Ikväll 20.00 ser ni mig på SVT2

17:00 2015-06-22

skarmavbild_2015-06-22_kl._15.54.21.png

YES. Ikväll smäller det. Klockan 20.00 ber jag er knäppa på era tv-apparater (om ni har några) och titta på SVT2 och Teklafestivalen. En festival för teknikintresserade tjejer mellan 11 och 18 år (står fel i tidningen). 

Jag och Effie programledde den 7 timmar långa livesändningen i april och nu har vi alltså klippt ner alltihopa till en timmes sändning. Vi snackar med Robyn, Lina Tomsgård, kollar på föreläsningar av bl.a. google och spotify PLUS testar spelutveckling, bygga robotar, virituell verklighet och massa massa mer. 

Såååå, kolla gärna! Och tipsa era småsystrar, kusiner, kompisar eller vad det nu kan vara. Jag TROR nämligen det blir en till Teklafestival nästa år som alla borde anmäla sig till snart.

En kommentar | “Ikväll 20.00 ser ni mig på SVT2”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Clara skriver:

    Såatte lite konstruktiv kritik till Nöjesguiden: ALLA BILDER BLIR HELT UTDRAGNA VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ ER OCH MOBILANPASSADE SIDOR?!?!?!!? Puss master

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG