Dagens tips: blodapelsin

18:14 2015-01-14

bild_2015-01-14_kl._18.07.jpgbild_2015-01-14_kl._18.07_3.jpg

ÄLSKAR BLODAPELSIN SÅ MYCKET!!!!!!!

Hade typ glömt att den fruktens ens ….fanns???? Men tydligen gör den det och imponerar på mig inte likt någon annan frukt. Herregud vad gott det är med blodapelsin. Det får bli dagens tips från mig till er. 

Har haft en grym dag på jobbet där jag har fått så mycket gjort! Kommer programleda ett litet webb-program på SVTplay på lördagar framöver… om ungefär en vecka kan jag gå in mer exakt på vad det handlar om. Men jag hoppas ni kommer gilla det. Efter jobbet köpte jag en tröja som jag tycker passar mig. I dubbel betydelse. Fniss. Humoristen, d e jag d. 

NU: Dricka öl(!) med mina gamla barndomsvänner. Anton har ju börjat ett ”case” (haha så komiskt att det ALLTID är på engelska i hans businessjobb?) där han ännu en gång jobbar sena nätter = jag lever som om jag vore 16 igen i en tid framöver.

Puss!

11 kommentarer | “Dagens tips: blodapelsin”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. victoria skriver:

    HAHAHAHAHAHAHA! Vid första anblicken tyckte jag det såg ut att stå SUPPER på din tröja, VEM har en tröja som det står kvällsmat på liksom? Eller ja, ingen.

  2. M skriver:

    Vad jobbar Anton med?
    Rimliga svar: CIA-spion (som Carrie i Homeland), arbetar med gamla modfall som i ”Cold Case”, som forskare på en hemlig institution där man har ett ”case” som ska rädda världen, hemlig bankman med lönnfack där rika ryssar nu placerar sina utländska tillgångar när Rubel faller – ”caset” är att möta dem på hemlig ort, byta kläder, telefoner och bilar X antal gånger för att se så ingen spårar/förföljer dem, smakprovare på Ben & Jerry där Anton sitter på facit till den nya världssuccé smaken (för hur god är deras yoghurt-glass de lanserat?????) ELLER så arbetar han i WTO där de ska försöka styra upp världshandeln?

    Med vänlig hälsning, borde-plugga-finanical-economics-tentan-men-orka

  3. Agnes Cecilia skriver:

    Trodde också att det stod ”supper” på din tröja hahaha. Anyways. Åt också blodapelsiner idag. Ett kilogram. No regrets.

  4. Anna skriver:

    Alltså på första bilden…. det ser ut som du håller i en… hjärna… Vilket gör andra bilden sjukt äcklig på nå vis. Men det är säkert, eh, jättegott! :’DD

  5. Hanna skriver:

    Har egentligen inte med detta inlägget att göra, kan bara inte sluta tänka på hur Anton slog in din dator i ett sidenband. Blev helt seriöst alldeles rörd av det. Kärleken där liksom. Jag blev dödsavundjuk.

    ps. vi har mens samtidigt

  6. Alice skriver:

    MEN HUR kan du köpa en snygg tröja utan att berätta vart den kommer ifrån???? Spill it!!!

  7. Emma skriver:

    haha innan jag klickade mig in här så tänkte jag på att det ska bli härligt att strax äta min blodapelsin som jag har i väskan. Så ser jag detta, hail the blodapelsin!! så himla mycket godare och festligare än vanliga apelsiner!

  8. Moa skriver:

    Jaaa, snälla vart kommer den fina supertröjan ifrån??

  9. Hanna skriver:

    HEJ Hanna. Detta har ingenting med blodapelsiner att göra över huvud taget, måste dock berätta att jag är typ livrädd för blodapelsiner sedan liten då jag tyckte att namnet BLODapelsin var så läskigt namn, har sen dess aldrig ätit en. Men kanske bör göra det nu. Jag har bara en liten undran, jag jobbar på ett lager i Norge där 95% av personalen är män. När jag och min tjejkompis började jobba där fick vi väldigt mycket uppmärksamhet, många ville komma fram och hjälpa till/hälsa/visa hur man gör osv vilket i början var väldigt trevligt och snällt. Men desto mer tiden gick desto jobbigare blev det. Jag har på mig träningstights på jobbet (precis som de andra 5 tjejerna har) och får väldigt mycket blickar på min rumpa av dessa män. Även den del busvisslingar, vilket jag finner ett stort obehag i då jag börjar undra om jag går klädd fel/utstrålar någon slags hej-kolla-på-min-rumpa. Efter typ femte gången det hände då jag bokstavligen stod och stirrade på en kille som följde min rumpas rörelser vart jag en gick så frågade jag honom vad han ville och han svarar ”eehhh nothing” och jag svarade sen keep you eyes up here then (en del pratar engelska). Dagen efter kom denna kille fram och förklarade på engelska att varför han kollar så på mig är för att jag har en sådan ”beautiful body”. Visst det är smickrande men jag känner mig sjukt obehaglig på jobbet då man böjer sig ner mycket, klättrar på olika pallar för att hämta vissa grejer osv (dvs en ganska god syn för en del). Det här är inte ens det värsta utan det finns en kille på jobbet som ett antal gånger har smiskat mig på mitt inre lår och min rumpa. Detta gjorde mig otroligt frustrerad och jag försökte säga till honom på skarpen men han skrattade bara. Jag måste även tillägga att jag har en väldigt humoristisk personlighet och med vissa killar på jobbet har jag en ”skön chargång” och vi kan skoja om mycket men jag tycker fortfarande inte att det gör det okej till att smiska mitt lår? Min undran är alltså, bör jag ta upp detta med min chef? Har som sagt sagt till de som håller på men jag tycker inte det har blivit bättre. Numera är jag inte ens ”skojig” mot dem då jag verkligen inte tycker det är kul. Vad ska jag göra? MVH en hjälplös lagertjej

  10. Hanna skriver:

    HANNA vet duuuu att de typ har bytt namn på blodapelsiner till ”röda apelsiner” för att då köper folk mycket mer?? De blir rädda av blod-biten s.a.s

  11. Elin skriver:

    Yo! När ska du droppa var den här tröjan kommer i från??? Tröttsamt att behöva bläddra tillbaka till detta inlägg varje dag i hopp om att du svarat :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla