Två bilder från helgen

16:02 2015-02-09

parisabla.jpeghannabla.jpeg

ÄLSKADE NI!

Hur mår ni? Jag mår rätt så bra. Jag är nämligen bättre i min förkylning och eftersom jag älskar naturmediciner så sätter jag all min tacksamhet till min halsspray med torskensym plus enchinagard. Var liksom bara ”riktigt sjuk” 1-2 dagar. HAHAaaaaaaaaa ok inser att jag måste hålla käft om mina ”sjukdomar”.

Var för övrigt ut i helgen igen… efter sändningen. Kunde inte låta bli då jag var adrenalinad och hade tv-smink…….. Träffade massa av er bloggläsare?????? Blev så gla!!!! Men har lite ångest för att jag återigen blev packad. Herregud. Är jag alkoholist? Är på riktigt lite oroad. Men jag TROR och HOPPAS att det handlar om att jag överlag känner mig krisig och inte har något annat intresse än att ”gå ut”. Men farligt när det blir det enda en gör liksom. 

Aja. Jag hade iaf kul. Var först och dansade lite på Bouqerian där Kristin spelade asbra och sen gick jag på Spybar. Avslutade kvällen med att ensam spilla ut en cola på McDonalds och flydde sedan hem runt 05.
 

Men! Nu börjar mitt nya liv! Ska röra på mig mer och försöka hitta grejer att GÖRA på vardagskvällarna. Typ ”hobbys”. GICK till tv-huset idag t.ex, tog fan en timma. Det måste väl ändå vara NÅN form av träning???? Om inte är det väl bra för mitt psyke att andas frisk luft. 

Andra hobbys jag tänkte börja med: 

*Gå på bio (bra att träna på att inte ta upp mobilen…..)
*Spela badminton 
*Gymma (HAHAHA)
*Fika!
*Spela synth
*Sjunga………..?

VAD MER FINNS DET ATT GÖRA?

34 kommentarer | “Två bilder från helgen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Mimmi skriver:

    Dansa!! Jag och mina kompisar har börjar dansa nybörjarkurs i ragga/dancehall för vuxna/ungdomar. Är massa twerks, skaka på bröst och rumpa och sånt. Är ASKUL och man får en massa moves att ta med sig ut på dansgolvet :))))) tipstips!!

  2. Sanna skriver:

    En kan läsa böcker! Inte så spännande tips kanske, men det är något jag hela tiden tänker att jag ska göra mer. F.ö. är det sviiinkul att beställa hem böcker från nätet (vilket jag har gjort till den grad att jag nu har olästa böcker för typ ett halvt liv). Annars kan en ju typ… städa…. Eller laga mat, det blir kul typ så fort en bestämmer sig för att bli bättre på det!
    Kommer följa detta kommentarsfält slaviskt, då jag också behöver lite tips på vad man kan göra på vardagskvällar förutom att titta på serier (iofs kul, men jag har hört att omväxling förnöjer). Synth är lätt det som tilltalar mig mest i din lista, men jag har ingen och är student så har inte riktigt råd att köpa en nu.

  3. Emma skriver:

    Sy! Rita! Gå till bibblan, läsa!

  4. alma skriver:

    Laga mat!! Långsamt och noggrant, saker som tar typ en miljon år att hacka! Lyssna på musik samtidigt!

  5. Hanna skriver:

    badminton är SÅ JÄVLA KUL, testa det! Jag och min kille spelar en gång i veckan (nåja….) och jag springer seriöst runt och fånler hela timmen. Älskart!

  6. Emma skriver:

    SIMS

  7. Karin skriver:

    börja i en sport!!! Och neeeej en är aldrig för gammal för det :’)

  8. Catrin skriver:

    Alltså, om man vill röra på sej så är klättring (på klättervägg) seriöst det roligaste som finns! Jag trodde inte att det va nåt för mej, men testade för första gången i höstas för att jag har en kompis som klättrar massor. Och jag blev HELT hooked! Direkt! Sedan dess har jag klättrat minst två gånger i veckan, och jag tänker varje dag: ”åh snart får jag klättra igen <3 <3 <3" Det är ett gift! Men ett underbart sådant. Testa!!!!!

  9. Hanna skriver:

    Bjud över en kompis på middag mitt i veckan! Och typ gör det enkelt, laga nån ganska simpel rätt typ spaghetti köttfärssås men dra på med nån trevlig sallad och bra parmesanost? Så får du umgänge och matlagning på samma gång!

  10. Signe skriver:

    Okej, nu låter jag som en femåring MEN: Skaffa tuschpennor och en målarbok!! Så sjukt avslappnande att färglägga saker och så slipper man ångesten över vilket himla motiv som skall ritas. Jag hittade en målarbok med mönster att fylla i för en tjuga och tuschpennor i massa färger för lika mycket på tgr (finns i liljeholmens galleria) :) har fått massa peace of mind av det lilla!

  11. Johanna skriver:

    Kanske inte en hobby direkt men något du kan göra är kanske volontära någonstans? Har dålig koll på vad man kan göra i Stockholm men jag gjorde det när jag pluggade utomlands och hade mycket fritid. Roligt och meningsfullt.

  12. Rebecka skriver:

    Jag älskar att pussla. Köp ett 1000-bitarspussel med snyggt motiv och dra sedan igång antingen riktigt bra musik (Kents Vapen och ammunition är min bästa pusselskiva) eller nån bra ljudbok och försjunk sedan i pusslandet. Det är otroligt mediterande och känslan av tillfredställelse när man får ihop bitarna är fan den bästa.

  13. Jessica skriver:

    Spela siiiiiiiims!

  14. cecilia skriver:

    ja, asså börja nån aktivitet! själv är jag fett pepp på 1) ridning och 2) klättring. klättring verkar asballt?!? tennis är säkert kul också?? annat axempel på mer billiga aktiviteter: börja måla. har jag gjort. askul + avkopplande. målar asfult MEN det blir bättre för varje gång. sedan kan du tyyyyyp kolla på film? spela the sims? spela mobilspel? asså det är ändå också aktiviteter ju. och glöm inte att du älskar att cykla! puss

  15. emma skriver:

    Spela synth tilltalar mig sååå mkt! starta synthband klippa synthlugg typ. annars håller jag med om att målarbok/pussel är skitbra. Möblera om kanske inte är en hobby men bra ändå. Åka buss långt bort och fika på slottscafeer/i skogen. Göra listor. Cykla! simma!

  16. Sara skriver:

    Några alternativ:
    * Tipsar också om klättring – det är askul! Man ska inte bli för avskräckt om man är asdålig första gången.
    * Laga mat till/med vänner är kul och mysigt, och man måste inte dricka vin till om det är en vardag.
    * Gå ut och springa rensar både kropp och själ, om man får vara klyschig.
    * Baka bröd/göra egen müsli.
    * Gå på teater en vardag.
    * Dansa. Jag gick en kurs i lindyhop på Chicago på hornsgatan, svinkul!

    Det var lite av det jag fyller mina kvällar med! Hoppas du får mer balans i livet <3

  17. frissan skriver:

    Från och med igår är detta min nya hobby: http://www.pandurohobby.se/Katalog/40-Sy-Sticka/4040-Garn/404040-Garntillbehor/1/021755-Quick-Knit-O-22-cm Jag stickar en mössa det är så enkelt och går jättefort :):):):) Ska även börja virka….. /husmor

  18. Julia skriver:

    Okej, några av mina ”intressen” som jag gör på vardagskvällar förutom att sitta vid datorn (som jag gör typ jämt, aja):
    – laga mat: planera (kollar jättemycket på pinterest), handla (gärna i fina mys-affärer typ cajsa warg), laga och helst av allt bjuda någon man tycker om
    – pyssla: klippa något i papper, sy lite, slå in paket, skriva snyggt i block/almanacka (<- tveksamt intresse kanske) - fixa i hemmet: typ sätta upp en ny tavla, köpa tulpaner, flytta runt i bokhyllan, bädda rent, hitta ny inredningsinspiration - göra spellistor: använder iofs datorn till detta, men att hitta ny musik eller sätta ihop "den perfekta listan" efter något tema... ah, bästa som finns! - träna: gick på kickboxning förut (svinkul men ta med en kompis, mer peppande då) och har vanligt träningskort nu, gillar att gå på yoga (pga känner mig som en fridfull person) och att springa när vädret är bättre (eller gillar iaf tanken på mig själv som en sådan person som springer) - läsa: böcker & tidningar, så värt när man väl kommer in i det Lycka till med hobby:andet!

  19. Hanna skriver:

    Kolla på dokumentärer! Brukar ju vara intressant och man lär sig saker och blir mer allmänbildad. Eller typ vetenskapens värld.

  20. Hanna skriver:

    Okej kom på mer saker (låter som en tant men men). 1) LÄGG UNDAN MOBILEN OCH DATORN. Alltså verkligen bort, lägg ner dem i en låda. 2) Sätt på musik (ok kanske behöver mobil/dator till detta men du fattar. Alltså helst lyssna på album istället för blandade playlists. Jag älskar att dra på gamla Pink Floyd albums. 3) Pussla/sticka en halsduk/lös korsord. Drick en kopp te. Bjud över en kompis att pussla med. Njut av att vara nedkopplad. 4) Skaffa trevliga blommor, typ mårbacka pelargoner, till våren och gå in för att ta hand om dem. Jag brukade alltid döda mina men sen gick jag in för det och kan nu sitta och läsa massor om hur man bäst tar hand om pelargoner. De blir lite vissna ibland men kommer alltid tillbaka igen och då blir man själaglad <333

  21. Emilia skriver:

    PUSSLA. Jag lovar att du kommer vara fast i din nya hobby direkt. Köpte nyligen ett 1000-bitarspussel varje dag fyra dagar i rad… Kunde. Inte. Sluta. Pussla

  22. Vera skriver:

    Signe: Asså gud jag älskar att du skriver detta, just idag va jag och karln på Coop och jag såg en målarbok med Elsa och Ana från Frost och jag ba skrek rakt ut som en liten unge! Älskar o måla i målarböcker, som man gjorde när man va liten. Målade nu ikväll och det var sån terapi!! <3 <3 ska tilläggas att jag är 25 år

  23. Sigg skriver:

    I vissa perioder i livet är man ute å ränner oftare å dricker mer alkohol. Du är inte alkoholist för det!:) Kanske var du ute mer sällan än jämnåriga när du var yngre eftersom du ”aldrig” varit singel? Så ha inte ångest över sånt:D Men himla massa bra tips på saker som inte ger bakfylla här!:D

  24. Marre skriver:

    Åh tycker det där är så svårt! Har aldrig haft någon hobby och det har inte stört mig alls tills jag träffade min kille som gör hur mycket som helst och därav tycker att jag borde ha hobbys också. Det enda jag gjort har ju typ varit att gå ut? Vet inte vad man ska göra heller, egentligen vore någon form av gruppaktivitet det roligaste där man kanske kan träffa lite andra likasinnade och få lite vettiga diskussioner men att orkaar inte jobba heltid + ha ett socialt umgänge. Behöver liksom lägga mig klockan åtta senast för att ens fungera dagen efter. Hur orkar vanliga människor egentligen?

  25. Sofie skriver:

    Tipsar också om att färglägga!
    Mandalas finns för vuxna och det är lite mer utmanande och ses inom buddhismen och hinduismen som en slags meditation. De målar dock inte i målarböcker utan på mark eller bord(tydligen). MEN ändå, älskar mina mandalasböcker, känner mig så lugn när jag sätter mig med dom.

  26. Gutterflower skriver:

    Tips nr 1: Börja jobba ideellt någon eftermiddag i veckan! Nu verkar du i och för sig jobba rätt mycket men jag har alltid haft minst en organisation/projekt som jag jobbat för vid sidan av studier och nu jobb. Det är så himla roligt och ger så mycket tillbaka. Plus att man får vara med och göra något som gör skillnad för andra på riktigt. Här i Sthlm finns ju både läxhjälp (via Röda Korset exempelvis) men också att man är stödperson för ensamkommande flyktingbarn, är sällskap åt ensamma äldre, jobba på katt/hundhem, hjälper till på UngCancer eller vad man nu än tycker verkar roligt och passar en själv.
    Tips nr 2: Jag och några vänner har en Bitch and Stitch grupp som träffas typ en gång i veckan eller så. Ibland varannan. Man tar med sig någon form av handarbete/pyssel och så sitter man och grejer, fikar och snackar skit. Ibland har det blivit att vi bara snackat och druckit vin också… :P Men det är verkligen himla trevligt! Både att ses och att ha något att göra för händerna. Starta upp en egen liten grupp med valfri inriktning som kan träffas! Gärna med lite vänners vänners som du inte känner ännu så blir det extra kul. :)
    Tips nr 3: Gymma är så jävla härligt när man väl kommer in i det! Man känner sig så stark och i kontroll över sin kropp. Älskar det! :) Så tycker absolut att du ska testa det.

  27. Isa skriver:

    Eftersom jag ska starta försiktigt (ikväll faktiskt) med att engagera mig lite politiskt tänker jag tipsa om det! Gissar att valfritt parti i Stockholmsområdet har möten/föredrag/aktiviteter ganska frekvent så kör!

  28. Lovi skriver:

    yoga!!!!! Jag började för en vecka sen. Köp en liten yogabok, eller googla bara loss på olika ställningar. Har blivit beroende och på en vecka har jag redan blivit mer vig :D .:D

  29. agnes skriver:

    GEOCACHING! Du som gillar att cykla kan ju packa en picknick i ryggan, cykla ut till något fint område runt Stockholm och gå runt och leta skatter en hel dag. DET ÄR SÅ JÄVLA BRA! :)

  30. Sofia skriver:

    Som några andra har sagt: Läsa, pussla, geocacha! Kräver typ inget av dig mer än liiiite av din tid och uppmärksamhet!

  31. Ellie skriver:

    Yoga!!! Älskar yoga :D :D :D Kan kännas jobbigt i början för den som är rastlös och har dåligt tålamod (tog ett tag innan jag slutade kolla på klockan hela tiden och undra hur länge man egentligen skulle stå halvt uppochner och ut & in!). Bra för både kropp och själ, träning och avslappning, och ofta väldigt skönt för ryggen (själv pluggar jag dvs sitter vid datorn konstant och har ONT, but yoga helps a lot!).
    Anyway, det erbjuds ju på de flesta gym nuförtiden och pallar man inte gå på ett pass på en timme så finns det ju massor med videos på youtube som är 10-15 min om man vill börja med lite varje dag :)

  32. Therese skriver:

    Jag känner att jag har precis samma problem just nu???!!? Har liksom inget att roa mig med, på vardagskvällarna försöker jag bjuda in vänner på middag så att jag ska få något socialt umgänge öht. (Pluggar på universitet och har en kurs med typ bara självstudier denna termin) Dricker typ varenda helg nu för tiden och LÄNGTAR till det?? Skammen är total. Men nu har jag fått veta att jag ska börja en kurs i helgen så nu är faktiskt hela lördag och söndag uppbokad dagtid vilket betyder att jag kommer vara för trött för att dricka på kvällen + kan inte vara bakis på kursen på söndagen. Herregud, insåg precis att jag MÅSTE vara nykter och fick lite ångest…… Känns som att det kanske är ett lämpligt uppehåll ändå :’)

    Hur som helst så har jag roat mig med att börja se om min absoluta favoritserie, kan fördriva en hel dag. Annars promenad då hjärnan mår bra av att komma ut, och som sagt försöka träffa vänner och äta god mat, det blir en alltid glad av :D

  33. Dilan skriver:

    Men master dricka vin och dricka vin och dricka vin då?

  34. Emmah skriver:

    Åh master vad jag känner igen mig! Känner mig rastlös i livet och har ångest över att min enda hobby är att gå på krogen. Var på väg att ta mitt pick o pack och flytta till Kiruna (från Malmö) för att ”bli ett med naturen (åka skoter, fiska, bestiga kebnekaise, åka skidor, fjällvandra). Nu hände inte det men jag har tänkt på andra lösningar:

    1. Mitt favvopyssel: PÄRLA! Pärlplattor! Som ett barn! Finns så sjukt fina mönster om man söker på ”hama beads” på Pinterest. Ett annat tips är att följa @pappasparlor på insta, också väldigt inspirerande. Finns så mkt vuxensaker man kan pärla!

    2. Köp ett elpiano och lär dig spela! (Vet att du hade en synth för längesen?!?!)

    3. Engagera dig politiskt!

    4. Volontära på kvinnojour eller bli övervakare via frivården!!

    Preach Master!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG