90. Två som bryr sig om VIKTIGA saker

21:39 2015-08-04

AAAAH

Det är här! Nya avsnittet av podden! Wow alltså. Denna vecka snackar vi bl.a. om:

SDs viderreklam, Hannas märkliga fyllehat mot Schyffert och Herngren, Martin rasar dessutom mot P3 nyheters ”kuk- och hen-använvändande” och den obefintliga chipsrestaurangen. 

Ni hittar den som vanligt på iTunes och i apparna Podcaster och Acast. Gör du konst av ditt snor, dricker bara gröna smoothies och hatar platt-tv’s? Tryck då play här nedan:

15 kommentarer | “90. Två som bryr sig om VIKTIGA saker”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Isa skriver:

    Hanna du nämner att det inte är Hets mot folkgrupp i SDs reklam. Jag hävdar att ursäkta för någons existens och kalla den för ”mess” är hets mot folkgrupp. Oavsett om det skulle vara organiserat eller ej så är det ju inte själva fakto om det skulle vara organiserat som är en ”mess” utan åsyftar personerna på gatorna. Enligt mig mycket tydligt fall. Hoppas JK tycker detsamma!
    Tack för en bra podcast!

  2. Elin skriver:

    Varför finns den inte i podcast appen? :(

  3. stefan skriver:

    Finns inte i podkicker appen

  4. Lovisa O skriver:

    Hej!
    Jag kan inte se nya avsnittet i Podcastappen på min iPhone :(
    Vill lyssna på jobbet och ha lite skoj, nästan bara jag här :O

  5. Ingrid skriver:

    Finns ej på Podcaster!

  6. Nathalie skriver:

    Jag kan lyssna nu via podcaster så nu finns den :)

  7. Ida skriver:

    ”Om sig och kring sig” är enligt mig någon som är duktig på att fixa saker, ordning och reda osv! Och omständLig…..heheheh nejjj….

  8. Ellen skriver:

    Har frågat flera gånger men förstår verkligen inte hur reklamen kan vara så sjukligt otajmad jämt? Går det inte att påverka när? Känns dessutom som att podden inte pausas under reklamerna utan att ni fortsätter prata och så fattar man ingenting när reklamen är slut.

  9. K skriver:

    Tips är att lyssna på Hedi Frieds syster Livia Fränkel, hon är med i Värvet. Hon berättar i princip samma sak som Hedi (har ej lyssnat klart) men ur hennes synvinkel förstås!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp