8:e mars

20:46 2015-03-08

10954980_663138653814040_7079189321788280112_n.jpg

 

8:e mars 2015 och världen är fortfarande skev. Skeva löner, skeva maktförhållanden, skeva mediebilder, skeva föreställningar om vad en kvinna är och ska vara. Idag och alla andra dagar kämpar vi för en mindre skev värld – en värld där du tillåts vara dålig, bra, ful, kåt, högljudd, gråtig, arg, skrattig, usel, konstig etc. etc. En värld där kvinnor inte alltid måste börja på minus. En värld där du får ta utrymme med allt det du är. 

 

TACK alla ni som orkar. Idag är dessvärre än sån där dag då jag inte orkar. Vill helst lägga mig och grina i ca 400 år. 

3 kommentarer | “8:e mars”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hanna skriver:

    Hanna! Såg dig gå förbi mig idag på Mariatorget, ville gå fram och säga hej men hann tyvärr inte. Dock blev jag på riktigt så jävla glad att se dig där, även om det så bara var i 30 sekunder. Du har varit en så stor förebild och du känns som någon slags livscoach/storasyster/förebild jag aldrig träffat men tycker om så mycket ändå. Även om du känner att du inte orkar kämpa idag så vill jag bara att du ska veta att du betytt så mycket för mig både som feminist men typ också som *människa* i allmänhet och att se dig gjorde mig så himla himla glad. Tack för att du är så bäst <3

  2. Elin skriver:

    Du är f a n t a s t i s k ! ! O när jag har ångest eller bara känner att allt är skit så går jag alltid in på din blogg o mår lite bättre. Tips; http://hanapee.com/blog/2012/03/30/min-vans-bajshistoria/ går in o läser alla kommentarer om o om igen, slutar aldrig vara roligt! Kram pårej GULLIS <3

  3. Linnea skriver:

    Hej hanna!

    Måste bara fråga vad du egentligen tyckte om Babsans hund som var med i lördags på mello-snacket. Vet ju att du inte är någon animal-lover. Haha skrattade så när du skulle ”gosa” med hen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg