Detta händer just nu med podden

17:30 2015-06-23

cimee6uwsaasdzm.jpg

 

GAH! Ricky Martin har skjutit upp pod-inspelningen ytterligare en dag?!?!? Synd. Hade en massa podlust idag och en jävla massa att säga….. men vi får hoppas att det håller i sig till i möra. Tänker att vi kompenserar med en extra lång!

Har ni btw några önskemål på framtida samtalsämnen? Skriv de isf i kommentarsfältet nedan. 

 

PS. Sak jag gjort idag; sett filmen Fifty Shades of Grey och varit i chock över hur fantastiskt dålig den var. Visst, mina förväntningar var redan låga, men blev enbart FÖRBANNAD av den där jävla filmen.

Saker jag störde mig mest på; alla likamedtecken med flygplan och lyx, den otroligt konstlade bitningen i underläppet, Ana’s extremt monotoma röstläge + märkliga ”förvånade” flämtningar osv. osv. Får nog återkomma med ett eget blogginlägg om detta. 

22 kommentarer | “Detta händer just nu med podden”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Malin skriver:

    Åh, ser fram emot Fifty Shades of Grey-inlägget! Var också en av dom med extremt låga förväntningar när jag skulle se men blev tvärt om positivt överraskad. Håller med om en sak: läppen. Har läst böckerna och tyckte det var töntigt redan där, men i filmen. Ugh… Så framtvingat och konstigt.
    Har haft många kompisar med samma åsikt som du, dvs att den var dålig. Men har inte riktigt orkat ge mig in i diskussionen om varför (är genuint nyfiken på detta) pga har redan innan jag hunnit ställa frågan varför filmen var dålig blivit så totalt sågad med kommentarer som ”hur kan du vara feminist och tyck att det är en bra film?! skäms!” typ. Ska bli kul att läsa ! :D

  2. alma skriver:

    poddeeeeeeeennnnnnnnnnnn <3 <3 <3 <3

  3. Ida skriver:

    BRÖLLISTIPS! Och toastmastertips!!!!!!111

  4. Ida skriver:

    Om det inte har avhandlats redan. Ligger några avsnitt efter, hehehehe.

  5. Erika skriver:

    Kul att du just var med och spelade gitarr bakom Carola i Allsång på Skansen!! :D:D:D

  6. Malin skriver:

    Ni är så sjukt lika!!!!!! Satte nästan drickan i halsen och tänkte att SVT fått ringa in dig akut. Hade ju vart fett om du spelade gura och sjöng med Carola. Du hade gjort det sååå bra. :D

  7. Cicci skriver:

    Såg också den jävla filmen idag!! Precis som du förvånades jag över hur jäkla dålig den var. Det värsta i filen enligt mig var hennes barnsliga jävla skratt och att hennes nipples syntes typ 70% av hela filmen……..

  8. Jennifer skriver:

    Ba tvungen och dela med mig om att jag blev så besviken *snyft*. Jag hade planerat att lyssna på er podd medan jag ångade ansiktet ovanför en kastrull (eftersom det är bland det tråkigaste som finns). Så jag såg fram emot att få lyssna på er podd för då flyger tiden iväg. Såå jag baaa nähäpp… Blev att jag lyssnade igenom haims album istället.

    Btw, vill gärna höra er prata om typ (om ni inte redan pratat om detta) ifall ni hade ett alternativt liv, vilka skulle ni ”vilja vara” då? göra? bo? ha som första språk? Whoo would u wannna be? Kanske as korkat men aja ;DDDD

  9. felicia skriver:

    JA! skriv om fifty shades i eget inlägg, eller prata om i podden! och prata om sthlm vs sundsvall i podden, ska flytta från sundsvall till sthlm i höst.

  10. felicia skriver:

    prata gärna också om hur du o anton ”tog er igenom” när han var borta mkt, kanske fortfarande är, på jobb osv? har distansförhållande i sommar :(

  11. Gäddan skriver:

    Jäkla töntfilm, han kan ju ligga på knä och vänta på att bli fistfuckad, på kommando (inom 15min)….!
    Kan inte fatta att någon tycker den är bra, han är faktiskt psykstörd också ska vi förväntas tycka han är charmig och manlig, inget var sexigt i den överhuvudtaget. Sällskapsresan är förmodligen hetare än detta skämt, vägrar läsa böckerna bara för detta!

  12. Jessica skriver:

    Ja men verkligen, 50 shades of crap! Har långa lediga sommarlovsdagar och kollade den i brist på annan vettig sysselsättning. Hade noll förväntningar på den, antog den sku vara skit. Den var usel. Inte sexig, inte underhållande, inte någonting. Och då är jag verkligen ingen som gillar svåra svartvita tårdrypande franska fyratimmarsfilmer och har behov att klaga på det som fölket gillar å se, men detta, nej alltså! Fattar inte.

  13. Discojullan skriver:

    Aaaah tack! Har ej sett filmen an med sag en printscreen av filmen i min feed pa instagram av en tjej jag foljer med texten ”dejt med min drom-man i soffan igen” och i printscreenen sager Gray ”Om du var min skulle du inte kunna sitta ner pa en vecka” … Och jag dog bara? Ok jag kan ta att manniskor kan bli kata av att hora det for att det later kanske farligt? och dominerande men fan, kandes bara sa SJUKT obehaligt att se och lasa det.. Obs as random men var skont att fa ut lite av min obehagliga kansklor om denna film. (Aven om jag inte vet mer om den, hehe..) PS Du ar bast master, alskar hora dig skratta i podden. Gor mig javulskt glad och jag borjar skratta ocksa :’))

  14. Elin Brunlöf skriver:

    Jag har inte ens sett filmen nu så jag kanske inte ska uttala mig, men jag skrev en diktsamling på temat feminism i skolan i våras och då kunde jag ändå inte låta bli att vidröra ämnet. Här finns ett blogginlägg jag sedan skrev med mina tio dikter om feminism eller vad man kan kalla det längst ner: http://ebrownie.blogg.se/2015/march/mitt-tal-om-feminism-2.html

    Förutom det så har jag länge haft en önskan om att ni ska ta upp humorprogrammet ”Morran och Tobias”. En av mina bättre killkompisar är nämligen helt tokig i det och många andra joinar också hyllningskören och skrattar högt åt det som i min värld är rätt låg humor och billiga skämt. Klart att jag ibland kan tycka att det kanske är liiiiite kul, mest för att det är Rheborg som spelar Morran kanske, men samtidigt så tycker jag att det ur en feministisk vinkel är rent vidrigt. Det finns ett dolt förakt mot kvinnor och speciellt tjocka sådana som kanske tror själva att de ser bra ut. Förnedrings-TV i mina ögon. Det är mycket fokus på hennes utseende och genom att Rheborg spelar en kvinna så kan han förlöjliga kvinnorollen hur mycket som helst. Det känns på något vis bara unket och jag önskar bara att jag kunde skratta åt alltihop och se humorn som alla andra verkar göra, men jag tycker verkligen inte att det är roligt någonstans…

    Och jag kan inte undgå att tänka på denna artikel som fick en sjuk anstormning av hatkommentarer, men som jag ändå håller med om det mesta i: http://vindoga.wix.com/vindogat#!Klara-Andersson-Morran-och-Tobias-är-sexistiskt-rasistiskt-och-inte-roligt-alls/cfvu/441E39AF-48B8-4AAF-B2AF-85C91722E397

    Så jag undrar nu därför lite vad ni – mina idoler och som jag ofta skrattar åt och håller med i saker och ting – tycker om det hela? Skulle vara fint att höra era kommentarer om denna humorserie, om ni också är förälskade i allt detta eller om det alltså finns några fler själar där ute som inte riktigt fattar hypen…

    PUSS FÖRRESTEN! Älskar podden och ni är fucking BÄST! <3

  15. Anna skriver:

    Vill ju veta mer om Martins nya jobb??

  16. Hanna skriver:

    jag har bara hunnit lyssna på halva senaste så det kanske kommer upp där. Men jag vill veta hur Martin tänker ang jämställdhet nu när han inte kan vara föräldraledig. Det är ju tex viktigt att kompensera sin sambo med extra pensionssparande etc, smart att tänka på. Jag fick nytt jobb när min bebis var en månad men fick skjuta på jobbstarten fem mån då jag skulle vara föräldraledig. Gissar att det är svårare att motivera som kille?

  17. sophie skriver:

    Meh, kunde du inte ha gjort en alex schulman och skrivit typ ”legendarisk” om filmen, vore ju sjukt oväntat och kul. (tips till framtida inlägg om filmen) eller åtminstone se den ur ett perspektiv som inte redan är ältat.

  18. Amanda skriver:

    Vet inte om det bara var jag som gillade de första avsnitten då ni hade ett tema varje podd och pratade kring det? Tyckte det blev så personligt, ärligt och ospretigt! Gärna mer om typ psykisk ohälsa, ångest, jobb, syn på relationer, sex (hehe kanske inte sex då Martin känns.. pryd?)

  19. Julia skriver:

    Tycker att det är HÖG tid att ni har en frågepodd!! Ni är bäst! KRAAAM

  20. Ida skriver:

    Niclas Wahlgren

  21. Anonym skriver:

    Hallåå podden kom igen! Använd Skype eller något… 3 dagar sen, förfärligt :(((

  22. Hannah skriver:

    Jag skulle älska att höra er prata om hur ni skulle överleva ”jordens undergång”-scenarion. Allra helst zombie-undergången, då jag är en sucker för walking dead och liknande. Vad skulle ni ha för strategi? Vad skulle ni välja för vapen att försvara er med (både om ni fick välja exakt vad som helst, och något som ni faktiskt skulle kunna skaffa)? Hur tror ni att överlevare skulle agera mot varandra?

    Det kanske inte är er ”grej” att prata om, men just därför tror jag att det vore kul att lyssna på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG