Ma gang

22:35 2014-11-16

skarmavbild_2014-11-16_kl._22.14.50.png

 

HAHA varför ser jag EXAKT ut som en glödlampa på denna bild…? Aja. Igår var jag hos Linso och testade hennes nya soffa. Den var skön. Vi hade också drinktävling som gick ut på att vi alla gjorde olika drinkar som vi smuttade på. Det bästa var att ingen vann pga blev för packade innan det skulle avgöras. Jag röstar dock på Johannas Irish Coffee. 

Johanna är förresten hon först på bilden. Hon brukar se gladare ut. Tre ord som symboliserar henne är: Kunskap, fantasi och sensualitet(?). Andra personen e gödlampan dvs. jag. Sen har vi Linso, tre ord som symboliserar henne är: vanilj, komisk och cool. Bredvid henne sitter Anna, hennes tre ord är: kultur, djur och smart-arg. Längst ut hittar vi Kattis, tre ord som får stå för henne är: *free spirit*, sång och klokhet.

KUL VA! Å LÄRA KÄNNA DELAR AV MITT GÄNG! Tre ord om mig själv dårå: tokig, rolig, knasboll!!!!!

 

….

….

 

HAHAHAHHAHAHAHA

Fyfan.

Finns det något värre än att se sig själv som ”tokig” …?

Vidrigaste är ju att Anton och jag börjat kalla varandra för ”knasbollen nr 1” på ett ironiskt sätt. Men det har nu blivit såpass ofta att ironin är borta och framförallt att människor kring oss såklart inte förstår att det var där det började.

Ryser av tanken på att se mig oss utifrån. Brrrr.

 

ADJÖ.

9 kommentarer | “Ma gang”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. hana skriver:

    Ett stycke kärleksförklaring på ingång:
    Hanna ”Master” Persson… FA-AN va jag älskar din blogg. Varje inlägg gör mig glad, fnissig, konfunderad, berörd, arg, galen eller ger mig någon annan form av mänsklig känsla. Du är liksom DU och din blogg är DIN blogg vilket gör att en liksom inbillar sig att vi alla (läsare+du) också är ett enda stort kompisgäng där alla är kloka och glada. Eller inbilla och inbilla, vi kanske faktiskt är det?

    JAJA enough said, summan av kardemumman: AJJ LAAAAV YÅÅÅÅÅÅ <3333333

  2. Ellen skriver:

    Jag och min pojkvän kallar varandra ”jävla köttmupp” konstant… Undrar rätt ofta vad folk tänker om oss.

  3. Malin skriver:

    Är Linso Lindsey Lohan?? Ballt.

  4. Anna skriver:

    Jag vill ha en närmare bild på dina vita fake timberlands och veta exakt var du har köpt dem! Blir annars mycket frustrerad men även ledsen, och det vill vi ju inte!

    Pöss & kram!

  5. Lovisa skriver:

    Haha, alltså så sjukt! Trodde först Linsos arm var din och fattade cirka noll angående din kroppsposition i alldeles för många sekunder…

  6. Erika skriver:

    Jag och min pojkvän har också väldigt konstiga smeknamn på varandra. Han kallade mig bland annat för Volgograd en dag när hans kompisar hörde, det var pinigt för han men roligt för oss! Bättre med konstiga smeknamn än att kalla sin pojkvän för älskling eller gubben bland folk/sociala medier, det får mig att rysa uuuuhh.

  7. Pia skriver:

    Men du ÄR ju TOKIG. Åh. I love you berry much!

  8. kkarin skriver:

    Nej, det finns inget värre. INGET!!

    Förutom par som ba ”Folk brukar tycka att vi är galna, men det är bara så vi är, lite speciella, inte som alla andra, det är kanske därför vi passar så bra ihop.” *krääks*

  9. Klara skriver:

    Hej! Jag är en vilsen student som inte vet vad jag ska göra med mitt liv. Dina kompisar är ju obviously coola och vettiga mm. Därför undrar jag, vad har de för sig om dagarna? Vad jobbar de med? Vad har de gått för utbildningar? *hoppas på inspiration* Eller har du något tips på en väg att gå? Vad skulle du göra om du tog studenten i vår? Kramiz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG