12:e juni!!!!!!!

09:51 2015-04-12

GAAAAAAAHHHH. Två månader kvar till tredje säsongen av min min topp-3-serie.

Så, vad kan vi säga utifrån trailern? Jag vet inte. Blev mest förvirrad pga en del nya ansikten? Och Big Boo’s långa hår och läppstift? Vad handlade det om? Skrattade dock rakt ut av Crazy Eyes pornografiska berättelse i slutet. I övrigt verkar det mesta va som vanligt, Piper är kvar i fängelset, Alex kommer tillbaka och det är struligt som vanligt, Pennsatucky fortsätter vara mer vettig än säsong 1 och Dayas kärlekshistoria med amputerade vakten fortsätter. Nytt är dock den nya snygga tjejen som Piper blinkade till. Ser fram emot det. Vill ha mer äkta kärlek där inne och börjar ärligt bli less på Alex.

DÄREMOT så ÄLSKAR jag ju när en får se bakgrundshistorierna från alla intagna. Tycker typ att det är bäst. Hade liksom gåshud hela avsnittet där vi fick se Lornas psyk-besatthet av den där mannen som hon trodde att hon skulle gifta sig med. Va fan hette han? Christopher! Aja. Jävligt bra i alla fall. Mer sånt tack.

12:e juni alltså.

15 kommentarer | “12:e juni!!!!!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Maria Ekblad skriver:

    Grät så himla mycket av Lornas bakgrundshistorieavsnitt. Och ÅÅÅH ser så mycket fram emot den här säsongen. Tur att jag har semester från och med då så jag kan kolla alla i sträck!

  2. olivia skriver:

    hallå han hette väl CHRIIIISTOPHHAAAH

  3. maris skriver:

    jag är så otroligt jävla ap- taggad!!! Ja Alex och Pipers förhållande börjar bli lite…. tråkigt, fast ingen kan förneka hur smokin’ hot Alex är. Och håller med Olivia, hallå Hanna??? Han heter Christophaaaaahhh, pinsamt faktiskt att du skrev Jimmy. :/

  4. B skriver:

    Wiiiiiiiie! Längtar! Är också rätt trött på Alex faktiskt, hoppas det kommer inte lite nya karaktärer som rör om i grytan :)

  5. Annan Anna skriver:

    JAAA! SÅ PEPP! Håller precis på att se om båda första säsongerna innan den nya. Wiii <3

  6. K skriver:

    ÅH älskar också bakgrundshistorierna <3333

  7. Elina skriver:

    Gaah vad jag längtar till nästa säsong!! måste bara få ge dig lite nätkärlek(nötkött enligt autocorrect). Jag tycker du skriver en otroligt rolig, ärlig och tänkvärd blogg! Du känns som en så himla fin och klok människa och därför ser jag upp till dig jättemycket. Skrattar alltid högt när jag lyssnar på din och Martins podd(uppfattas säkert som ett freak på bussen men lätt värt det)! Dessutom så blir jag så himla glad över att höra att det finns personer med så vettiga tankar och åsikter här i världen, bra att ni sprider dem! Ville bara ge tillbaka lite av allt det du ger oss varje dag, ha det fint!! P.S Har inte sett att du fat-shameat(hur böjs det?!) sen du pratade om det i podden. Så himla bra är du! KRAMAR

  8. Emma skriver:

    aaaah!! Är dock inte less på Alex pga Alex + Piper = life, typ. Längtar asmkt iaf

  9. Sara skriver:

    Ser sååå mycket fram emot säsong 3!! Har du föressten sett Wentworth? Australisk tv serie, också om ett kvinnofängelse. De visar samma typ av bakgrundshistorier i varje avsnitt men serien är lite ~mörkare~ än oitnb. Imo är den även lite bättre. Tips!!

  10. sophie skriver:

    Ååååh har kollat på lornas bakgrundsavsnitt typ fem gånger. Är DET BÄSTA! får på riktigt ONT i hjärtat så fort det handlar om henne <3 haha

  11. Lina s skriver:

    Jag älskade Alex fram tills nyligen (då jag såg om serien och insåg detta) är när hon hotar Pennsatucky att ha sex med henne när hon sover: våldtäktshot :///

  12. Susanna skriver:

    Hon som blinkar till Piper är Ruby Rose, så stört snygg. Så sjukt pepp!

  13. Emma skriver:

    Håller med om att tillbakablickarna är sjukt brat! Alltså bakgrundsstoryn till hon cancersjuka och sista scenen när hon flyr i bilen, BÄÄÄÄST.

  14. ANNA RÖD - Nörd & Filmskapare skriver:

    Såå pepp på att se Ruby Rose <3333

  15. Karin Freijd skriver:

    Gaaah längtar, hoppas mer Nicky, Poussey (!!!) och Gloria samt Crazy Eyes så klart. Hur fina skulle inte Nicky+Poussey vara tillsammans förresten??

    Har du förresten sett hur den vidriga pornstache ser ut i ”verkligheten”? <3 Såå snygg <3
    [IMG]http://assets-s3.usmagazine.com/uploads/assets/article_photos/Pablo-Schreiber-lg.jpg[/IMG]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg