SOMMARPLANERING

11:50 2015-06-03

d0d73f11200d2cf93a9b8309c913f5b2_1.jpg

”MAAAAASTER!!! Hur kommer din sommar att se ut??!” ”Hanna, Hanna snälla berätta om din sommar!” ”Vad ska du göra i sommar då HP?! Måste få veta”

Detta har ni …aldrig skrivit. MEN! Jag är den första att ändå berätta detta. Låt oss nu en gång för alla gå igenom mina sommarplaner hittills. Obs! Detta kan EVENTUELLT vara ett blogginlägg som jag njuter av mer än er. Men det är för att jag gillar när jag ”strukturerar” grejer.

 

JUNI 
– Jobba med lite olika *mediagrejer*
– Gå på lägenhetsvisningar………….
– Spela USB på klubb!
– Spela Sim City i minst 6 h i streck
– Fira midsommar i Sundsvall med Antons familj

JULI 
– Flytta hem till stugan i Sundsvall!!!!!!!!!
– Bygga en övervåning i stugan?????????
– Sola……..? Läsa en bok….? 
– Göra olika hemliga bröllopsgrejer
 

AUGUSTI 
– Två bröllop (ATT MAN E I DEN ÅLDERN NU???)
– Way out west tjooohooooooooo
– Ev. roadtrip med kömpisarna
– Flyttar hem igen…

And sooo it all staaarts over again.

5 kommentarer | “SOMMARPLANERING”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofia skriver:

    Hej världens bästa Hanna! Jag pluggar på Linköpings universitet och det är ett festeri, arbetsterapeuternas festeri, som har skapat ett märke/logga som kan uppfattas och har uppfattats väldigt stötande för många och som väckt stor diskussion. Du har alltid så kloka åsikter och därför vore det jättespännande att höra vad du tycker om den! Du hittar den på http://www.facebook.com/latexsaxmasteri . Puss och kram!

  2. isa skriver:

    Men fyyfan vad gött det låter.
    Skulle du inte kunna peppa oss mer med bilder på er stuga? Så jävla najs att ni får ha en egen att ba vara i! För visst vare så?

    ASSÅ AGH?!? TAGGA SOMMAR?!?

  3. Elin skriver:

    Maaaaster! Efter att länge ha varit ”ansiktet utåt” för problem i underlivet, blev du i min klass idag ansiktet för sockerberoende, då en klasskompis hade lagt in en bild på dig när du gör en ”tokig min” för att reprensentera känslan vid sockerberoende :p

  4. moa skriver:

    Jag tycker det var intressant att läsa om dina sommarplaner :D Hoppas du skriver mer i sommar vad du ska göra och så för jag har nämligen nyss flyttat till sundsvall och skulle typ bli starstucked om jag träffade dig nån gång :o :D En kan ju alltid hoppas på att lyckas få sig en glimt av master herself. Ha det bäst!

  5. mikaela skriver:

    Sofia: Du måste ge meeeer info, blev nyfiken men en orkar ju inte sitta och försöka hitta rätt/läsa in sig på ämnet i 30 min. Vad visade bilden? Vilka tog illa upp? Vad är syftet? Vad tycker du själv? osv osv… :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla