Mitt favvolinne nr uno!!!!!!

20:39 2015-06-09

bild_2015-06-09_kl._21.17_4.jpgbild_2015-06-09_kl._21.16_4.jpg

HEJSAN!

Konstigt skrivet kanske? ”Hejsan” ???? Ok ok.

Idag hade jag på mig mitt absoluta favvo-linne. Köpte det på Weekday för kanske 5-6 månader sen? Visst är det fint? Älskar linnen som är liksom tighta i halsen på det där sättet. Sen är det också ett plus när det är så pass tight att det håller upp tissarna. Som en stor bh i form av ett linne. Mmmmm.

Visst är det lite kul att jag bloggat hyfsat mycket senaste dagarna? Och att NG har förbättrat layout + kommentarsmöjligheter. Tjohooo. Ändå kommenterar ni inte så mycket? OH WHY???? Älskar att läsa era kommentarer!!!

Såhär gör vi; ställ vilken fråga ni vill i kommentarsfältet här under så svarar jag på dem i ett nytt inlägg? Eller så berättar ni bara något för mig. Det är också mysigt att läsa. KÖR!!!!!

70 kommentarer | “Mitt favvolinne nr uno!!!!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. permilla skriver:

    om du fick välja en sak att äta i resten av ditt liv, vad skulle det vara?

  2. Anonym skriver:

    Hur hanterar du jobbiga/tråkiga saker?

  3. Anonym skriver:

    Hur hanterar du jobbiga/tråkiga saker?

  4. Kristin skriver:

    Tjohej!

    Frågor:
    1. Har du haft några husdjur?
    2. Vad hette din bästis i sexårs?
    3. Vilka hårvårdsprodukter använder du?
    4. Vilken är den ultimata frukosten för dig en vardag?
    5. Vilken är din favoritfilm?

    Sådärdå, jag hoppas du får en bra kväll, kram! ;)

  5. J.a skriver:

    Vem är din favorit i kungafamiljen? Har du fått tag i martins beundrarkvinna till svensexan? Vilken komiker tycker du är roligast? Vilken melonsort tycker du bäst om? Om du va en hund vilken ras skulle du va då? Vilken ras skulle anton va? Slut på frågor. Du är bäst master, tusen tack för att du är du och för att vi får ta del av dig och din fantastiska person.

  6. Linnea skriver:

    Ska plugga strategisk kommunikation i sthlm i höst. Får man bli din assistent eller???????

    Kan sopa upp dina tånaglar, svara på alla dina mail du skjuter upp att svara på, fota outfittor OSV

  7. Isa skriver:

    Kan du rita din lägenhetslayout så man kan ha någon ide ens hur ni bor. Nyligen visade du en bild på er ytterdörr och man ba ”WHAT ÄR DEN DÄR Ohmyygoood”.
    Likadant dörren bakom dig…. vars leder den? Till Narnia?

  8. Julia skriver:

    Vad hade du gjort/jobbat med om du inte jobbat med tv/media osv?

    Älskar podden mer än något annat just nu känns det som! Längtar till morgondagens springtur då den ska avnjutas. Tack för den och för rolig bloggning!

  9. alma skriver:

    Gillar du jordnötssmör? Och i såfall hur gör du med den sträva konsistensen?? Alltså detta är på riktigt ett problem jag har. Äter extremt mkt jordnötssmör pga GOTT men min mun kletar liksom igen, eller ja det blir för mycket för munnen att hantera? Så det är alltid med en jobbig känsla jag äter jordnötssmör. Alltså ifall nån skulle börja prata med mig eller ja, sånt du vet. Min fråga är alltså hur en kan göra det hela mindre kleggigt!

  10. Ellen skriver:

    Så fint linne!!!! Vill verkligen ha ett sånt. Har fått dille på linnen där armarna visas så mkt. Eller hur man nu ska säga. Men när det iaf går in sådär fint som ditt linne. Din blogg är bäst puss!!!!

  11. Hannah skriver:

    Favorit tå? Konstigaste dröm du drömt och kommer ihåg? Ugly crier? Hade du varit en bra spelare om du var med i PH? Det töntigaste som finns? Mest troliga sättet du kommer dö på?

    Du är så himla bra, kraam

  12. kia skriver:

    vad gör en om ens kille inte vill ha sex med en?

  13. linn björkman gomez skriver:

    Tjena Master! Jag har började läsa din blogg sep -08, så du har följt med under hela min gymnasietid och nu i högskolestudier. Så många gånger jag har suttit och skrattat rakt ut åt dina inlägg och grinat till dina fina texter om anton och din familj. Du har liksom blivit en del i mitt liv?! Creepy men sant. Älskar när podden kommer ut, det är en bra början på veckan. Drömmen vore att få hänga med dig och Martin i några timmar. Vore inte det en kul grej? En gäst i podden i form av en trogen läsare?? *hoppas det slår in hehehe*. Aja, puss och kram på dig.

  14. Aida skriver:

    berätta om när du friade till Anton och sen ångrade dig! ☺️

    Vad är det för lägenhet ni söker efter nu och vart?

    Ska ni någonsin flytta till Sundsvall igen?

    Hur många barn? Namn?

  15. Elin skriver:

    Hur går det med den eventuella flytten?

    Hur känner du inför förändringar? Hur snabbt anpassar du dig när du kommer till ett nytt ställe exempelvis?

    Vilka roddar lyssnar du mest slaviskt på? Brukar du alltid lyssna precis när det kommit ut eller brukar du få lyssna ikapp/komma efter?

    Vad drömmer du om? Vad skulle du välja om du fick önska tre saker som skulle slå in?

    Kram! Lyssnar på podden och läser din blogg och gillar dig skaaarpt! :D

  16. Shanya skriver:

    Min fråga: VA ERE FÖR BH DU HAR UNDER LINNET alternativt har du eller någon annan tips på en bra axelbandslös bh? Som sitter uppe och formar men ändå inte är tight och kliig. Tack master

  17. Alicia skriver:

    Har ingen riktig fråga meen kan inte du komma o spela i Göteborg i sommar (eller annan årstid) . Skulle vara väldigt kul!! Kram

  18. Sandra skriver:

    Master!
    Jag och min sambo funderar på att flytta upp till typ Sundsvall eller Härnösand. Vi har båda pluggat färdigt och hans föräldrar bor där uppe (vi bor nu i Lund och hans föräldrar bodde Skåne förut). Men vad tror du? Är det så mysigt och underbart som en tror? Ska man bo i Sundsvall eller på något mindre ställe som Härnösand?
    Hans föräldrar tycker ju så klart att vi ska flytta upp men jag undrar vad någon i min egen ålder tycker (obs förlåt svärisar) :)

  19. lindos skriver:

    jag har uppkörning på fredag är fett nervös. berätta om din uppkörning!! klarade du på första försöket? gjorde du nåra misstag? var körledaren schysst/grining/pratsam? elr du ksk inte ens har körkort nu när jag tänker efter? du har ju aldrig skrivit om det… elr har jag missat D:

  20. Claudia skriver:

    Ska du och Anton flytta? Var när hur varför????

    Hur ser ditt liv ut om 1, 10 och 50 år?

    Vad tror DU är meningen med livet?

  21. Johanna skriver:

    Hejsan!
    För ganska länge sen skrev du något om att du inte kunde kissa utomhus. Du vet – dra ner, huka, låta det flöda. Tänker på det ibland (oklart varför). Så min fråga är: har du lärt dig kissa utomhus?

    Jag skulle nog bli glad för din skull om det var så. Förhoppningsvis skulle jag också kunna gå vidare i livet!
    Håller tummen för framsteg!

    PS. Du är jättebra!

  22. Helena skriver:

    Hur tacklar man att ens egen pappa facebookgillar och -delar bilder och texter om hur ”negerboll visst är okej att använda pga är ett svenskt kulturarv” och ”invandrare som inte låter mig hissa flagga och sjunga nationalsång kan åka hem”? Blir så ledsen och frustrerad men känner samtidigt hur svårt det är att stå upp mot sin förälder och ryta ifrån.

  23. Bodil skriver:

    Hur var ditt och Antons förhållande när ni va 17-18? Typ andra och tredje året på gymnasiet (för dig då). Vad gjorde ni? Vad var det bästa? Vad bråkade ni om?
    Du äger!!!

  24. aa skriver:

    sommaren e här o jag e snyggast i världen, glider på stranden som en diva i sälen.
    ne men imorgon slutar jag tvåan (på gymnasiet alltså!! är inte 8 år ;);) och om en vecka åker jag till en östeuropeisk stad med två girlfriends och jag längtar såååå.

  25. aa skriver:

    sommaren e här o jag e snyggast i världen, glider på stranden som en diva i sälen.
    ne men imorgon slutar jag tvåan (på gymnasiet alltså!! är inte 8 år ;);) och om en vecka åker jag till en östeuropeisk stad med två girlfriends och jag längtar såååå.

  26. Rebecca skriver:

    Åh master jag vill bara langa lite kärlek. Lyssnade på din podd när den var helt färsk och din kompis (Marie?!?!) var med och kom av det av någon anledning. Började lyssna igen för några veckor sen och har nu lyssnat ”baklänges”, är på avsnitt från oktober nu och älskar dig och Martin såååå mycket. Älskar dig ännu mer än ever (läst blöggen i typ åtta år) med dig i öronen! Du är bäst! Puss!

  27. Johannaaa skriver:

    Perfekt! Jag har nämligen tänkt berätta detta för dig ett längre tag. Befinner mig i Byron Bay i Australien och väldigt centralt vid stranden är det en målad vägg av… DIG!! Du sitter skrattandes på en bänk med två vänner. Det är så jäkla likt att jag tänkt fota och skicka men jag har inte kommit till skott, lovar att göra det nästa gång jag passerar och mejla till dig. Eftersom detta ställe kryllar av svenska unga tjejer är jag säkert inte den första som lagt märke till det heller. KRAM!

  28. Sanna skriver:

    Kanske ska köpa en lägenhet i Stockholm (etta i innerstan) men vad ska en tänka på?? Kan man köpa utan att ha varit på visning eller e de oseriöst?

    Vad jobbar anton med nu?
    Om du måste köpa en drink på krogen ,vad köper du då? Hugz n kissez

  29. Discojullan skriver:

    Hahahaha älskar isas kommentar om er lägenhetslayout ”vart leder den? Till Narnia?” Så jag frågar om lägenhetslayout pic too!
    Älskar ju förövrigt ert gråa kalla (heheh) betonggolv och era pallar i köket, och er toalett mmh okej älskar hela er lägenhet. En var ju faktiskt med för några år sen och sponsra till er TV (du har en annan nu tror jag..) för att få höra idol resencioner hahah! Var den bra? Tvn alltså?? :-))

  30. Sofia skriver:

    hejhej bästa du!! hur hamnade du på svt?
    Kramis

  31. Elin G skriver:

    Ikväll var min studentbal, och det var rätt så tråkigt tyvärr. DJn spelade alldeles för högt och ganska dåliga låtar osv.
    Hade du en studentbal, var det kul?
    Hur tänker du när du DJ:ar, spelar du på ashög volym och vilken typ av musik?:)

  32. Isa skriver:

    Jag tycker inte om att kommentarerna automatiskt dyker upp efter man läst klart inlägget och scrollat ner. Utan man måste KLICKA för att läsa. Och ja, jag vet vad du tänker. ”Men är hon så lat”. Ja. Det är jag.

  33. Klara skriver:

    Master. Din blogg får en alltid på bättre humör vill bara berätta hur mycket jag tycker om dig!! Följt dig i fem år och guuud vad du inspirerat. Får liksom aldrig nog av dig. Lova att fortsätta med det du gör! Just promise.

  34. Sandy skriver:

    Hej! Jag har satt mig i en rätt jobbig sits. Jag och min kille har varit tillsammans i strax över 6 år nu. (Vi är 22 år respektive 24 år). Och vi har bott tillsammans i lite mer än 3 år. Han är alltså min första riktiga pojkvän och vi har haft det bra fram tills för ungefär 1-2 år sen och efter ett tag då så diskuterade vi hur vi skulle göra men kom fram till att båda ville fortsätta men vi kom aldrig fram till vad problemet egentligen va mellan oss. Han har mått dåligt från och till och kanske inte behandlat mig på bästa möjliga sätt alla gånger, men jag har alltid varit den som bett om ursäkt om vi bråkat osv. Han trivs inte på sitt jobb eller med sin tillvaro och vill ge sig iväg. Nu har jag börjat på ett nytt jobb med fantastiska kollegor och mår rätt bra i mitt liv förutom i mitt förhållande då.

    Så hände det som inte fick hända på en aw vi hade, jag och en manlig kollega strulade. Jag har inte sagt något till min kille då jag inte ville förstöra vår resa vi är på nu. Men så snokade han i min telefon och fick reda på det därigenom. Och nu vill han ändå fortsätta även om det kommer bli tufft och jag har blivit satt i ett fängelse… förståeligt dock. Men jag är inte lika säker på att jag vill fortsätta, men är så otroligt rädd för att jag kommer ångra mitt beslut. Det är ju han jag trodde jag skulle va med resten av livet? Hur gör man? Hur beslutar man en så viktig grej i sitt liv? Snälla svara..

  35. Malla skriver:

    Hanna! Den Ultimata Springlistan har gjort undervek med mitt liv!? Den är på riktigt anledningen till att jag ökat takten från rask promenad till skön jogg! Men! Jag behöver mer nu, nytt och fräääscht. Kan du snälla efterlysa en ny springlista, vore guld eftersom dina läsare uppenbarligen har den optimala musiksmaken :))) Puss!

  36. Ewelina skriver:

    Det pinsamma att jag läste Mr Uno istället för nr uno… förstod verkligen inte hur det hörde ihop till inlägget. Vem är ens Mr Uno!?
    Master, plz berätta en rafflande historia om denna Mr Uno.

  37. Cajsa skriver:

    Tar studenten på måndag, sitt bästa tips?

  38. :D :D skriver:

    Jag och min sambo sen några åt tillbaka har separerat alldeles nyss. Han är så fin och underbar men det funkar helt enkelt inte, vi vill så olika och det skapar bara en massa frustration. Till en början trodde jag att jag skulle dö av saknad och sorg, trotts att det var ett gemensamt beslut så kändes det för jävligt. Det var ju han som jag skulle gifta mig och skaffa barn med i framtiden!
    Nu efter en tids sörjande och bearbetning så känner jag mig inte det minsta sorgsen av att vi tog det här beslutet, jag är bara sorgsen över att inte få ha han nära mig varje dag som min vän men jag vet om att vi kommer ha kvar varandra i våra liv ändå. Till våren ska jag byta stad och äntligen få bo nära min syster igen och jag ska börja plugga på universitetet nästa höst då jag äntligen är klar med komvux efter åratal av slit. Det känns så jävla fint och jag känner mig så peppad på livet, första gången på länge länge länge! Jag vet inte vad jag vill säga med det här, kanske att livet går vidare fastän det inte alltid känns så. Kämpa på alla systrar där ute! Pussypower!

  39. Linnea skriver:

    Sitter just nu på ett RIKTIGT jobb. Alltså ett sådant med ansvar osv. Det trodde jag verkligen inte för ett år sedan när allt kändes omöjligt och dystert. GE INTE UPP.
    Ha en skön dag alla!

  40. Frida skriver:

    Brukar du sitta och tugga på dina tånaglar/fingernaglar efter du har klippt eller rivit bort dom? (på tal om äckel i podden) hehe.

  41. catz skriver:

    Åhhhh jag måste skriva klart min e-uppsats i sommar och har en sådan sjuk ångest över det!!!! Hade du mycket ångest när du pluggade? Tips? Jag förstår inte hur jag lyckats ta mig ända hit, jag har en så otroligt dålig studieteknik.

  42. Louie skriver:

    Du har säkert berättat om detta tidigare, men i så fall har jag lyckats missa det. Jag undrar hur det kommer sig att din kille är så hemlig när det kommer till bilder i bloggen? Undrar varför ni valt att göra honom så anonym på det samtidigt som du skriver och pratar mycket om honom i podcasten etc. Puss & kram, älskar bloggen och podden!

  43. Vicki skriver:

    jag undrar vad som kommer hända i pod nummero hundra?!?!?!

  44. K skriver:

    du är bääääääst! /hysteriskt fan

  45. moa skriver:

    vad får jag _inte_ missa att göra i sommar?

    vad får jag _inte_ glömma att lägga på grillen i sommar?

    vilken skiva får jag _inte_ glömma att spela på repeat i sommar?

    vilken serie får jag _inte_ glömma att maraton-kolla på i sommar?

    vad får jag _inte_ glömma att köpa i sommar?

    vad ska jag göra i höst? hur får en jobb? hur vågar en ringa till jobb och sånt om en är RÄDD???

    mvh ditt fan moa puss puss!!!!!!

  46. moa skriver:

    kan du inte skriva en bucket-list med typ 5 punkter på saker som ska göras i sommar? som du kan följa, och jag, och dina andra beundrare.

    mvh ditt fan moa igen. puss puss igen.

  47. Klatcha skriver:

    HÄJ! 1. Hur gör en om en har tusen ideér och projekt en vill dra igång men inte sig förmåååååår? Hur strukturerar du upp för att få allt gjort? Jag känner att jag så ofta står på kanten och vet ungefär hur jag ska göra men JUST innan jag ska börja får jag en självförtroendestörn och sviktar. Detta är också inom konstscenen och jag måste arbeta mycket för lite pengar i en ganska elitisk värld och måste hitta energi och motivation för detta, prioritera min tid väl. Makes sense? Vet inte ens själv… Vad var frågan ens? Förstår du vad jag menar?
    2. Hur gör en för att komma ur sitt skal och våga lita på folk (obs killar)? Jag vet att du har ett long term-förhållande men är så jävla TRÖTTTTTTT på att jag beter sig mig som att jag är iskall på insidan och han som jag gillar ifrågasätter det men jag egentligen bara vill ligga med näsan i hans nacke fast jag kan knappt ta på honom för är så jävla rädd att han typ ska vråla neeeeej. Märker ju att han knappt vågar närma sig mig heller pga det här, jag har liksom skapat en dynamik mellan oss som jag inte ens vill ha. Jag vet ju att jag kommer tappa bort honom genom att bete mig som en vägg……

    PS Har redan gått ca en miljon timmar i terapi, hehe… DS

  48. alice skriver:

    Hejsan master! Hur klättrar du upp till loftet? alltid undrat, har själv varit en loftare!

  49. S skriver:

    Omg, mitt bästa linne som ej är perfekt utformat för min kropp,
    Mvh vänster bröstet som kikade ut och sa hej mitt på en *drink*.

  50. E skriver:

    Med tanke på detta fashioninlägg, hur kommer måste gå klädd i sommar? :-)

  51. E skriver:

    menade såklart master och inte måste…..

  52. Erika skriver:

    Kan du berätta lite om hur det var för dig att ta körkort? Jag är själv mitt i uppe i den där smeten och ska köra upp om mindre än två veckor(!). Går natur och kan plugga bra, men det är bara det att jag är så himla jävla nervös!!!!!
    Så lite tips kanske? Eller bara allmänna peppningar? Överlever man 45 minuter med en sur uppkörningsmänniska? Hjälp!

    Tack för bra pod och blogg. Puss <3

  53. Anna skriver:

    Har du och Anton brutit upp någon gång, och varit ifrån varandra en längre period? Hur hittar man tillbaka till varandra? Mitt ex har dumpat mig och allt jag kan tänka på är honom och om det är över på riktigt eller om det bara är en ”fas”.

  54. ss skriver:

    Vad gör man om ens pojkvän sen 2 år tillbaka plötsligt börjar vackla till pga ens psykiska ohälsa? Han säger att han inte pallar se mig deppig och så längre, att han ofta är orolig att han ska säga nåt som ger mig ångest eller sårar (ja, är dålig på att ta kritik och blir lätt sårad ofta när det gäller honom). Jag älskar verkl honom, och det SUGER att känna att jag har förstört allt om han nu lämnar mig, vilket han kommer göra om jag inte börjar ”må bra” igen. HELVVV master, jag behöver kloka ord

  55. Manda skriver:

    Okej eftersom du frågar så snällt så frågar jag en grej jag funderat lite på då!! Har läst din blogg sedan typ…..tidernas begynnelse…. och kom på häromdagen att du i nåt blogginlägg för en miljon miljard år sedan sa att du började varje morgon med att tänka på/säga/nynna på låten ”God morgon, magistern, jag vet att jag är sen!..” osv. Tänkte bara fråga om du fortfarande gör det??? För visst har jag väl inte drömt att du bloggat om det? I så fall är det väldigt oklart varför jag förknippar dig så med den låten. Jaja puss och hej och fint linne!

  56. Hanna skriver:

    Hahha drack just i ett glas som någon (??) vässat blyerts i..påminde om din tånagelinsident. Men blyerts känns mer farligt? Typ giftigt? Kanske dör så älskar dig hejdå xoxo

  57. Jag skriver:

    Kan Anton gästa podden? Bara säga några meningar typ :) Tror det skulle uppskattas hehe.
    Älskar dig master!

  58. maja skriver:

    ska du ut på krogen i sundsvall och härja nåt i sommar??!??!?!

  59. Lina skriver:

    Ska du och Anton flytta till ny lägga snart? Vilka områden kollar ni på? :)

  60. Lisa skriver:

    Hello mazter of the univerze ok nej jag tror faktiskt på gud. Iallafall menar du att du inte har bh under? Får alltid problem när linnet går in sådär mellan halsen och armhålorna, och det är ju assnyggt, men mina bröst blir någon sorts märklig form som jag inte uppskattar eller så syns bhbanden syns alltid på fula sätt. Så 1) hur gör du med bh? 2) hur gör du för att dina bröst inte blir konstiga i så tighta grejer? Eller dina bröst kanske är amazing vad vet jag, men mina ser märkliga ut i tighta kläder.

  61. jenny skriver:

    Tja Hana! Jag pluggar utomlands till läkare och jag är asrädd att jag kommer suga stenhårt på mitt framtida jobb och jag tvivlar på mig själv, varje dag. Har du något peppigt tips på hur jag ska tänka angående detta? Du är ju en peppig tjej så jag tänkte att du var rätt person att fråga. Hejsvejs

  62. Frida skriver:

    Hej mazzter! Kom precis hem från jöbba mitt (servitris) och jag slocknar snart, men ville ju kommentera! Och göra dig glad samtidigt! MEN, det tog mig ungefär 5min att förstå hur jag skulle göra..! Så att så enkelt var det nog inte, eller så är jag bara rätt borta i lillhuvet. Men kram på dig nu när jag fattat att den lilla pratbubblan är det som gäller! KRAM

  63. Linda B skriver:

    Ser att du redan fått 511 frågor så skriver endast: Du är fanimej den bästa människan som jag följer på *soc media* KEEP UP THE GOOD WORK N FIGHT THE GOOD FIGHT :-) goder natt!

  64. Therese skriver:

    Bästa butikerna i Sthlm?

  65. Anony-mus skriver:

    Åh jag vill skriva! Jag ligger hemma o soffan och är fruktansvärt sliten. Studenten igår…! Kvällen som skulle kunna blivit den bästa någonsin avslutades dock i kaos då min bästa vän bröt mot ”girl-code-nr-one”. Idag blir det att ligga kvar i soffan, precis så som jag ligger, äta resterna av den guddomliga tårtan från igår, och kolla på världens bästa serie som jag VET ATT DU SKULLE ÄLSKA. ”The L-word”. Dina drömmar om ett lesbiskt äventyr kommer tändas till fullo.

  66. Julia skriver:

    Hur ska man göra för att sluta vara så självmedveten? Nu när jag ändå kommenterar kan jag också säga att jag älskar podden! Och tack för att du finns Hanna!! Du introducerade mig för feminismen och jag har lärt mig fantastiskt mycket från dig. Du är bäst! Kram!

  67. Hanna skriver:

    Vad har du/ni på er när ni sover? Jag bryr mig nog egentligen inte så mycket om just dig här, utan jag vill få igång en diskussion bland alla oss som hänger här! Min fråga är helt enkelt: är jag och min sambo orimliga som sover nakna varje natt? (Med undantag från dagarna med mensflod ur snipperiet) Någon gång har jag nämligen hintat för några vänner att vi gör det, och genast fått ett gäng ”VAAA, sover ni NAKNA?!?” tillbaka. Då har jag snackat bort det lite och sagt nåt töntigt pm att ”jo, ja, det händer ju ibland alltså, jag menar inte varje dag…”. Men sanningen är ju alltså att jo, det sker VARJE natt. Det är mysigt och jag tror att såväl snopp som snippa gillar att luftas. Så nu, ös på med åsikter plz! Och låt mig veta att jag är normal! Puss!

  68. Emma skriver:

    Brukar lyssna på poddar när jag ska sova, och igårkväll var det er tur att vagga mig till sömns. Detta beteende brukar leda till att jag drömmer konstiga saker om personerna som pratar (har exempelvis flugit luftballong med Kringlan, sjungit karaoke med Emma Knyckare och legat med typ alla killar som medverkat i en podd). Inatt var det alltså din tur Hanna.
    Du hade en tävling på din blogg, och den som skrev den snällaste komplimangen till dig skulle vinna ”att få hänga med hanapee på en sjuk festkväll”. Jag vann. Jag var sjukt nervös, och när jag kom till festen var det du, dina tjejkompisar, Anton och några random killar. Alla var snälla och hälsade på mig, men när jag skulle hälsa på dig var du superstel och dryg. Du sa inte hej utan gick bara rakt förbi mig och gav mig en mördarblick. Kvällen gick och jag kände mig väldigt utanför, du satt och viskade med dina kompisar och skygpekade och skrattade åt mig som att där helt själv. Det var som att vara i en Mean girls film, och den enda som ens pratade med mig var Anton. Du vart SVINsur när du såg det, örfilade Anton och drog ut mig på altanen och utmanade mig i någon slags hoppborgs-tävling. Hoppborgen stod precis vid vattnet och vi skulle försöka hopp/knuffa mer varandra i vattnet. Jag vann, du gjorde magplask rakt ner i vattnet. Blöt o jävlig gick du upp och skällde ut mig och frågade vad fan jag var där för och varför jag ville ta Anton ifrån dig. Då började jag gråta. Då fick du dåligt samvete och började trösta mig. Sedan kom vi överens om att aldrig mer låta en kille komma emellan oss, du gav mig en kram och sen sa du att hela festen bara var på skoj, det var bara på skämt och iscensatt. och ungefär där ringde väckarklockan och jag vaknade. Det var en av dom konstigaste drömmar jag haft.

  69. Nadine skriver:

    Jag har inga frågor, är ett sånt fan att jag vet allt… Master…

    Så jag tänker berätta något!
    Förra tisdagen fyllde jag 24 OCH tog examen på min utbildning till behandlingspedagog. Asskönt. Så på lördag ska jag ha fest! Men jag tvekade först, för att det aldrig brukar komma så många på våra fester, sen jag blev feminist, miljönörd och flyttade ut på landet med sambon och skaffade 12 sorters djur har jag förlorat en hel del vänner. Det tillhör väl åldern också men… Folk tycker att jag har förändrats och det kanske jag har. Med min ”nya livsstil” så har det automatiskt trillat in några nya vänner så festen på lördag blir inte så ödslig som jag först trodde. Det är minst 12 personer som kommer! (Jag har bjudit 18). Jag är så himla glad. Så jag ska bjuda på glasstårta, dricka massa martini, snubbla runt på min egna gräsmatta och njuta av livet med människor som förstår mig! Puss!

  70. Klara skriver:

    Kommer du ihåg vad du kände och tänkte när du vaknade upp dagen efter studenten? mvh *ligger fortfarande kvar i sängen med kaosiga känslor efter gårdagens festligheter*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG