Mitt nyår i bilder

01:00 2015-01-02

Efter juldagen lovade jag mig själv att aldrig bli packad igen pga bakisångesten gånger 1 miljon. Ett bra generellt tips är ju: drick inte när själen lider, det kan sluta illa. På vissa sätt lider dessvärre min själ lite fortfarande, så jag höll mig ändå i skinnet under nyårsfesten här i Åre. Hyfsat i alla fall. Och jag tror det var bra för att ….det var så jävulskt kul!!!! Nyår brukar ju ha en förmåga att inte bli roligt pga förväntningar och ångest över att ”tiden går”. Men jag gick in i det hela med en tanke om att ”tja, det får bli som det blir, det här är ju trots allt bara ännu en jävla vanlig dag”. Mmm. Tror det funkade bra för mig. Under kvällen ska jag försöka fixa en årsresumé över 2014. Om jag pallar. Blir ju så vemodig och nostalgisk av sånt där. Hoppas ni också hade en bra nyårskväll, för det FÖRTJÄNAR NI! Puss.

2 kommentarer | “Mitt nyår i bilder”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Lollis skriver:

    VAKNA UPP BEBISEN!!!

  2. Diddi skriver:

    GUD vad jag borde ha läst detta generella tips innan nyår. Jag har aldrig varit så full i hela mitt liv och jag trodde verkligen att jag var glad, men jag har inte kommit över den kille som jag vill vara med som inte längre vill vara med mig. Jag intalade mig själv att jag var över honom men nej. Jag ska aldrig dricka när min själ fortfarande lider!! Bästa!
    Ps. Enligt mina kompisar skrek jag ”var är x??” (Alltså killens namn) SAMTIDIGT som jag hånglade med en annan kille. Fatta pinsamt/stelt/jobbig brud jag är???!!!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG