sitter i mitt barndomshus och pluggar röven av mig. (dvs varvar facebook med instagram och twitter. classic!) imorgon ska jag tillbaka till malmö/lund där jag precis börjat plugga på universitetsnivå. det är så jävla läskigt? är ju dum också och tänker att ”alla andra hänger med och fattar vad som händer” medan jag själv står utanför bubblan och ba ….?! men nog om det. i januari har jag läst klart min första kurs och står utan boende och utan planer. igen. det här eviga ovetande krånglet!!!!! blir skogstokig. halva mig vill ut å leva looooppan och ba ta en driiink i nå’ tjusigt land som har sommar året om och liksom ”hitta mig själv” (japp är 90-talist javisst) medan andra halvan tänker MEN FÖRFAN nu får du börja växa upp. börja plugga nu för kommer ju ändå ske förr eller senare. lika bra att få det gjort.
    aa du hör ju. här är det livat.
    (& måste säga att när jag ”pluggar” så FINNS det typ inget roligare än när jag ser att du uppdaterat din blogg. får lyckokänslor för att du känns så äkta. ÄLSKAR att du vågar visa så mycket av dig själv.)
    och btw – har sett dig live två gånger. första gången på way out west 2013 (dog!!!!) och andra gången i stockholm (du gick med anton = dubbel-dog!!) KRAM

  94. anna skriver:

    Hej Hanna! Jag är just nu sjukskriven för jag har opererat min hand.
    Jag kör med min sjukgymnastik för att få tillbaka styrkan och rörligheten i handen, det går skitbra med övningarna men det känns inte riktigt som det gör något skillnad men sånt här ska ta tid (ett år…). Jag slipper iaf smärtan jag hade INNAN operationen… for fuck sake.

    Egentligen så funderar jag på vad jag ska göra med mitt liv.Läkaren säger att jag ska ta det lugnt i ett år så något att plugga vore bra men då är ju frågan ”vadfan dååååå??!?”. Mina betyg är ganska skit eller ja, kunde varit bättre. Just nu skulle jag vilja resa arslet av mig eller flytta? Liksom ”fuck it” ”yolo” på ett bra sätt! Varför inte???

  95. Nikki skriver:

    Lite såhär i efterhand så vill jag också dela med mig.
    Jag har nyligen börjat på Konsthögskolan i Bergen! När jag fick veta att jag var antagen skrek jag rätt ut (faktiskt på riktigt) men när jag sedan flyttade hit, ensam och omringad av höga berg i ett nytt land och på en ny skola där allting är helt annorlunda än allt annat jag någonsin gjort, då ville jag bara hem till mamma & krypa ner i hennes säng, äta godis och kolla på Morden i Midsomer.

    Men det är väl så i början & nu börjar det kännas bättre igen. Jag är otroligt glad att jag har fått ta ännu ett steg in i konstvärlden och får lov att syssla med det jag älskar mest dagarna långa. Omställningsångesten och prestationsångesten lägger sig tids nog, det vet jag.
    Tack för världens smartaste och roligaste blogg.

  96. Elin skriver:

    Hej Hanna!
    Jag är helt i virrvarr. Har kommit in i studentlivet och pluggar drömutbildningen, vilket är underbart. MEN denna utbildning ligger i Umeå, och jag kommer från västkusten. Det är för en nittonåring sjuhelsikes långt bort. Saknar min pojkvän och min familj varenda dag och jag funderar på ifall jag verkligen har gjort rätt val. Men sedan kommer jag ihåg att denna utbildning är en av mina drömmar, och nog borde jag väl fixa fem år hemifrån, eller…?

  97. Ylva skriver:

    Vet att jag är lite sent ute men älskar att läsa alla små vardagsberättelser så jag tänkte dela med mig av vad som händer i mitt liv! Idag firade jag ett år tillsammans med min flickvän och det känns helt sjukt att jag som tidigare aldrig har varit tillsammans med någon nu har haft ett förhållande i hela 365 dagar. Så mycket firande blev det väl inte egentligen, vi satt bredvid varandra i ett bibliotek och pluggade hela dagen, men det var fint det också. Sista året på gymnasiet är spännande, stressande och otroligt läskigt, fördelen är dock att en inte hinner tänka på framtiden på grund av allt skolarbete. Kram!

  98. Johanna D skriver:

    Hej Hanna!
    Jag har snart bott i Paris i två månader, ville inte plugga efter gymnasiet och ville fly Svergie så nu jobbar jag som Au Pair. Det har gått bra hittills, men just idag suger det massor. Jag längtar hem, jag är förkyld och jag började grina framför barnet vid frukosten. Men håller ljuset uppe för om en vecka kommer min pappa, och om två kommer mamma! Det är dock så drömmigt att bo här, och ibland förstår jag inte att det är mitt hem. Men var på IKEA igår och åt Sverigemat och köpte Kalles så ska försöka mota bort den där hemlängtarnen.

  99. Esther skriver:

    Åh jag vill också! Så himla fint att läsa allas berättelser.

    Jag ska egentligen ägna dagen (och veckan ) åt att tentaplugga. Första terminen på civilingenjörsprogrammet! Vi är typ 8% tjejer i min klass och det känns lite hårt. Men annars trivs jag bra. Hade dock varit skönt att känna att man kan fokusera på skolan.. Men mitt liv är/har varit så fullt med sjukdom och död och cancer och ångest att det är svårt. Tur att skolan ligger nära sjukhuset, så man enkelt kan gå förbi och säga hej efter föreläsning.. Har sån ångest då allt bajs jag har/haft gör att jag orkar ingenting men jag vill ju! Jag vill så mycket! Jag vill lära mig allt om hela världen och klara min utbildning och orka jobba och orka göra massa roliga saker. Men istället ligger jag hemma och gråter över alla jag känner som har dött i cancer. Hur ska man orka fortsätta?

  100. Matilda skriver:

    Vad gött det var att läsa allas kommentarer, fick mig att bli lite pepp och inte tänka samma gamla invanda tankar om vad jag borde göra idag som jag inte gjort än, typ skriva CV. Jag är i ett sånt mellanrum i livet just nu, är typ klar med min utbildning men har inte tagit tag i att söka jobb eller praktik. Dör på alla som gör saker men också på mig själv som faktiskt bara slappar. Ska gå en praktikkurs i november som jag bara väntar på ska börja men jag har inte sökt en enda plats hittills, kommer därför få en tråkig plats tilldelad mig istället. Eftersom jag sa upp mig från mitt i längden astråkiga jobb i slutet av sommaren så gör jag verkligen INGENTING nu. kollar på fina kläder på internet och började dejta på tinder av ren uttråkning. Vill bara ha en katt NU och en kille att sova med ungefär varannan natt. kan ingen bara skriva mitt CV + personliga brev åt mig?? varför är det så svårt för mig?? Ska iallafall spendera 10 dagar på landet nästa vecka, med djur och skog. Jaja. tack för bästa bloggen & podden!

  101. Sofie skriver:

    Håller på o repar mig från en förlossningsdeppis. Vilket stressar skiten ur mig *nu måste jag väl bli braaa* Har under sjukskrivningen lyckats gifta mig samt ha ett dop och nu när allt är avklarat så e det liksom, tomt? Så fruktansvärt tomt.

  102. Emma skriver:

    Mitt liv är upp och ner, läser till undersköterska och det är sjukt kul :) Men sen ska jag och min sambo separera och det känns bara skit…. Att tillägga vi har en dotter tillsammans på 2 år. Trots detta hoppas jag på ett bra 2015 och att jag får ett jobb då när jag är klar med skolan.

  103. Heather skriver:

    Jag är fortfarande i chock och förvånad över denna stora mirakel som hände i mitt liv, jag har ställts inför ekonomiska svårigheter eftersom jag förlorade min make. Jag surfade på internet en trogen kväll när jag såg kommentarer av människor som talar om hur Mr Camille Joel har hjälpt dem att upphandla sina FN Arv fonderna. Alla är qaulified för detta medel. Jag trodde inte, men jag väljer bara för att ge det ett försök och jag kontaktade honom via denna e-post (camillejoelprivate@gmail.com) och jag blev tillsagd vad man ska göra, även om jag blev ombedd att presentera följande: – min födelseattest , International Passport / ID-kopiering och personuppgifter. Till min stora förvåning, när jag gick igenom processen enligt anvisningar från Mr Camille Joel, fick jag ett mail senare comfirming att mina kompletta arvsfonder har godkänts i min fördel. En ATM VISA KORT skickades till mig och jag var Eble att återkalla och överföra pengar till min personliga account.I har aldrig sett den här typen av ett mirakel innan. Jag uppskattar verkligen den trogna arbete Mr.Camile Joel i mitt liv och Gud välsigna honom för det goda arbete han gör. Du kan också ta kontakt med denna typ och trogen man för din arvsfonder via sin e-post: (camillejoelprivate@gmail.com). Välkommen att ringa / text honom på (27842243775). Du kan också Skicka mig ett mail på (heather.norma@yandex.com), om du inte kan nå honom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla