83. Hen läste tusentals självhjälpsböcker

22:03 2015-06-15

YES! Den är ute! Den här gången snackas det bland annat om;

Hannas ångest av matvarubutiker, kebab på filt, monarki, vidriga pyramidspel, ljuget om ”DIN FULLA POTENTIAL” och massa massa mer.

Ni hittar den som vanligt på iTunes och i apparna Acast och Podcaster. Smider du snirkliga smycken, tror på ”eld” och har en tam guldigelkott? Klicka på play här;

7 kommentarer | “83. Hen läste tusentals självhjälpsböcker”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ingrid skriver:

    Men herregud! Det där med pyramidspel hände mig också! På samma sätt, bara att jag jobbade på ICA. Är det en strategi från galna människor?! Alltså på pricken likadant. Haha. Vi gick och fikade också. Hon plockade också fram material och jag kände hur irritationen spred sig, sen skyndade jag mig därifrån.

  2. Matilda skriver:

    Hahaha, fy gröne, hette ”säljaren” Sara?

  3. Sabina skriver:

    Alltså fyfan!!! Har fortfarande riktig avsmak av dedär videosarna av vemmapersonerna osv… Går runt och svär och stönar hah… Fick nästan stänga av podden pga blev för mycket?? Hade en gammal kompis som gick all in med detdär (hade). Kanske där avsmaken kommer ifrån :(

  4. HanaPee skriver:

    HAHA älskar er som kommenterar med avsky <3

    Kommer faktiskt inte ihåg vad säljaren hette dock? Typiskt.

  5. L skriver:

    MYCKET BRA AVSNITT!!! Ville att det skulle fortsätta i minst en timme till. Älskar att du var på ”hugget”. Btw, när jag jobbade heltid på café råkade vi ut för pyramidare… jämt? Sååå störiga, slängde upp sina kataloger framför näsan på en och försökte ge en töntiga komplimanger. Nu jobbar jag lite extra på Panduro :-) och hoppas att jag ska slippa detta kränkande påhopp för gott. Vidrigt och tragiskt med det där läskföretaget men kändes himla intressant och nyttigt att få ta del av!!!

  6. Mimmi skriver:

    Haha alltså så himla bra avsnitt, som alltid. Finns inget bättre än er podd!

  7. Amelie skriver:

    BRA att du uppmärksammar Vemma-galningarna! Måste bara få berätta om vad som hände mig!

    En tjejkompis kom hem till mig tillsammans med lite andra kompisar, några nya för mig. Jättetrevligt, vi satt hemma hos mig och drack vin och snackade. Men en av tjejerna kom knappt innanför dörren innan hon tackade nej till ett glas vin för att istället visa oss vad hon drack istället.

    Hon hade med sig massor av Vemma-burkar men vi fick inte en var utan hon hällde upp i små snapsglas så fick vi smaka och kch hon berättade om drycken, helt okej ändå, det hela lät ju bra men när någon frågade när de skulle komma ut i butik så började hon förklara hur det ligger till. Försökte värva oss extremt hårt, skulle ta våra nummer, hetsade oss att komma på ”förutsättningslöst” möte på söndag osv. Vi andra fattade direkt men höll väl minen för att inte förstöra stämningen helt. Jag frågade henne lite om produkten, varifrån det ”naturliga” koffeinet kom ifrån som hon skröt så mycket om (till skillnad från Red Bull som har nån slags artificiell koffein?!) men hon kunde inte svara på nåt om produkten och hon blev nästan aggressiv.

    Så sjukt osmidigt och framförallt VÄLDIGT ohövligt att bjuda med sig själv hem till nån man inte känner, sitta där i min soffa kch försöka sälja pyramidspel till ett gäng vänner som bara vill ha en trevlig kväll!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG