ÅKT SKIDOR IDAG……..

15:00 2015-01-03

HEJ ÄLSKADE!

Låt mig ännu en gång poängtera en sak: jag är ingen atlet. Så. Nu var det sagt. Alla ni som beundrat mina muskler och otroliga spänst kan sluta med det nu. Jag gillar inte sport. MEN! Jag gillar verkligen livsstilen runt sport. Speciellt runt skidåkning. Jag gillar att vara trött i benen, rödblommig och gå runt i underställ. Så, för att allt det ska bli lite härligare så krävs det ju att man åker en del skidor.

…vilket jag gjort idag med Emelie som ni ser på bilden ovan. Hon är född och uppvuxen i Åre (vem ÄR ens det??? De åkte liksom skidor efter skolan???? Que????). Dessutom är hon ihop med Antons kompis som också heter Anton och har stuga här. Så jag och Emelie hänger en del (även i Stockholm). Och det är sån tur för annars hade fjällen varit ca hälften så roligt….. Gillar också att hon gillar att åka ett åk för att sen ta en öl…. *true friendship*.

Aja. Sjukt att det är LÖRDAG förresten? Bara jag som är totalt snurrig av den här julledigheten? På måndag är den över. Pjuh. Närå. Jorå. Närå. AdjözZ.

3 kommentarer | “ÅKT SKIDOR IDAG……..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. astrid tecknare skriver:

    Tur att en inte behöver vara en atlet för att dricka bärs!

  2. Anna skriver:

    Haha mina kusiner är uppväxta precis utanför Åre, räknas det? :p

  3. Anna skriver:

    Sånt är konstigt. Har haft några flatmates från Östersund och Undersåker och det var ju helt bisarrt när de pratade om ungdomsåren.. Årskort i liften, liksom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla