baby

16:17 2015-02-22

1424616999.406912.img_1706.jpg

Kolla på na! Vacker som en solig vårdag. Min BFF Linso. Hade inte träffat henne på kanske….. två veckor? Måste vara nåt slags rekord. Men så blir det när jag är halvt blind och har mycket jobb i kombination med att hon är nykär och förkyld. Men idag sågs vi alltså. Älskar na!!!!! Älskar hennes honungsfjärilsaura.

Försökte btw vända på dygnet eftersom jag ska programleda Oscarsgalan inatt 00-06 (ni kollar väl?!). Problemet var bara att jag vaknade 11.30idag och kunde inte somna om….. :-(((

Hade ju sändning igår och gick i vanlig ordning och tog en öl efteråt. Jag och Gladys del Pilar liksom (underbar person). Sen mötte jag upp Antons kompisar på Boquerian och träffade min favvoartist Lorentz utanför som jag försökte övertala till att följa med och sjunga singstar????? Tur att han sa nej…….. eller kanske synd, missade ju då min show i trappan till loftet. Säga vad man vill men är det något jag är bra på så är det nog att göra shower till singstar, skulle våga påstå att wallmans känns grått jämfört med mina avancerade nummer.

Nåväl. Vilka håller ni på i kvällens Oscarsgala? Jag såg Boyhood i veckan och blev fan lite lite besviken? FÅR man ens säga det? Trodde det skulle vara en jävla succéfilm med tanke på alla hyllningar till recensioner.

Förlåt.

PUSS!

10 kommentarer | “baby”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sofia skriver:

  Bästa filmerna var The Imitation Game och Whiplash! Tyckte Birdman var riktigt kass trots hur hyllad den blivit. Sen är det en SKAM att inte Lego Movie blivit nominerad till bästa animerade, den är ju fetbäst :(

 2. Sofia skriver:

  Jag blev också lite besviken på boyhood så du är inte ensam!!

 3. cicci skriver:

  Håller helt med dig om Boyhood, helt ok film, but overrated som en säger på engelska…

 4. ANNA RÖD - Nörd & Filmskapare skriver:

  Jag håller på Selma och Birdman! Är väl fan typ de enda 2 som klarar bechdeltestet också :PP. Men mest håller jag på Witherspoon!

 5. Sarah skriver:

  Åh Boyhood som är min nya favoritfilm, älskar den! Synd att jag ska upp tidigt imorgon, annars hade jag följt din sändning master :)

 6. Erica skriver:

  Tyckte mycket om Boyhood! Det enda jag bryr mig om i årets gala är att Julianne Moore vinner för bästa huvudroll och Patricia Arquette för bästa biroll. Så hade det inte varit för dig så hade jag nog skitit i Oscarn i år.

 7. Erica skriver:

  Glömde: bryr mig också om att American Sniper INTE vinner någonting överhuvudtaget

 8. Sandra skriver:

  Jag har hållit på The Grand Budapest Hotel i alla lägen! Underbar fiiiiiilm!

 9. Erica skriver:

  Men vaaaa HUR kunde loso tacka nej??

 10. Lovisa skriver:

  Åhh snälla fråga lins var hennes halsband kommer ifrån? <333

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla