NU KÖR VI! Oscarsgalan uppesittarkväll i SVT Flow

23:15 2015-02-22

1424642676.336299.img_1739.jpg

 

HÄR TITTAR NI.

 

00-01 Försnack med bl.a. Johanna Swanberg och Anna Kokotos

01-02.30 Röda mattan från Oscarsgalan (vi syns och pratar i alla reklampauser)

02.30 – 05.30 OSCARSGALAN (vi syns och pratar i alla reklampauser)

05.30 – 06.00 Eftersnack från vår studio

14 kommentarer | “NU KÖR VI! Oscarsgalan uppesittarkväll i SVT Flow”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. cattis skriver:

  Woho….ska bli jättekul! Ser verkligen fram emot en lång och rolig natt. Roligt att det är du som är med och håller i det hela! Pepp till dig<3

 2. ebba skriver:

  lycka till!!! godnatt (ska upp snortidigt)

 3. Rebecka Dahlvik skriver:

  Åh nej, det går inte att se från Finland :(

 4. Linnea skriver:

  Gar inte att se i USA :(:(

 5. chrissy skriver:

  asså hänapi det är sååååå bra!!

 6. Mikaela skriver:

  Haha åh klänningen!!! :D

 7. Hector skriver:

  Jag måste säga stor eloge till dig Hanapee att du pallade hålla upp energin hela natten/morgonen med de där torra, tråkiga tanterna i uppesittarkvällen!

 8. Erica skriver:

  Det var jättebra!! Godnatt

 9. Karin skriver:

  Hanna, visste inte vem du var innan igår kväll men måste tyvärr säga att jag är grymt besviken på svt:s sändning från Oscarsgalan. Jag förstår inte hur du kan tacka ja till ett sådant uppdrag när du uppenbarligen har noll koll på film! Men visst, det hade varit förlåtet om du läst på om filmerna, gjort din research och TITTAT på dom nominerade filmerna, men nej det verkar du inte ha gjort! Men visst, det hade varit förlåtet om du låtit ”experterna” fått ta plats och säga smarta saker om filmerna, men du dravla på om helt annat oväsentligt och slängde mest in okunnigt tyckande i sändningen! Kändes först fräscht med 5 tjejer, men blir sen så upprörd när det enda ni pratar om i uppsnacket i 1 timme är klänningar, smink osv, varför prata ni inte om filmerna för!?! Och sen ha mage att kritisera andra för att kvinnor bedöms efter utseende men män för prestationer, vad var det ni gjorde själva sen..? Ni är ju totalt kontraproduktiva! Såklart är annat än filmerna av intresse på en Oscarsgala men det måste väl ändå vara nån form av huvudfokus? Och tillsist, att sitta barfota som en hösäck i en studio med röda ögon och ringa sin pappa 3 på natten var under all kritik. Ta till dig kritiken, och gör om gör rätt

 10. Emma skriver:

  Håller med i allt vad Karin skrev. Det var bara pinsamt att du kunde så lite om filmerna och skådespelarna, samt hur du betedde dig. /Besviket HP-fan

 11. Sandra skriver:

  Du är bara människa Hanna. Du trodde det skulle bli en rolig grej men så kom det andra reaktioner. Jag tycker såhär: Om man är så pass filmintresserad så kan man faktiskt välja att se oscarsgalan någon annanstans. Jag är säker på att det fanns möjligheter att streama galan på amerikanska sajter. Jag föredrar själv det sistnämnda för jag har inget behov att ha höra några svenskar i en studio kommentera allt. Då missar jag bara resten som jag är där för att se. Men då väljer jag bara bort det. Om man är så filmintresserad så kan man väl leva utan kommentatorer? Eller? Om man vill ha experter som kommenterar, visst fine, men var Filip och Fredrik experter? Nej.

 12. Maggan skriver:

  Fantastisk klänning!

 13. Lisa skriver:

  Åh, blir så ledsen över alla negativa & elaka kommentarer. Satt uppe hela natten och tittade med er & tyckte att du var en så himla frisk fläkt Hanna! Du försökte hela tiden hålla energin uppe, vara positiv och göra galan till det roliga event som det ska vara tycker jag. Blir så trött på alla ”experter”-kommentatorer som bara sitter och spyr galla över alla mediokra klänningar, att värden inte är rolig nog, oentusiastiska uttalanden om galan som får det att framstå att alla som inte visste det redan är beneath them etc. Det är som att de inte vill att man ska tycka att det är kul. Älskade att du faktiskt inflikade med positiva kommentarer. Är en hemskt nördig filmnörd och film för mig handlar om glädje, film är inte något snobbigt & seriöst, det ska vara KUL! Man behöver inte ha sett varenda film i varenda kategori och kunna allt om alla skådisar utan och innan, herrejösses vad tråkigt om det är kravet! Hoppas verkligen att du inte blir rädd för att hoppa på nya projekt i framtiden, du är så sjukt bra och härlig och talangfull! PUSS!

 14. rebecka söder skriver:

  Hanna, måste säga att jag tycker du var fantastisk! Rolig, härlig energi och en helt enkelt jädrans bra kontrast till alla gubbar i tv! VI älskar dig!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg