Fortsätter fly söndagsångesten

22:49 2014-11-02

bild_2014-11-02_kl._22.23.jpgbild_2014-11-02_kl._22.24_2_0.jpg

ÄLSKADE!!!!!!!

Vet ni? Jag fick ingen bra bild på min nya jacka idag. Men det är en grön bombarjacka från Gant. Jag får fixa bild i morrn. Idag har jag gjort det bästa för att fly söndagsångesttankar (som jag tyvärr har trots att jag har ett roligt jobb osv.). Detta gjorde jag bäst genom att fika på Wiener Café, köpa en leopardklänning (se den i bakgrunden) och en middag på Urban Deli. Gick dock inte över :-))))

Aja. Vissa av er fattar nog inte vad jag menar när jag snackar om söndagsångest. Men tänker (ops hoppas) att många faktiskt gör det?? Eller några i alla fall. Hoppas jag. Känslan av att varje söndag är ett vakuum. Att världen står still. Att allt sluter sig och jag inte har något att grabba tag i. Mmm precis så.

Men brukar hjälpa att blicka framåt. Dags för veckoschema:

Måndag.
Kontorsjöbb.
Spela in pod med Martin!!

Tisdag.
Äta en parisisk frukost från Cointreau.
Spela in en pod med TSKNAS (soran ismail, aron flam & petter bristav)
Spela in ett inslag där jag testar Parkour…….

Onsdag.
SÄNDNING! MVH Talkshow alltså. Intervjuar två killar från SVT’s nya serie Parkour.

Torsdag.
Kontorsjöbb.
Middag med mitt gäng.

Fredag.
Mamma och pappa kommer hit!!!

Lördag.
Försöka få stamcellerna att inte bli överkörda etc.

Söndag.
Då börjar ångesten om. Äkta mys.

 

…HAR NI ANTECKNAT DETTA???? ÄR DETTA INTRESSANT??? Vet ej, men det hjälper mig.

20 kommentarer | “Fortsätter fly söndagsångesten”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. agnes skriver:

    VAAAAAR har du köpt klänningen?

  2. alexandra skriver:

    du har så mycket för dig och göööör så mycket om dagarna! det ger ju en annan lite dos av ångest med ens tomma almanacka liksom. eller kanske mer är avundsjuka… unnar dig det dock!!!!! haha du ba aa tack snällt :)))
    den här kommentaren jag just skrev? så överflödig. kan ju vara därför ingen vill hänga med mig i detta nu hahahah hejdå ville bara säga att du är gryM!

  3. Eliiiiiiiiiiiiiiiiiiin skriver:

    JAAA VAD ROLIGT MED DIG I TSKNAS!!!!!

  4. Salina skriver:

    Vad kul att du ska vara med i TSKNAS!!!! :)<333!!!

  5. Sannaaaaa skriver:

    Jag lyssnar på er (hoppas man inte får stryk om man skriver er även om du är otrolig!!!!) podcast innan jag ska sova. Varje dag i en hel vecka nu!
    Dock är jag arg för jag somnar klockan tre istället för 11, och då är man ju trött i skolan/sover över hela höstlovet. Inte bra!
    Men kram ändå! Ni är mina kompisar!

  6. Sara skriver:

    Åhh Cointreau! Vill också!

  7. Jennifer skriver:

    Hej Hanna!
    Jag gillar verkligen dig. Att läsa din blogg och lyssna på din pod är så härligt. En typ av hemma känsla om en kan säga så :) Det är på något sätt alltid upplyftande att få ta del av ditt liv. Ofta brukar jag vara i samma sinnesstämning som dig och kan känna att den dära söndagsångesten knappt lättat även fast det är måndag nu. Men ibland när jag är nere så är det du som får mig på gott humör :) Tex din bild från lördagsmorgonen! <3
    Min söndagsångest kom igårkväll när min pojkvän åkte hem till sig. Vi har 14 mil mellan oss och det är så jävla jobbigt när han åker och jag blir lämnad ensam i en tom lägenhet i en liten håla till stad. Blir så ledsen och får nästan panikkänsla innan han ska åka, jobbigt som fan för jag vet ju inte hur lång tid det dröjer tills vi ses nästa gång... Kanske inte världens största problem men för mig är det skitjobbigt. Ångest! Men jag har i alla fall någon som jag älskar väldigt mycket och älskar mig lika mycket tillbaka.
    Jag tänkte att om jag delar med mig lite så kanske det släpper en aning?! Vi får se.
    Ha en riktigt skön vecka!
    All kärlek till dig Hanna! <3

    Många kramar från Jennifer

  8. Matilda skriver:

    MAH, måste få lufta. Älskade Soran SÅ MUCHO tills igår när jag hittade hans ex-flickväns twitter @kapolain , och det visar sig att han har ställt abort-ultimatum och övergett gravid GF? Dafuq? Okej, det finns säkert 100 nyanser i det här som jag inte vet något om. Men ändå, besviken. ”Feministisk förebild” not so much…..

  9. Singellivet enligt A-J skriver:

    Det känns som det enda jag bloggar om på söndagar är just söndagsångest…

    Jag tror det hjälper att acceptera det lite. Att man får ha lite ångest en gång i veckan sådär, även om man älskar sitt jobb och sitt liv! :) Eller ha något speciellt inbokat varje söndag, typ en god lunch med en vän?!

    KRAM <3

  10. sofia skriver:

    Om man tittar lite för länge på första bilden så känns som om man är en liten bebis som du precis fött… :D

  11. Elisabeth skriver:

    Men jaaa vad kul att du ska vara med i TSKNAS :D

  12. Elsie skriver:

    ÅÅH ja vad jag känner igen söndagsångesten. Hade också extra mycket söndagsångest i går tror jag. Gick runt och var ledsen/panikslagen och visste inte vad jag skulle göra av mig sjäv. Jaja, men nu är det ju över, eller det värsta i alla fall. I alla fall, det jag skulle säga: Du är bäst, din blogg (och podd) är guld!

  13. Maja skriver:

    Hanapeee, Master, hjälp mig!

    (Varning för rörig kommentar.) Jag hänger lite med en kille nu (jag är tjej)… Han är till 85% fantastisk. Alltså vi klickar verkligen, och har kul (och nice timez) ihop. Han är en fin person som jag tycker mycket om. Men ibland är han bara dum i huuuve. Men, jag visste att han var oresonlig, oförstående och ibland respektlös (alltså inte alls våldsam eller så) när jag började snacka med honom, och därför är det som att jag har överseende att han beter sig som skit ibland. (Vi är inte tillsammans eller så, men vi har en sexuell relation på distans kan man säga.) Och jag mår egentligen inte dåligt av det, även om han provocerar mig. Men när jag försöker analysera det utifrån känner jag mig så feministiskt svag?! Får du nån översikt över detta, kan du hjälpa mig?! Jag vet inte om jag bara borde call it off.

    Hur som helst tack för awesome blogg!

  14. Kim skriver:

    Hanna! Jag vet PRECIS vad du pratar om, jag lider också av sjuk söndagsångest.. har gjort sedan jag var 10 år och nu är jag 25.
    Men en glad nyhet som kan få dig lite gladare!: tack vare din blogg har jag fått en ny vän, vi känner inte varandra så bra än men vi är väldigt lika på många plan och har kul ihop! jag hittade henne bland kommentarerna i ditt inlägg där du frågade vad dina läsare gjorde. vi har druckit öl ihop och i helgen var vi på halloweenfest ihop. det var väl en fin story!

  15. Anna skriver:

    åååh kul med master i tsknas! :)))

  16. Maral skriver:

    JA, VAR ÄR KLÄNNINGEN IFRÅN!?!?!???!?!?!

  17. Nina skriver:

    Åh jag förstår dig, hade fruktansvärt mycket söndagsångest förr i tiden men inte så mycket längre. Har dock börjat få ångest vid andra tillfällen istället så då är det kanske lika bra att ta allt på söndagarna istället! Alltså appråpå att du ska vara med i TSKNAS, vad tycker du om det Soran gjorde mot sin flickvän och sin dotter? Jag tyckte att han verkade vara en så ”himla fin och feministisk kille” men sen 1. ställer han ultimatium till sin flickvän, abort eller jag lämnar dig TROTS att de hade planerat att skaffa barn, 2, Efter att han lämnat sin flickvän efter att hon inte gjorde abort så skriver han en krönika om sin dotter, som han inte ens ville skulle existera. Att läsa hans förra flickvän twitter gör verkligen ont i hjärtat och jag blir bara mer och mer besiviken på män.

  18. ida skriver:

    Men var är tjejerna i mvh?! Det verkar vara mestadels killduos som intervjuas, iaf nu på slutet. In med tjejerna nuuu!
    Ang. söndagsångest vill jag slå ett slag för att fokusera på allt roligt som ska hända i veckan som kommer, samt att omge sig med sjukt roliga människor! Dämpar det värsta.
    PUSS!

  19. Ida skriver:

    Alltså ahhhhhh, första gången jag kommenterar här EVER. Tycker sååå mycket om dig, Hanna! Din blogg är fantastisk och det är så befriande att läsa att alla människor mår dåligt ibland (eller, okej, många i alla fall) trots att en har så mycket att vara glad över?? Gillar verkligen mitt liv, har massa vänner och bra saker som händer men kan inte låta bli att få sådan jävla ångest ibland. Särskilt söndagar. Kan typ låsa in mig och bara ligga och stirra en hel dag. Skäms typ för att prata om det, men när en väl gör det så visar det sig ofta att många är likadana. Känner dock att det bara är en ond cirkel i längden, mår ju ännu sämre av att ligga apatisk hemma och tänka för mycket typ.. Träning är typ det enda som hjälper. Alkohol gör det fett mycket sämre. Vet inte riktigt vad denna kommentaren skulle uppnå, men ja. Vi är fler som kämpar med ångest i alla fall. Puss och all kärlek till dig, Hanna.

  20. Lise skriver:

    Min ångest börjar typ på söndagen och slutar på onsdagen. HEHE. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG