morgonjuice i päls

08:47 2015-02-10

bild_2015-02-10_kl._08.39_4.jpg

GOD MORGON AMÖBFÖDOR

Har börjat dragit på mig den här ”pälsen” om mornarna då det är så jävla kallt ute. Känner mig dessutom så fancy som går omkring i den. Aja. Igår var jag på bio och såg The Imitaion Game med skådisen som jag brukar kalla Bebebe Cucumber. Men har nu lärt mig att han heter Benedict Cumberbatch. Filmen handlar alltså om en supersmart ille som bygger en maskin för att läsa av tyskarnas kodade språk under andra världskriget. Den gav många ”ahaaaaa” -upplevelser då den baseras på en sann historia. 

Men i övrigt var den lite……. okänslosam? Vet inte om det berodde på mitt humör, men jag grät 0 gånger. Inte ens när han grät. Hade svårt att knyta an till någon karaktär alls i filmen. Men i övrigt var den ju BRA. Intressant historia och bra skådespelarinsatser.

Betyg: 

….haha älskar mina ”spontana” jävligt grunda recensioner av de få filmer jag ser. Men jag ORKAR inte gå in djupare på det. Tänker att ni förstår vad jag menar. 

Mmmm. Annars då? Jo, ska promenera till jobbet nu igen. Och ikväll blir det PODCAST. Martin var ju ute och drack öl igår för första gången på ca 200 år, så det kan ju bli intressant att höra vart det slutade någonstans. Podden kommer alltså ut ikväll innan midnatt.

PS. Tack för alla tips om vardagshobbys!!!! De två saker som fångade mig mest: klättring och pussel! Får se nu vart det leder…

PUSS!!!!

12 kommentarer | “morgonjuice i päls”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Gabriella skriver:

    Läste först att filmen handlar om en supersmart iller, blev besviken när jag insåg att det nog skulle stå kille… Fler supersmarta illrar till folket!!

  2. Sara skriver:

    ÅH The Imitation Game träffade mig så hårt, vet inte riktigt varför men alltså älskade bara allt med den. Älskar historiska skildringar som inte är så översiktliga utan som mer går in på djupet på någon enskild berättelse. Tycker också att Benedict Cumberbatch verkligen kan fånga in roller på ett så himla fint sätt

  3. ebba skriver:

    läste också iller först :(

  4. Hanna skriver:

    Var kmr pälsen ifråååååååån?

  5. Fredrika skriver:

    Kände också så för imitation game. Blev dock liiite tårig mot slutet, men definitivt mindre än vanligt när jag ser på film.

  6. N skriver:

    I natt drömde jag att du hade blivit tillsammans med Kristian Luuk. Jag tyckte att det var superromantiskt och fint och ni lade upp pussbilder med varandra på sociala medier. Sen kom jag på att vänta! Du har ju Anton? Och då la du upp en bild på bloggen där du ”förklarade” att som vi säkert sett och förstod så hade du och Anton valt att gå ifrån varandra. Du var alltså med Kristian Luuk nu. Om han gått ifrån Carina Berg var i drömmen oklart men en får väl anta det. Vet inte varför jag drömde det här men jag älskar på spåret och din och Martins pod. Jag vaknade med en bra känsla i magen så nu känner jag på något konstigt sätt en kemi mellan dig och Kristian och håller tummarna för er framtid. Förlåt Anton.

  7. Julia skriver:

    Du är så jävla skön!

  8. Matilda skriver:

    Hanna var har du köpt dom ”diamanterna” (eller vad man ska kalla de?!) som du har på väggen? El någon annan som vet?:)

  9. Hanna (inte hanapee..) skriver:

    Matilda: Googla på Umbra prisma. Jag köpte via moorestore, de ska även finnas på pickedout.se tror jag.

  10. ebba skriver:

    HOLA MASTER! helt orelaterat till ditt inlägg men iallafall, är supersjuk och på denna supersjuka har jag pms.
    i mitt febervirr insåg jag att jag har noll tamponger MEN en menskopp som legat och skräpat i en låda i över ett år, att gå ut idag är inte ens att diskutera, så jag bah körde. heeeelt frälst nu!!! sökte mig även bakåt i din blögg för tips och trix, fick en del bra tack för det! MEN!!! en sak som återkommer hela tiden är det där med att man inte kan glömma pga ”har alltid den med dig/i dig” asså man kan väl ändå glömma den första dagen eller? sätter alla in den ca när det ska vara mens för att vara på säkra sidan??? vad e det jag missar här? exakt alla skriver ju om detta som en av de bästa grejer med denna köpp.
    du är bäst gullo!!!! PUSS

  11. Margot skriver:

    VARFÖR HAR DU GRILLPINNAR PÅ VÄGGEN

  12. HanaPee skriver:

    Margot: gillar korv?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg