vad gör jag???

08:57 2015-06-09

bild_2015-06-09_kl._09.46.jpg

WHOOOOOOOOOOOT!!

Så. Jag har ju nån form av ”halvsemester” den här veckan. Tanken var ju att jag skulle vara ledig från och med nu, men TEKLA-festivalen (teknikfestival för unga tjejer som jag programledde i april) ska ju gå i linjär teve (alltså ”riktig” tv) den 22:a juni kl 20.00, vilket innebär att jag behöver jobba lite mer denna vecka. Vi ska få ner 9 h till 1 h…….. dOh *>_<* (<- HAHA?????)

Men! Det ska nog gå. 

I övrigt är det andra saker som kommer ske denna vecka; jag ska spela in festival-tv med Nöjesguiden idag, vara med i P3 Humor, ha nå möte och sen på fredag spelar jag skivor på Debaser Terassen kl 17-22 här i Stockholm. Komsi komsi alla över 20 år!

 

Vet ni vad min dröm just nu är är? Att få ha en bil den här sommaren. Känns som om jag ska flänga så mycket mellan Sundsvall och Stockholm att det skulle underlätta med ett transportmedel jag kan styra själv över. Här i Stockholm funkar ju min FANTASTISKA <3<3<3cykel<3<3<3 som jag älskar mer än allt annat. Men känns jobbigt att cykla 40 mil fram och tillbaka hela sommarn. 

Men jag fattar inte hur en köper en bil? Liksom, hur går det till? Eller kan en låna/hyra i 1-2 månader på något sätt? VAD SKA MAN TITTA EFTER? Help master

6 kommentarer | “vad gör jag???”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    http://www.rent-a-wreck.se Hur bra som helst när man vill låna bil under lång tid! Finns i Svallet :-)

  2. sofie skriver:

    har också bilproblemet. alla på mitt jobb ba ”haru inge bil?????” man ba ”eh nej hur köper man en sån”.

  3. Linda skriver:

    Hej bästa master! Vill du köpa vår gamla bil? Ren är röd, liten, rostig och inte så modern, men duger för en sommar. Den är din för 5000kr, det får du igen i skotpengar sen (alltså nästa hållplats är skroten men lovar att den är besiktigad och klar för året och ändå helt ok att köra)

  4. lovisa skriver:

    kanske funkar med sunfleet? eller så äre bara kortare lånetid, typ nån dag. men kolla upp’att!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG